Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 6
alice2004 spune:
Daria, fata, be happy ca e asa (cu exceptia muzicii clasice, pe care eu o suport tare greu !!!) ! Eu recunosc ca am cam gresit cu teveul si cu calculatorul, dar fiind singura cu Andrei - cind Florin nu este acasa sa ma ajute - a trebuit sa gasesc o modalitate de a il face sa ma lase in bucatarie sau la treburile mele ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Io nu poci sa ma uit la altceva ca asta mik stinge tv-ul sau luta pe sensooo. Nush dc nu-i place. Mie imi place tv-ul. Iar la pc nu am loc ca vine si-mi zice gata mamiii, joaca cu Giulia si ma dragaleste tare de tot
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Asta cu PC-ul e si la noi in top cu varianta "ne jucam impreuna, mami !" Daia de acasa scriu foarte rar !
Edit - semnez de plecare, ca se facu ora ! O dupaamiaza linistita va doresc tuturor, cu sanatate la maxim ! Pupici o mie !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Mitzule, sa va traiasca printesa...cat de repede trece timpul!
Eu am un morcov cat sfecla cu niste frunze late care abia abia se mai zaresc...
Dar mergem inainte, ca de nascut tot tre' sa nasc cumva...:)))
cea mai mare ingrijorare a mea e sa nu aiba bebe ceva, de cezariana nu mi-e frica, am mai trecut prin asta, cu anestezia sper sa fie bine ca data trecuta imi scazuse tensiunea la 7 cu 3 de ma gandeam ca aia a fost...:)
In concluzie, mi-e frica de fac pe mine!
Maria imi cere de cateva zile sa ii dau chilotzeii frumosi (adica aia de bumbac). Problema e ca face in ei, nu vrea deloc sa ceara la olita si pana nu se face mai cald nu ma incumet...
Daria, lasa ca nici ca Maria dependenta de TV nu e bine (cu PC-ul e mai rezonabila ca nu am invatzat-o, eu cel putin, nimic fain pe el).
Alice, in catziva ani le infig mufa derect de la maternitate, ca sa nu se mai chinuie parintii acasa...:)))
Ioana, felicitari pentru ca are rabdare Maria cu puzzle-urile.
Botoshu' incearca sa le potriveasca asa cum ii vine, daca nu merge incearca cu forta ...daca nu vor arunca cu ele cat colo...:)))
Uitai sa trec in raport...37 de saptamani, vineri implinesc 38!
La Maria la 38 de saptamani fix si'n cap m-a taiat...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
'Neata!
Io i-am spus sotului meu ca sint in anul mortii ..altfel nu-mi explic cum de vorba lui Camen....toata mi se intimpla numai mie!Mi-am facut programare,,,si 2 ore la dr..dar stiu ce o sa aud..este virus...trece!
Roxana merci de complimente!Conjuctivita mea este virala..si sper ca nu o transmit lui Uka..ca tare nasol a fost! Patrecre frumoasa la Calimanesti..daca o sa ploua..io nu l-as lua pe Pat! Cu gradinita ce se mai aude?
Monica nu trebuie sa-ti fie frica...o sa fie bine! Te taie la 38? Nu mai asteapta?
Daria fi fericita....ai o fetita super!
Alice aici se recomanda pina la 4 ani sa nu lasi copilul la PC....acum evident fiecare parinte face cum vrea evident...Merci si tie de complimente!
Adela ..sa traisaca Mara!Voi cum reactionati cind are Tudor accidente?
Robi cum a fost azi? Da raportul..
pe restul va pup..ma simt asa de rau,ca nu mai stiu ce-am mai citit...
kim222 spune:
Am uitat sa va spun...de draci ..depresie ca-s bolnava ..again....si etc...m-am facut ......Simbata mergeam la mall..si-n masina ma uitam pe o revista..si-mi intreb sotul ..intr-o doara...sa ma fac roscata?...raspunsul a fost instant..DAAA!!! Normal ca s-a saturat omu' de aceeasi freza..si aceea si culoare..de 7 ani
Asa ca pt prima data in ultimii 12 ani...m-am vopsit! Am mai fost blonda ..pe vremuri...si cam atit!
AncaMaria spune:
Salut gagici! Uff, bine ca avenit lunea sa ma mai odihnesc si io..
Multumim de urari, da, casa e a noastra, cheile le luam miercuri cand ne si apucam de pus parchet... sotul va face asta ca sa salvam niste bani.. iar pana la sfarsitul lunii suntem mutati..
Week-endul a fost 'tare'... ne-au venit niste prieteni din Montreal care se relocheaza aici asa ca i-am cazut la noi cu tot cu 2 pisici... deci ne-am petrecut restul timpului alergand pisicile prin casa... iar Bianca tipa intr-una "let's luam miau", "I wanna ma-mai" (voia sa le prind eu si sa le mangaie ea)... a fost circ .. iar noaptea se fugareau una pe alta si sareau pe mobile ca niste ninja.. azi de dimineata le lasaram in sufragerie ca prietenii plecara la noul apartament cu treburi
Mitzu, ce m-am distrat la faza cu Tudor si cu pishu.... si felicitari pentru progresele Marei..
Cristalina, io am impresia ca tu ori la servici ori la dentist o sa nasti...... acu serios, incearca sa nu mai calci in astea doua locuri ... io nu am inteles vineri esti programata sa nasti? ca aici cand se stie ca nasti cu cezariana te programeaza de prin luna a 6a si totul e sa nu-ti vina pana atunci..
Roxi, deci Pat s-a innoit.. si in legatura cu preturile la case, stiu ca sunt mari si acolo, daca vindeam ce avem acolo in momentul asta probabil ca ne acopeream peste 3/4 din pretul casei de aici..
Olivia, of, ca si tu mult ai mai tras-o anul asta... pupici sa vina vremurile alea insorite mai repede. .. pe Uka nu l-am vazut in ultima ipostaza, o sa incerc diseara de acasa..
Andreea (philip), ca sa-ti zic cat de greu "ne lasam" noi... ultima oferta o facusem in 2004, a fost acceptata si aia dar noi am zis pass.. foreclosures sunt bune daca ai bani multi sa pui down.. noi am luat-o fara downpayment..
Carmen, sa-ti fie de bine gym-ul... bravos! imi place ca te-a cuprins ambitz-ul, tine-o tot asa..
AncaMaria spune:
asa, voiam sa mai zic ca nici Bianca nu le are cu butonatul computerului, de fapt nici noi nu am lasat-o pe motiv ca taica-su se crizeaza daca i se schimba ceva pe computer, mai nou i-am luat un joc pentru varsta ei dar implica minima interactiune cu mouse-ul / tastatura si oricum ne jucam numai impreuna..
polux spune:
Am intrat sa vad ce face Monica, dar vad ca pot sa plec linistita la scoala si pana vineri sa-mi vad de olimpiada si alte probleme. Monica, cum stai cu moralul...
Sanatate bolnavioarelor, Olivia Daria...mai era cineva?
AMR 27.
Pup si fug la scoala.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
carmenp spune:
anca, let's luam miau
da, m-a apucat ambitzu` da` sa videm cit ma tine, azi am fost iar m-a lucrat ca pe hotii de cai;)) multu de incurajari
olivia, hai sa facem schimb de poze, ca pe vremuri dai un timbu dau un timbu
roxana, cum e, merge pat? drum bun si vreme frumoasa, sa vii cu poze
mitzule, felicitari, acus, acus ajungeti la sarmale
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,