Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele,

mult ma tot gindesc la voi si tot nu trec sa va scriu.... eu sint cea care pierd prin asta, stiu, dar se pare ca viata alearga naluceste pe linga noi, cu mine in ea.

vreau sa felicit cu tot dragul pe prospata mamica, ancris, sa-ti traiasca feciorul!
si sa felicit pe atitea viitoare mamici a doua oara, nici nu-mi vine sa cred cit de harnice sinteti: ripley, gindacel - mai citeva zile!, corap, pico, joy, tania-z, alexandrina, pitic 03, teo-banu, ilenutza, uau, ce lunga-i lista!! sa aveti cu toatele prunci sanatosi si frumosi!!

pun aici linku' cu pozele cele mai recente cu scumpele mele Lia si Maya.

va sarut cu toata inima mea,
mona.



mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

APRILIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Noki,Mada, Lavi, bine ati revenit din vacanta.
Lavi, esti singura care nu a pus poze.!

CristinaN multam’ mult de tot pentru retete!

Mara, mamica lui Flaviuta-cu-sticluta (atita am admirat-o ca si-a tinut bibe de mica ) si voi imi sinteti dragi!

Multumesc din suflet pentru galeria cu sala, o sa ma duc, taras-grabis, nu fiindca mi-ar placea, si nici de fitze , ci pentru ca trebuie sa-mi recapat energia, sa dau jos sunculitele si sa pot alerga mai usor dupa Racheluta-fulgutza. Nici nu prea ai de ales cu o vreme ca a noastra, decit sa stai in casa sau sa alergi la sala.Ca si de mers in mall-uri, ti se apleaca pina la urma , faci si gauri in buget…avem conditii , nu zic nu, dar parca tot mai mult m-as bucura sa alerg prin parcuri cu miros de iarba proaspat taiata si mireasma copacilor infloriti.
Noi parca ne-am pregatit de Craciun nu de Pasti,a nins cu inversunare, toata lumea se plinge de iarna asta care nu vrea sa ne paraseasca.

Catutza, eu ti-as trimite toata zapada, dar mi-e ca o sa ma urasti dupa aceea,la inceput este fun, dar te saturi de ea dupa un timp. ce-i prea mult strica.

Camelia, Xandra, sper ca puiutii vostri sint bine acum !

Bulucico, bine ai revenit!

Am vazut pozele cu superbii copilasi, toti scumpi,dragi si frumosi.
Saralina mi s-a parut ca s-a lungit si s-a mai ingrasat de cind nu am mai vazut-o eu, Mirunica are aceeasi obrajori bucalati, Bogdanelul lui Gandacica este un adevarat cavaler, aaaaaah, am mai vazut dar nu-mi mai amintesc, fiindca m-am uitat la ele pe masura ce le-ati pus si de abia astazi am reusit sa scriu. Ah, da, si pe Riannuca imbracata in alb, si pe scumpul de Tudor cu cosuletul de medinde – alt flacau care o sa fie curtat rau de fete!- ...am mai vazut poze dar zau ca nu-mi amintesc, de-aia este mai bine sa nu nominalizez de acum inainte.

Ioana!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Aha, acum inteleg eu mai bine de ce nu ai comentat cind am intrebat daca iei o pauza de pe forum, de ce ai spus – cind ai fost intrebata de cineva daca te intorci la serviciu anul acesta - ca “tu si sotul tau aveti alte planuri” , si lipsa de entuziasm cu smotruitul prin casa inaintea Pastelui…

Monetico!!! Nu am apucat sa-ti scriu si sa-ti spun ca mai vroiam poze, uite ca ai facut-o de parca mi-ai fi citit gandurile. Wow, ce mari si frumoase sint zinele tale! Liuta-finuta o delicata si Mayuta o impanata si o scumpa, ce domnisoare mari si elegante! Tareee frumoase!
Eu una ti-am simtit lipsa pe forum, mult de tot!

Noi am petrecut foarte bine de Pasti, am stat prin vizite si am si avut musafiri, a fost tare bine.

D-ra Rachel face scheme cind vreau sa-i schimb pampersul, sint curioasa cit vor mai dura, trebuie sa o alerg vreo juma' de ora pina reusesc sa i-l schimb.

