Mamici de iulie-august 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 30
lorinaoo1 spune:
Neata fete cucuiete!
Nici eu nu am dormit prea bine asta-noapte, m-am trezit la un moment dat cu gura plina (regurgitasem) asa din senin
Neplacuta senzatie ![]()
Carmen acolo unde am scris eu poze tu poti pune orice denumire vrei tu, cu conditia sa se integreze intre paranteza 2 si paranteza 3 din tot carnatul ala.
Mai fetelor, poate parea ciudat, dar cred ca am scapat de doamna raceala
Am bagat vit C la greu si ceaiuri muuulte si gata - nu mai tusesc, nu ma mai dor nici capul, nici ochii, nici frisoane nu mai am
Doar ca ma mai doare un pic in gat. O s-o mai tin pe vit C o vreme ca sa nu revina.
Otilia imi trimiti si mie linkul la magazinul acela din Iasi cu lucruri pt bebe, te rog?
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 28+
liadorian spune:
Lavinia, buna dimineata! Cred ca ai tras o spaima azi-noapte!... Nu renunta la ceai si la vitamina C. Au racelile astea mofturile lor, mai bine previi o revenire a bolii. Daca vezi ceva frumusel pentru bebelus, sa ne povestesti! Cine sie cand si cum ajung si eu pe acolo si fac cumparaturi...
Lia
S25 
liadorian spune:
quote:
Originally posted by jeni71
Cine stie sa deschida capitol nou ?
Parca jadi se ocupa de asta, nu? Cand face o pauza de la calcat, ne muta si pe noi intr-un capitol nou!
Lia
S25
lorinaoo1 spune:
Hai ca incerc eu. Sper sa nu fac greseli. Deci pauza 5 min ca sa schimb cap.
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 28+
liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Hai ca incerc eu. Sper sa nu fac greseli. Deci pauza 5 min ca sa schimb cap.
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 28+

Lia
S25
burtika spune:
Multumesc pt raspuns Jadi, eu am mai scris odata si ma tot uitam sa vad daca apar...dar nimic:(... asa ca mai incerc odata: UM - 28 octombrie, DPN - 2 august si... maine ma duc sa-l vad pe bb despre care la ultima eco ni s-a spus ca 70% este o bebelina, dar maine aflu sigur culoarea caruciorului.