Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Am revenit ...
Am stat si eu destul pe afara cu Daria azi si ne-a placut , doar ca pe final vantul ne-a gonit catre casa!

Am uitat sa spun ca am vazut si pozele lui Noki cu Sarah - domnisoara si cele ale cavalerilor Tudor si Stefan !!! Superbe!!
Acum intru la vizionat restul ... Monet, Ina si ce-oi mai gasi in contul comun!

si Noapte buna!

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Uitasem sa va spun....sunt plina de urticarie...ma mananca de mor si n-am nici un medicament in casa..cred ca voi lua niste Zyrtec de la Miruna..doza dubla

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

fetelor voi le mai puneti caciulita pe cap copiilor? Ca eu am tot lasat-o fara si de ieri este racita, nas infundat...sau curgator, are ochii umflati azi nu a vrut sa iasa afara ci a preferat sa doarma, am reusit sa iesim pe la ora 15 si mi-a marait tot drumul.Nu mai are nici pofta de mancare ii mai ies si trei canini odata

joy ma bucur foarte mult pentru tine ca esti fericita si iti doresc din tot sufletul sa ai un bebe sanatos, mancacios si somnoros .

gandacel, iti tin pumnii luni ..sa ai nastere fara probleme si o minune mica sanatoasa, cuminte si mancacioasa( ca a mea a fost botezata in maternitate, TIPATOAREA )
Am vazut si eu pozele, toti sunt niste scumpi imi este asa de drag sa ii vad.....sarah, maya,rachel, che, orlando, mirunici,tudor

buluci, sanatate multa micutului simon si tie mult curaj, sper sa va gasiti casa curand si sa dea Domnul sa nu ramaneti prea mult acolo.

Am fugit, alexia plinge nu poate sa respire, of of
Weekend placut tuturor.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

madau, peritol sau claritin nu ai? Ce ai mancat?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Roxi sanatate Alexiei, sa scapati repede de muci! Eu o tin cu caciula, ca-s mai panicoasa din fire si adevarul e ca a si batut vantul zilele astea, poate ar trebui sa-i mai pui macar un fes subtirel, sau ceva.

N-am Claritine ca era tare bun, n-am nici chef sa ma sui in masina sa ma duc la farmacie..nush ce dracu am mancat, cred ca de la un ou fiert mi s-a tras

Fug la nani...pupici, maine nu intru ca iar sunt plecata in vizite

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna noaptea!!!

Eu abia acuma am ajuns la calculatoy...si ce vad...lume noua!!!
Monet superbe fetitele tale, zici ca sunt gemene asa de mult seamana!!!
Ina ...offff ce nasol cu atata zapada. Dar lasa ca vine ea si vara si o sa fie frumos.
Corap deja ti=a venit sorocul??? Nastere usoara iti doresc si...sa iti traiasca nepotelul sau nepotica ca...nu am retinut ce e.
Gandacel... si tu??? Maaama ce a mai trecut timpul! Nastere usoara si refacere repida va doresc!!!

Sa va zic ce am facut azi. Am profitat la maxim de ziua frumoasa si am fost in IOR cu Addya si cu copii aferenti. Acolo era un spectacol cu copii care cantau si dansau oyganizat de primarie, copii care au plantat pomisori, floricele, cei de la ytzi bytzi, fulga etc. A fost suuuupe. Au dansat copii, s-au jucat, ne-am pozat...a fost ok. Apoi am iesit din nou dupaamiaza tot in IOR si tot cu Addya si Razvanel.

Azi mi-am luat cantar electronic si mi-am cantayot copilul. Cat credeti ca are???? 14 kg. Am fost socata ca mie mi se pare cam multicel. Dar...are si vreo 85 cm asa ca...totusi e cam mult. De luni o sa ii tai aproape toate fainoasele, lasandu-i doar cerealele de seara din bibe. Oare sunt paranoia sau...gresesc cu ceva??? De mancat nu mananca mai mult decat manca la 8-10 luni si totusi....

O sa pun si eu pozed de azi din parc sa ne vedeti dar...o sa dureze un pic.

Va poop!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Gata am pus poze din parc la semnatura in albumul Aprilie 2007!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxi, sanatate Alexiei! Eu am scos-o pe Rachie o data, in singura zi cu soare pe-afara, si a fost in regula ( am poza in ct. comun, parca).

Si Rachie a luat o mica raceala de la o fetitza mucioasa care a stat pe linga ea la niste jocuri dintr-un magazin, dar am tratat-o cu suc de porto.

Mada, sper ca vei fi deja bine cu urticaria, cind vei citi mesajul.

Dordia, nu stiam ca l-ai tuns pe Stefanu', l-ai facut baietel in toata regula. Frumoase pozele, mai ales cele de sub copacul inflorit. Mamaita ta nu-si arata varsta. Daca o intilnesti pe Addya poate reusesti sa scoti de la ea secretul curei de slabire, vreau si eu, pls.!

Rachel(Nov.23,2005) & Ina

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Ina ms mult de aprrecieri!!! L=am tuns pe Stefan cu manutza mea si a iesit ce vezi. Data viitoare il duc la ciufolici ca am auzit ca e unul la Bucur si e mai aproape oarecum de mine.
Secretul curei lui Addya...il tyimit eu pe PM. (Sper sa nu se supere Addya )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

DORDIA nu pare deloc grasunel Stefanelul. dar tinanad cont ca Vladu meu nu are 11 kg...mi se pare maaaaaaare rau distanta.
doar ca Stefu nu arata gras.

ROXIcu caciulita pe cap eu ii pun pe vantul asta. ca am observat ca la un vanticel cat de mic el incepe sa muceasca.
ca sa numai zic ca afara incepe sa tuseasca. in casa nu tuseste deloc, dar afara daca mai si alearga...
ii dau EURESPAL si KETOF.

dar m-as duce la dr daca nu scapa de tuse sa vad poate o fi vreo alergie ceva.
prietena mea l-a indopat pe piticul ei de pe la 1.5 ani pana la3 anicu antibiotice ca tot timpul tusea (mai facea si febra cateodata) urat rau de tot.
si dr ii dadea antibiotice si medicamentatie contra tusei.
cand l-a dus la gradi si i-a facut analizele a descoperit ca are bacilul de tbc (nu facuse boala doar era purtator) si inurma altor analize a descoperit si ca avea alergie la ...mai multe si primavara si toamna era saracutu rau de tot.
acum este bine si nu a mai luat medicamente de cativa ani buni. doar cele contra alergiei cand are probleme.

io ma duc sa vad un bb mic de tot, are 2 saptamani!!! mi-e si frica sa pun mana pe el ca s-a nascut cu 2.500 g.

Joy 17+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput