Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 5
vrabiuta spune:
buna dragelor
am intrat sa vad ce mai face burtica cristalinei si vad ca e totul in regula cristal, vineri seara plec din tara, te rog sa nasti inainte de ora 14.00, ca sa apuc si io sa cetesc si sa raspund pe forum. ne-am inteles?
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by vrabiuta
ristal, vineri seara plec din tara, te rog sa nasti inainte de ora 14.00, ca sa apuc si io sa cetesc si sa raspund pe forum. ne-am inteles?
O cerere foarte rezonabila, zic si eu, avind in vedere ca vineri pina in orele 16 sintem mai toate pe la joburi ... eu una sigur sint, asa ca nu as vrea sa ratez momentul felicitarilor pentru nik in lume !! Acasa cu Andrei o sa imi fie greu sa particip live la evenimentul primaverii !!
Peseu - Marcela, tocma vroiam sa intreb ce mai faceti, sinteti ok ? Trecu raceala ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
cristal, io plec pe la 17 vineri, daca ie posibil sa nu lungesti suspansu`
edit, alice, cererea ie erzonabila depinde acu si daca ie cu solutionare;))
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
cristalina spune:
Io, acum incerc sa obtin si acordul samburicii, daca nasc vineri o sa nasc pana la pranz...Si ca sa nu va tina John in suspans pana seara cand ajunge acasa ii dau SMS lui Roxi sa anunt. E bine asa!?...hihihi
Daca nu, o lasam pe luni dimineata...:))))...ca sa fie toata lumea la apel...:)))
Ma duc spre cashi ca deja intra lumea in laborator sa vada ce fac...Le e frica sa nu nasc p'acilea...:))))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Io vineri plec la 18,00 Asa ca Duoamna Cristalina, instruieste-l pe Domnul Cristalin sa dea rapuoartele complete
Vrabiuta - sunteti bine ?
Io`st pe aici, mooor de sooomn
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Dreptate ai, Carmen ... acu, nah ... daca e sa fie, e ok, daca nu, incercaram si noi !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
mitzura spune:
O zi buna si de la noi!
Suntem pe aici, citim cum se fac pregateli de nascare, suntem bine sanatosi si voiosi. Ieri mandra mea cea mica a facut 5 luni, asa ca de azi am inceput cu suculetul de morcovi, pe care l-a scuipat intr-un mare fel si s-a strambat rau de tot. dar e prima zi, asa ca perseveram.
Tudor e si el ok (adica sanatos), in pliiiina faza a de ce-urilor (orice raspuns antreneaza inca 5 intrebari, asa ca nu stii cum e mai bine, sa raspunzi la intrebari sau nu...). Si ii merge gurita tot timpul. A revenit la sentimente mai bune cu pishu, adica a inceput din nou sa spuna cand face. asa ca ieri ne-am gandit sa iesim pe afara numai cu chilotei. Biiig mistake, pentru ca in mall a facut pipi pe umerii lui tati (care il ducea pe umeri) .
Cristalina, ia zi, ai emotii? Iti tin pumnii sa stea samburica cuminte pana vineri si sa fie fooooarte usor (si operatia si recuperarea). cate saptamani ai?
Daria, sanatate multa pentru amandoua!! va pupam sa treaca repede
Olivia, sanatate si tie, sa treaca ochisorul...
Ioana, bravo mandrei ca face puzzle. Al meu cupchil nu e deloc interesat de activitatea asta. I-am luat unele simple de tot, numai cu sase piese, dar nu-i place defel. la el in top raman cuburile de lemn colorate, cu care nu e zi sa nu construiasca ceva. Nu cred ca avem vreun obiect in casa, care sa-si fi meritat banii mai ceva ca astea.
Carmen de cate ori pe saptamana mergi la sala? Te admir pentru vointa! Io nu-s in stare sa ma tin nici de abdomenele din casa. Ii pup pe pasareii mici.
Alice, ce mai face Andrei?
alice2004 spune:
Buna ziua la familia de frumosi !! Mitzule, facem bine, Andrei e in faza de crize - mai nimik nu ii convine si daca nu facem cum zice el, e jale mare ! Mai nou a devenit fan calculator, Florin a facut o maaaaare greseala si i-a aratat ce si cum se executa cu mouse-ul, cum sa dea dublu click si sa deschida jocul cu pricina si acum doar asta vrea ! Se aseaza pe scaun si trage tastatura linga el si joaca mai ceva ca mine, hahaha !! Ieri m-a astenizat cu mac-ul ala (asa ii spune el jocului) si ca sa stea calm (ca aveam treaba la bucatarie) i l-am pus si am plecat cinci minute sa imi vad de ale mele ... cind m-am intors, omumik inchisese jocul si daduse drumul la altul - are pe ecran un fisier cu joculete, stie deja care este, stie care sint si iconurile respective ... partea mai cuul este ca jocul cu macul il inchisese binemerci si definitiv, ca nushtiucum stersese shortcutul !! Si da-i si cauta iar jocul, uitasem complet cum se numea (numai mac aveam in cap !!! denumire care era departe de tot de titulatura originala), pina la urma l-am gasit ! Fireste ca am inchis computerul in istericalele care au urmat actiunii mele si gizmoul m-a urmat la bucatarie, unde a tras de toate cele si m-a astenizat la culme ... ca are momente cind pur si simplu zici ca e chitit sa te scoata din toate mintile !! Una peste alta ... a fost minunat si Florin a venit abia la ora 9 seara, ca Copos avea nush ce botez si a trebuit sa mai stea la Crowne Plaza ! Dar i-a adus lui Andrei niste carticele care aveau cadou stampile si omumik a fost fericit sa renunte la ideile fixe cu macul (fie si pentru zece minute, hahaha) in favoarea stampilatului !
Hai ca scrisei un roman ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
alice2004 spune:
Uof, ma lua valul povestirii de ale mele si uitai sa felicit Mara pentru noul meniu !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
szivarvany spune:
Atunci io o inscriu pe Giulik in clubul intarziatilor: nu tv, nu pc, nu zbenguieli. Noi desenam, ascultam concertele de pian si vioaraaa (deja mooor), plimbam papusile, facem mancare pt ele si alte activitati "roz"
Asa ca, daca tot avem astfel de activitati, duminica mergem la teatru de papusi. Si voi vedea cand ma risc sa mergem la un concert de muzica clasica, tre` sa gasesc ceva "pianos"
Mitzu - sa ti traiasca fetita pt cele 5 lunisoare !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)