***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 23
madau spune:
Iata traducerea in engleza:
"Good morning, Thank you for your message and for the interest which you carry for Kiabi.com. Unfortunately, we do not deliver in Romania. Know that we are soon going to set up a site dedicated to our customers European. Hoping to have answered your questionings, do not hesitate to contact us for quite other information."
Deci vor veni..cand nu zice...asteptam

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
giliola spune:
Am o intrebare pentru Giliola
pentru balerinii astia
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118662&documentid=207607&categoryid=22907225&single=&hasNext=1&hasPrev=1
ai comandat numarul pe care il porti si aici, sau au marimile diferite?
Multumesc.
Toate bune!
[/quote]
Eu port 39 la noi, tot 39 am comandat si pe La Redoute si am nimerit marimea, imi vin bine balerinii, doar ca...eu comandasem alti balerini si mi-au venit acestia!
felicia74 spune:
Giliola bine ai revenit! Chiar voiam sa vad balerinii pe care ii ai de vanzare dar nu mai sunt pe Redoute. Sau cel putin asa scrie la linkul dat de tine![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
cin, parerea mea e ca n-ai nicio sansa sa o convingi pe Sabine. Aceleasi produse au avut un refcode cand le-am comandat noi (aveau un anumit nivel de reducere) si au alt refcode acum. Singura solutie gasita de mine a fost sa o las pe Sabine sa-mi retrimita ce considera ea ca inca e disponibil si de restul sumei sa-i mai dau inca o comanda, cu produsele cu noile refcode-uri.
cin spune:
Lavi, eu vorbesc de produse pe care acum le-am comandat prima oara. adica nici un produs din cele pierdute. i-am dat pur si simplu niste referinte pe care le-am luat vineri de pe site, si apar si acum in stoc. acum iar nu-mi raspunde...daca o sa-mi raspunda peste alte 3 zile, o sa reglez comanda la craciun ![]()
edit: si singurul produs "disponibil" pt ea, nu mai e acum la reducere. in loc de 10 eur, acum e 17...
aissa spune:
Da, multe nu mai sunt de acum 2 luni, normal. Insa sa stiti ca unele produse sunt cumva ratacite... Nu stiu, cautam eu produsele din comanda din 15 martie si din 21 alea nesosite si am dat intamplator peste niste pantaloni intr-un loc nepotrivit si o geaca groasa ca aia a lui Ale a mea, din colectia AH bagata undeva la Aubaines la haine de dama dar nu retin unde.
Poze
cin spune:

"En effet, j'ai retenté l'enregistrement et tout est à présent disponible. J'ai pris en compte les montants de 26,43 EUR et de 14,95 EUR pour les 2 colis non reçus, vous recevrez une note d'avoir de 1,24 EUR."
...deci erau totusi disponibile ![]()
sper sa le si primesc. ufffffff
edit: e prea sec sa-i raspund doar cu "merci beaucoup"? ca altceva nu-mi vine in minte
aissa spune:
Zi-i si ca speri sa soseasca aceasta comanda ca mie din retrimise mi-a disparut si a doua oara unul din colete.![]()
Poze
cin spune:
Aissa, i-as zice, dar m-as simti de parca mi-as forta norocul ![]()
edit: nu mai pot sa intru pe suivi de commande...runtime error...etc