Am vrut sa mai intreb ceva important, dar nu-mi aduc aminte ce, de acum incolo o sa-mi scriu pe hartie ideea, ca vad ca ma ramolesc pe zi ce trece.

sa aveti o zi buna si senina!






Rachel(Nov.23,2005) & Ina


What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:


buna :)
noi scriem impreuna, asa ca s-ar putea sa apara litere in plus
suntem bine, andrei e cam mucios, n-am nascut (inca) dar cica nici mult nu mai am (ca mi s-a deschis colul).
a nascut in schimb sor-mea, asa ca am un bb proaspat de gadilat.
va las ca ma ameninta computeru ca se restarteaza.
pupici la toata lumea.
va ducem dorul, da' e greu sa ne intelegem al cui e calculatorul si cine butoneaza la el. plus ca eu sunt somnoroasaaaaaaaaaaaaa.

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Noah, asha! Are omul ce sa citeasca o veste-doua!S-o luam pe rand:

Joy- ce ma bucur pentru tine, ca ziceai ca acum iti doresti tot baietel. Sarcina usoara pe mai departe si o sa vezi ca va fi bine!

Ioana77- nu mai vorbesc cu tine! Stai si taci ca mortul in papusoi...Carevasazica intradevar de-aia a fost pauza de net!!! Sarcina usoara mami draga, ca stiu cat de mult ti-ai dorit bb2 si un copil la fel d ecuminte precum Maria! Desi stii cum se zice!

Bulucel- nu e posibil: Irakul are tot steag static! Bine ai revenit pe forum! Las' ca o s ate adaptezi tu, ca deh...ce sa faci? Bine ca Simon e ok si-i place.

Termometru- io il folosesc doar pe cel clasic, cu mercur. L-am intrebat in mod special pe dr meu cand era Sarah abia adusa din spital de care sa-mi iau si a zis ca astea sunt cele mai precise. Asa ca am scapat la vremea respectiva de gaura in buget. E drept ca Sarah sta cuminte la luat temperatura in fundic si la fel de drept e ca i-o iau numai cand sunt 100% convinsa ca are febra. Deci cam de 10 ori in total pana acuma.

Monet- superbe balaioare ai! Niste adevarate domnisoare!

Inutza- ce ma bucur ca ai mai dat un semn de viatza! Spor la gym si am impresia ca nici tu nu ai pus poze de la Paste!

Corapinoooooo- wooow, in sfarsit o veste! Sa va coaceti in continuare frumusel in burtica iar Ardeiului dezmucosare rapida - vorba Leei!

Gaca...fug la surfuit pe net!




Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Io stiu ca termometru clasic e bun si ieftin dar cum sa-l fac pe steff sa steie????
Am cumparat unul de chicco si arata cand il pornesti si temp din incapererea in care te afli. E super misto.


Azi mergem la socrela....i-am pregatit un tortulet Dobos, niste foi de napolitan umplut si niste cadouri mici.
Mergem de cand se scoala steff dupa masa pana seara la 7....sunt doar 20 km pana acolo.

de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Inooo ce ma bucur ca te "vad".Ma tot intrebam pe unde te-ai ascuns ca taaare rar mai dai semne de viatza.Multzam pt aprecierile la adresa lui T si "iarna frumoasa in continuare" cu floricele mii.lui Rachel.I-o fi placind in putza goala.
Monet de tine ce sa mai zic? Trecura ani de cind n-am auzit nimic de tine.Lia si Maya sunt extraordinare.Frrrrumoase rau.Si mari.
Corap tine-te bine ca mai ai un pic.Mai pastreaz-o pe Anais ca tb sa mai creasca.Numai bine!
N Cristina,Madutza,Dordia inca n-a facut mucegai,insa avind in vdr ca a stat 24 de ore la cald,porcu lu mama o maninca.Macar altadata stiu unde sa caut.Noroc ca am pus la spalat ca altfel facea "flori de mucigai".
Silvia ma bucur ca ti-e bine la servici si ca poti sa dormi.Somn usor!Oricind,oriunde....
Joy e face el intr-o luna cit altii in 3.Stie el ca mamica l-a vrut taaare.

