Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Cred ca Ada vrea in casa azi. Doarme de la 10.30, acum papa dormind, daca stiti ce-i aia.

Referitor la soare(eu tot imi aduc aminte ce am citit) si eu sunt de parere ca nu sunt fite problemele ce pot aparea daca nu protejam copilul cu crema sau umbreluta, etc. In continuare sustin ca ignoranta nu trateaza problemele ce pot aparea in viitor datorita unor expuneri la soare irationale si a unei alimentatii asemenea.

Si daca pe acest forum as fi intalnit persoane care permanent ar fi facut afirmatii pro diversificarii de la 6 sapt, cu suc fara suc, pro stat in casa la 20 grade, mancat sarmale, ciuperci si altele cu siguranta nu mai eram aici, pentru ca nu mai invatam nimic, ci puteam merge la baba de la colt sa-mi povesteasca ea cum se cresc copiii.

Gata am comis-o si pe asta. De mult voiam, dar azi mi-a scapat.

Va pup pe toate.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

bebinuta,fimea pe la 7luni a inceput sa ma muste,si am continuat sa o laptez, dar cu aparatori.credeam ca nu va accepta,dar a vrut.altfel nu mai stateam eu,durea ingrozitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

bebinuta,fimea pe la 7luni a inceput sa ma muste,si am continuat sa o laptez, dar cu aparatori.credeam ca nu va accepta,dar a vrut.altfel nu mai stateam eu,durea ingrozitor

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

Asa ma gandeam si eu ca se va intampla, asa ca ma intreb: sa ma rog sa-i iasa dintii mai repede, sa poata roade tzitzi sau sa ma rog sa intarzie??/ E "grele"

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ariadna,stai calm ca si eu am burta.nici nu m-am obosit ,deh.
bambo ia usor masina:inainte ,inapoi
carla,felicitari pt 5 lunisoare!!sa creasca mare Alexuta!
luly,nu avem program,cam greu.
bebinuta in mod normal,ei nu musca atunci cand au dinti,dar depinde de copii.sunt si care muscaaaaa!!

mutatul in alta camera: deocamdata incape in cos(credeam ca va fi doar pana la 3 luni,dar acumma felicit ca l-am luat, a fost f comod langa pat ) si o mai tin in camera pt ca se trezeste des sa manance si eu inca sunt tare obosita si nu as putea sa fac "naveta" prin dormitoare.nu imi e frica sa o las, o aud f bine cu aparatul ala,dar acum manca des.

fetelor,cum a ramas cu urarile? ca am cateva zile de cand nu m-am uitat pe lista...Am urat doar fetelor pe care le-am vazut la mesaje...

www.babyblog.ro/alimentatia-bebelusului-reguli-esentiale" target="_blank">Reguli esentiale.Diversificarea.
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Gata prima tura de plimbare. Cam bate vantul si Isa a fost cam maraita asa ca nu am stat prea mult.

Bebinuta sa sti ca nu-i obligatoriu sa muste. Pe Di am alaptat-o pana la 1an si 5 luni si nu m-a muscat deloc.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, mamicute!
La Multi Ani si La Multe Lunisoare sarbatoritilor pe care i-am ratat,din motive obiective:munca, mama ei de munca.....
Felicitari si lui Bambo pentru primul dintisor al Antoniei.
Ce mai faceti?
Noi ne-am intors la Londra, insa nu pentru prea multa vreme.
Am plecat de la vara, si am ajuns tot la vara.E foarte cald aici.
Ma bucur nespus ca nu am avut nici un fel de probleme pe avion cu piticele,ceea ce e un lucru foarte bun.Inseamna ca avem liber la calatorit, fara nici un fel de conditie.
Vad ca vorbiti de diversificare. Si bebelina mea mananca la greu, frate. Din prima, fara nici o strambatura, cerealele. La fel s-a intamplat si cu mancarica la borcanel,pe care a acceptat-o fara nazuri, mai putin rizotto cu legume, care nu-i place de nici o culoare, asa ca am lasat-o in pace.Lapte simplu,daca ii dau, mananca 210-220 ml la o masa, dupa care tipa de foame in mai putin de doua ore, asa ca ii pun cereale in fiecare biberon de laptic, si asa o duc vreo trei ore si jumate, maxim patru. Ii cresc falcile de la zi la zi, iar acum a inceput sa semene cu o veverita.
Ochisorii.....la fel de negri ca la inceput, si pleata i s-a mai stabilizat un pic, in sensul ca s-a mai aranjat mai pe mijlocul capusorului.Acu' nu ma mai gandesc sa o vopsesc si sa o fac pankista.
Cu dormitul.....din prima zi de viata a dormit in camera separata...si asta inclusiv la spital, ca acolo am avut un apartament,iar bebita a dormit separat de noi. Acasa,are camera ei, separata de cea a Iasminei.Nu am avut probleme niciodatga.Adoarme singurica, se trezeste si se joaca singurica.Avem un cot mobile care se activeaza la voce, asa ca in momentul in care incepe sa chiuie,ala incepe programul de divertisment.In plus, in camera are baby monitor cu camera de luat vederi, asa ca o pot vedea in permanenta ce face. Am facut toate astea nu pentru ca vreau sa o indepartez de mine, insa de multe ori imi iau actele acasa, iar daca nu ar fri fost obisnuita sa stea si sa se joace singurica, as fi avut mult de furca.Are si baby sitter, insa chiar asa, nu mi-ar fi dat mana sa stiu ca face scandal non stop.
Mai nou, fata mea doarme in gradina la greu,asa ca are de toate:somn odihnitor, aer proaspat (ma rog, cat de proaspat poate sa fie in Londra).
Ma plangeam mai demult ca nu prea manca. Ei bine, cauza a fost ,cred, caldura excesiva.Am prins si zile cu 36 de grade,si nu-i mai ardea de nimic.Acum mamanca foarte bine, multumesc lui Dzeu.
Cu deochiul.....nu cred in asta.Fetita mea nici nu e botezata inca, si nu am avut probleme cu ea de nici un fel.
Cu calitul,cat mai goluta,si stiu ca nu ii este frig, mai ales la caldurile prin care am trecut noi.
In alta ordine de idei, s-ar parea ca vin in Romania mai repede decat am preconizat. Bunicul meu este foarte bolnav, slabeste pe zi ce trece,m se usuca, practic, si as vrea tare mult sa-l mai prind o data, macar, in viata.Asa ca il astept pe tatal meu la Londra, dupa care vom veni in Romania, pentru doua saptamani.Atunci vom boteza si fetita, ca in august plecam in Florida.
Acum va pupesc pe toate si va urez numai bine.

Cristina, Iasmina si Georgia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna ,buna mamicutelor!
gata,suntem crestine acum.....A fost super frumos ,ne-am distrat pe cinste ,numai fiemea nu.i-a fost un somnnnnn.....a dormit non stop.a fost cumintica la biserica,plans putin dupa baita,normal la noi.MADA poze nu amdeocamdata ,nu sunt gata si eu cu ap meu nu am facut deloc.cum le am ,hop cu ele!!!!
acum ne luam cu altele,vaccinu ,sapt viitoare si cat de curand MAREA DIVERSIFICARE...
va pup si sa fiti cuminti!!!!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Cristina74,colinzilumea-n lung si -n lat! misto viata!
Imi place cum iti tii fetele,separate si cu toate cele ale tehnologiei! Super ca ai si curte !!
Cum va mai simtiti dupa atacul ala?? Fetele au vazut ceva atunci?
daphna,felicitari pt botez!

www.babyblog.ro/alimentatia-bebelusului-reguli-esentiale" target="_blank">Reguli esentiale.Diversificarea.
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

roxana fac cinste azi , am sunat azi la serviciu si mi-au spus ca mi s-a aprobat cererea de salariu suplimentar si banii sunt la casierie...nu-mi venea sa cred ...acolo intotdeauna a fost mosia cuiva ,desi e institutie de stat ... fara voi nu m-as fi dus sa depun cererea ,nici nu stiam ca exista un astfel de drept asa ca tuturor mamicilor
alexuta
cristi & donia si david &ralumat(daca nu ma insel ) succes azi la vaccin si sa fie fara durere si febra ,ca la noi
bambo ,felicitari pt dintisor ...noi il cautam dar inca nu se arata
roxanica daca e conjunctivita va trece repede cu tratament dar mai ales cu pupicurile pe care le-a primit david de la mamicile de fulguleti
dianocica mai facut curioasa cu forma pt cada ...sa ne povestesti cum e balaceala in cada mare...si poze...simbata am vrut sa vin in Herastrau dar spre ghinionul nostru nu mi-a mers netul si nu am avut cum sa aflu unde e locul de intilnire ...kiki a fost dezamagita ca nu ne mai intilnim cu fulguletii dar a inteles mititica si ne-am multumit cu parcul nostru...sa-mi spuneti si mie unde va intilniti si poate venim simbata viitoare...am vazut si poze cu d ...frumos ca intotdeauna
monicabb & dragos bun venit alaturi de noi
donia ,aelita
iuly noi avem deja program si rareori ne abatem de la el , are ore de masa apoape fixe +- 30-45min

discutii in parc nu am cind sa port cu mamici de bb pt ca sunt tot timpul cu kiki si prietenii ei si mamicile aferente ...rareori schimbam citeva cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

apropo de vigantol si calciu pt bebei... tinand cont ca azi mi s-a terminat butelca de vigantol, si trebuia sa incep sa-i dau si calciu, am trecut direct pe un sirop care se numeste ViSol, si le are pe amandoua (adica si vit D si calciu, plus alte alea alea..). acuma, faza e ca in prospect zice ca se dau cate 5 ml pe zi, de la 6 saptamani pana la 1 an (dupa an de mareste doza la 10 ml..). da' nu mai tin minte nici sa ma bati daca fermecata de pediatra mi-a zis sa-i dau doar in luna dinainte de vaccin, sau sa merg pe siropul asta pana la batranete.... ehhh, se pare ca tre' s-o sun..asa am un cheffff, nu va zic .. cu ocazia asta poate ma invit de una singura si pe la cabinet, sa-i mai traga un ochi pe la gingii, putza, si-alte de-astea :)
bine, inainte sa deviez asa gratios cu "zicerea", ideea mesajului era alta: deci - exista si siropele care pot combina calciul si vit D (sunt convinsa ca acest ViSol nu e unicul), avantajul fiind ca sunt f bune la gust, pt ca tendinta generala e sa scuipe calciul ala de la fiola, care e naspa de naspa :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput