Epilare definitiva
Raspunsuri - Pagina 2
maricar spune:
Brrr, deja a-nceput sa ma doara cand am citit raspunsurile voastre. Si eu vroiam sa apelez la epilarea definitiva, dar nu aveam idee despre ce e vorba si mai ales nu stiam ca doare asa tare...
Sunt curioasa daca exista totusi cineva multumit de depilarea cu laser...
mariavlad
YLARI spune:
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine ca eu sunt mai batrana, asa, si mai in ceata: de ce te doare? de ce te doare asa tare, care e procedura? Lumina pulsata... e o lumina, nu? Imi cer scuze, chiar nu stiu care e principiul epilarii definitive. Si de ce se numeste epilare definitiva, daca ale noastre corpuri lupta sa revina la normal si ma impaduresc la loc? Daahhh....
Luminati-ma, va rog...
YLARI
miria_cristina spune:
In Romania tehnica nu este stapanita cum trebuie. Au zis-o chiar si in unele emisiuni la TV.
Dupa ce ca este o operatiune scumpa nu este de durata si iti apar si fire sub piele.
Asta in Romania.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
SilviaPop spune:
lumina aia plsata e foarte puternica si te arde. de asta si e pulsata ca daca ar fi continua nu am rezista. asta si e secretul ei, arde in profunzime si distruge radacina. tegumentul e alb si transparent si nu se arde asa tare ca firele care sunt negre. stiti..la soare se incing lucrurile inchise la culoare si cele albe sunt doar caldutze. deci la fiecare flash de lumina simti cum te arde locul, parca iti infige cineva un cutzit. problema cea mai mare e ca tipele alea nu manuiesc aparatul cum trebuie. sau poate nu au interes..ca sa venim mai des. lasand durerea, ca si cu ceara doare, aparatul tb pus milimetru cu milimetru, ca sa cuprinda toata suprafatza pielii, poate sa treaca si de 2 ori intr-un loc, pt eficienta, ca si asa capul pe unde iese lumina e subtirel... deci ori e incompetenta, ori tehnica de marketing sa creasca veniturile prin "fraierirea" clientelor. ![]()
BraveGirl spune:
Am scris si eu la un alt subiect despre epilare IPL. Doare...parca te arde cineva cu fierul de calcat
Silvia-cred ca ai dretate cu fraierirea clientilor. Am eplicat in celalat post cum m-au dus ep mine cu zaharelul....ba ca maxim 8 sedinte si scap...apoi cica poate scap in 10 
==========
Corina
Albumul meu
YLARI spune:
Multumesc pentru explicatii, fetelor... Pentru mine este chinul chinurilor sa ma epilez in zona "aia"... Pe picioare e relativ ok... Culmea e ca desi in ultimii ani m-am tot epilat cu ceara sau aparatul, in zona intima firul este tot foarte foarte gros si adanc in piele. De fiecare data imi da sangele si ma urc pe pereti... Am suportat dureri la viatza mea, dar cand ajung sa ma epilez acolo plang pur si simplu de durere. Ultima data cosmeticiana a si zis sa nu ii mai cer, ca nu ma mai face acolo... cred ca am speriat-o. Epilarea asta definitiva ar fi fost o alternativa, as fi suportat, ca deh, sufera baba la frumusete, dar daca spuneti ca tot creste si dup'aia... m-am cam dezumflat!!!!
YLARI
YLARI spune:
Fetelor, tocmai am citit pe www.epilaredefinitiva.ro la proceduri ceva despre anesteziere locala. Asa este? Si tot te doare ingrozitor? Chiar si asa?![]()
![]()
![]()
![]()
YLARI
BraveGirl spune:
Ylari- nu doare atat de tare incat sa renunti la procedura asta din cauza durerii. Faza e ca doare ff putin timp. In momentul in care aparatul trimite fasciculul luminos simti o arsura puternica. Care trece imediat. Cred ca depinde de la persoana la persoana cum percepe durerea. Sincer, eu suport destul de bine durerea. Adica cand ma epilam cu ceara inghinal, nu ma durea atat de tare ...oi fi eu mai sensibila la caldura. Si mai conteaza si cum lucreaza tipa care te epileaza. Capul aparatului se incinge si daca tipa se grabeste doare si mai tare...trebuie sa mai faca o pauza cd se icinge, ca sa nu mai arda asa tare.
==========
Corina
Albumul meu