Noi am inceput cu Pikovitul si paaaarca paaarca ar fi si ceva schimbari in comportamentul alimentar.Nu mai maninca 100 ml ci 200.Sintem pe drumul bun.

Leea si Tudor David(19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Bine v-am gasit, cu vestile bune cu tot!!!

Ioana, sa fiti sanatosi! Felicitari!

Joy, si voua la fel. Cu placenta, stai linistita, acum se cheama "jos inserata", previa e mult mai tarziu!!!! Nu-ti face probleme.

Corap, deci si prin urmare, vrei sa mi-o iei inainte!!!

Eu am fost ieri la control, toate sunt ok si la col, pitica e bine, doctora mi-a zis ca mai poate sta! Insa s-a speriat cand m-a auzit ca as vrea sa fac cezariana cand vrea ea sa iasa, asa ca m-a programat la operatie luni, cand inchei 39 de saptamani. Doctorei i se par suficiente, nu vrea sa riste din cauza complicatiilor pe care le am, sa nu ajung eu la timp, ori ea... Asa ca, dragelor, cine vrea sa ne vada relaxati si cu burta inca la locul ei, azi ori maine dupa amiaza, sa ne dea un semn. Ca de luni ne inmultim! Cristina sefa a fost insarcinata sa va dea mesajul, dupa ce voi naste, ca sa va tina la curent cu noutatile. Nu fiti invidioase, la urma urmei, ea e cuscra!

Mai am multe de aranjat prin casa pana maine, asa ca va pupic si poate intru mai pe seara, ori mai sigur, maine dimineata!

Gandacel 38+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Gindacel m-au podidit lacrimile cind ti-am citit mesajul.Ma bucur asa tare pentru tine,parca m-as bucura pentru mine.Te pup cu toata dragostea si iti tin pumnii sa fie cit mai usoara recuperarea.Iar bb -lusha sa vina pe lume sanatoasa.
Va doresc ca intilnirea sa va fie linistita, cu pace si sentimente navalnice.

Leea si Tudor David(19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza!
Va pup si va multumesc pentru incurajari!
Tacerea a fost justificata dupa evenimentele precedente, asa ca ne-am luat o marja de siguranta

Monet, SUPERBE fetele tale. Oau, ce bine ar fi sa mai facem si noi o fetita.
Ina, ce-mi place cum pui evenimentele cap la cap Nici Maria nu agreeaza operatiunea pampers.
Gandacel, multa bafta si sa ajungeti amandoua acasa cu bine. Ma gandesc la voi luni

Maria si Ioana 9+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

moama, ce greu ne mai mobilizam dupa Sarbatorile astea! Am fost defazata toata saptamana, acum sunt inca in recuperare. Am petrecut cu vizite, mers la munte, timp superb in familie cu Che , chiar am resimtit ca a fost un Pasti fericit!

Joy felicitarile mele, draga mea! Ti-am citit aseara mesajul si, probabil dorindu-mi sa fiu in locul tau (mama de 2 iezi), m-am visat azi-noapte la echograf, cu vestea ca am un baietele. Dar eu mai am de asteptat pana in 2 mai!!!!

Ioana wow, ce veste!! Bravo, mami, si sarcina usoara!

Gandacel hai ca o sa spargi tu gheatza la nasteri, m-au apucat pe mine emotiile. Iti tin pumnii sa fie totul bine si sa te recuperezi rapid-rapid! Nastere usoara!

Corap cat m-am gandit la voi!!! Deci Anais se cam grabeste, hm?? Probabil va stie ea plimbareti si nu vrea sa rateze vacanta de vara, cu prea multe prelungiri. Va

Monet de cat asteptam sa intri si sa mai pui poze cu cele doua bijuterii ale tale

Leea tare faza cu branza, am ras de m-am stricat. Ce baiat strangator ai!!

Noi azi plecam la munte cu pitiku, pana maine. Inca nu am pus poze de la Pasti ca nu am reusit sa stam cu timp la calculator. In schimb, am pus un filmuletz cu www.dropshots.com/day.php?userid=111295&cdate=20070414&ctime=013340" target="_blank">Cel mai mare suporter stelist. E un film de la meciul Dinamo-Steaua, in care Che il imita la perfectie pe tati cel nervos.

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput