Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Eu de ceva timp ii fac baie lui Dragos in cada mare. Bine, nu in fiecare zi ca mi-e lene sa o lustruiesc mereu. Vreau sa spun ca mie mi se pare mult mai usor decat in cadita. Tot ce trebuie sa fac este sa-l tin de caput. Pluteste un timp dupa care incepe sa i se duca funduletul la fund si eu il ridic atunci. In cadita mica mereu trebuie sa am grija sa nu se loveasca.

Mie mi se pare distractiv. Imi place sa-l plimb prin toata cada. Copilul meu insa se comporta ca si cand ar fi pe uscat. Degetele in gurita, dat din picioruse, nici un semn ca i-ar placea sau displacea. Hai ca in seara asta arunc si eu in cada o jucarie, doua. Sa vedem.

Eu nu am putut sa folosesc forma pentru cada. Mi se pare utila ca asa poti sa te joci cu el mai bine, dar cum il spal pe spate, pe ceafa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

Carla sa-ti traiasca printesa! Sa fie sanatoasa si sa-ti aduca cat mai multe bucurii!
Si mie imi recomandase pediatra lui Di cerealele fara lapte si tot asa o sa iau si pt Isa.

Bafta la vaccin pt bb de Donia si Ralumat.

Isa a adormit acum prima tura de somn de peste zi si de altfel cam singura stabila cat de cat. Ma laudam zilele trecuta ca si-a scos masa de la 3 noaptea dar de vreo 2 nopti iar se trezeste pe la 3, dar se trezeste mai mult cu chef de joaca decat de mancat. Va dati seama ce chef de joaca am eu mai ales ca de obicei ma culc pe la 00-01 .

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Cand il scot eu afara pe Dragos nu-i mai pun caciulita si-l imbrac destul de lejer. Am grija sa-l imbrac cu un strat de hainute mai mult decat ma imbrac eu. Insa cand il scoate tata saracu' ma roaga frumos sa-i pun caciulita ca mereu il apostrofeaza cate cineva. E haios cand vine acasa si-mi povesteste. La un moment dat o femeie i-a spus: "Stiam eu ca nu va pricepeti! Trage-i dom'le coviltirul, daca cade ceva de la vreo fereastra!" Na, drobul de sare.
De mine pana acum nu a avut nimeni curajul sa se ia. Si atat le-ar trebui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Chiar fetelor, bebeii vostri si-au facut cat de cat un program?
Mie acum mi-e greu sa respect niste ore pt iesirile afara pt ca tb sa tin cont si de Di, catodata si de tati , iar cateodata si de bunica plus de treburile urgente din casa. Deci inca n-am reusit sa am un program fix pt iesiri dar in general apuc sa ies de 2 ori pe zi (acum de cand s-a mai incalzit si s-a lungit ziua).

Despre ce spun mamicile in parc nu prea am ce sa va spun ca deocamdata nu am intrat in vorba cu mamicile de bebei ci mai degraba cu cele care au copilasi generatia Dianei.

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna dimineata!

Ralumat, NAN folosesc si eu acum. Pe celelalte cutii de lapte praf scria ca se adauga (pudra) cand apa e la 50-60 de grade. Asa am inteles eu din mesajul tau cu "e gata intr-un minut", ca ai incalzitor. Ma descurc...orice metoda as aplica pt. incalzirea laptelui....noaptea alaptez exclusiv, inca nu e cazul de biberon.
Folosesc maieute subtirele...si nu, nu se strang pe sub body.Inainte de a inchide capsele body-ului, ma asigur ca am intins bine maieutul.

dianocica, daca la tine maieul are capse...ale noastre nu au. Daca era vorba de body fara maneca, specificam lucrul asta. Si apoi, daca i-as pune body fara maneca (am folosit si dintr-astea), logic ca in loc de body-ul lung i-as da o bluzita (FARA CAPSE).Chiar tot timpul simti nevoia sa ma "ataci"? Daca nu ma suporti, ma poti ignora....asa cum ai spus-o cu ceva timp in urma. Dar, daca nu ti se pare obositor sa tot faci comentarii si sa-ti exprimi dezacordul in privinta celor scrise de mine, continua....

Mergi la inceput

Of, in loc sa iesim afara, fi-miu a adormit! Pai normal! Sa fie invers decat vreau eu, iubitul lui mama! Asta noapte s-a trezit de trei ori. Prima data s-a trezit pe la 23 cand eu inca nu ma culcasem. Asa ca a fost ok. Oricum mai bine decat noaptea cealalta. Vorba Dandusei, am inceput sa ma obisnuiesc. Ma simt ca atunci cand avea colici.

Cred totusi ca gingiile il deranjeaza. Ma tot uit dar nu-mi dau seama. Chestia este ca-si baga degetelele sub limbuta. Sa vedem! Felicitari bamboletta pentru dintisorul Antoniei!

Gaaata!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

L-am adormit, am lasat aspiratorul in mijlocul camerei si mopul la usa....asta legat de curatenie. Si eu pe forum. Alaturi de voi, eu nu-mi mai doresc o casa mai mare decat o garsoniera, ca nu am cand sa o intretin.

Tema zilei: mamicile din parc. Nu stiu cum am reusit eu sa dau de ele, dar una dintre mamici imi este o buna prietena "capatata" de pe un alt forum de pe vremea cand eram aspirante la burtici (si bebele ei are aproape 6 luni). E "m-a introdus" intr-o gasca de vreo 6 mamici scolite bine de tot. Asa ca nu prea am cu ce comentarii sa va amuz...ca majoritatea au conturi pe DC.

Despre temperatura la baie, si eu sunt din "gasca lui Desiree si a lui Octavian". Cand am venit din maternitate, neonatoloaga ne-a zis asa: "la baita, incepeti cu 37 de grade. Si verificati gradat pana gasiti la ce temperatura ii place baia". Asa ca am inceput cu 37 de grade, iar copilul s-a invinetit. A doua seara, 37.5 si tot asa.....pana ce dupa vreo 5 zile am gasit temperatura apei la care copilul meu se simte bine-mersi: cuprinsa intre 39,5 si 40,5. Asa ca varand-nevrand, noi folosim in fiecare seara termometrul de apa, pentru ca mie la 40 mi se pare fierbinte la cot, dar sub 39,5 el plange si se invineteste.....Precizare: n-am incercat temperaturi peste 40,5 si sub 37.Precizare 2: bebele prietenei mele ia lectii de inot cu Geta Sultana. La ei, temperatura la baie a fost pana acum 35 de grade si trebuie sa inceapa sa i-o scada pana la 32, ca atat are apa in bazinul in care vor merge de la 6 luni. La ei, inca din prima saptamana, copilul plangea la 37 de grade, asa ca au inceput baia cu 36, scazand progresiv. Cred ca si in cazul asta difera de la copil la copil....

Si Dianocica, mi-ai amintit de Dancu la "Sociologia opiniei publice" . Eee, ce vremuri.Cred ca ma enervez si ma inscriu la doctorat, macar sa pied si eu cu folos astia doi ani. Din care de fapt a mai ramas doar unul jumate. Sau mai bine in vacanta, cum zicea cineva pe aici.....

A, si inca ceva.Abia astept sa inceapa Kidex si sper ca Mustela are stand. MA duc sa le trag de urechi pe fetele alea, ca m-au facut de ras la Baby Expo. S-au uitat ca la masini straine la mine si mi-au zis ca nu au crema de protectie solara in gama. Care apropo, nu este deloc un moft! Eu, la 30 de ani ai mei, ma dau cu crema de protectie in fiecare zi inainte de a iesi din casa vara, si asta inca din copilarie, ca altfel ma aleg cu super arsuri, cu atat mai mult bietul copil, care are piele muuuuult mai alba si mai sensibila ca a mea!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Roxanica, pupam ochisorul plangacios! Sa se face repejor bine!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Neata. Alexandra Maria,
Trebuie sa imi cer scuze ca nu am ajuns sambata mai devreme in parc. Vedeam si noi sexosu`...Dar am gasit-o pe Dandusa, avem si cateva poze. Cristina a marait aproape tot timpul, nu a vrut sa stea in carut deloc, mai tarziu a descoperit ca ii era somn. Iar Crinuta o frumusica si cumintica...Dandusa.
Yagmur imi pare rau ca nu ai putut sa ajungi .
Ieri am vrut sa iesim in parc, dar a inceput ploaia. Si azi fiind ziua lui tati, si-a scos fetele la restaurant de aseara. A dormit majoritatea timpul cat am stat. Mai repetam ca se pare ca ii place.
Tinem pumnii pentru David si Cristian.
Roxanica imi pare rau ca aveti probleme cu ochisorul. Trimite pupici pentru Davidut.
Monicabb bine ai venit. Eu trebuie sa-i dau Cristinei gluconat de calciu. Dar am uitat cat trebuie sa-i dau . Tre sa sun pediatra. Parca imi spusese 2.5 ml pe zi...
Noi inca dormim cu bebelusa. De fapt numai eu ca tati doarme o noapte cu noi o noapte in sufragerie. Cred ca o voi muta in camera ei cand se va face mai cald. Si trebuie sa mai cumpar o canapea pentru camera. Dar sa vedem pe parcurs...Eu cu mamicile nu prea vorbesc in parc. Prin zona sunt doar cu bebelusi peste 1 an.

Ma duc sa pregatesc ceva bun pentru tati. Va pupam .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Alexandra

Yagmur-felicitari pt steluta

Teuz-multumim

Marani-prea greu nu a fost cu dintele era mai mereu nervoasa acum vreo 2 zile rodea tare la jucarii si cred ca atunci ia iesitabia sambata seara am vazut oricum e micut dar se simte la mana,cred ca o mananca gigia pe printesa ta de asta face asa

Dianocica-uf ce am scapat de bici da e mai linistita acum si nu mai roade chiar tot ce prinde acum astept sa creasca un pic sa-l pozez sper sa nu creasca la fel de greu cum ne-a iesit

Donia,Ralumat-tinem pumnii la vaccin

Aka-frumoase pozele

Mai mai dar ce se mai intalnesc fetele la bucurestiiesence la apel noi cand ne mai intalnim? Hai ca ramanem in urma

Gata am fugit ma duc sa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput