***LA REDOUTE(19)***
Raspunsuri - Pagina 22
tania-z spune:
Mor de curiozitate: a primit cineva raspuns pe mail de la kiabi????
Eu azi aveam aviz in posta - scria imprimate - de 2 ori m-am dus pana acolo si nu venise pachetul sau ce-o fi. In seara asta am trecut a treia oara si am zarit ca un fel de plasutza (alba cu buline verzi) din hartie - o fi celebra scrisoare de care vb voi??. Dar nu am avut buletinul al mine, asa ca mai tb sa fac un drum. 
.
Astept 2 comenzi din 4 aprilie, dar acolo era un singur pachet. Acum oi vedea ce va fi.
Tania
14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
Io-s tot la barbata-miu la birou si cum n-am ce face iaca hop pe DC![]()
Am reusit sa dau comanda...acum astept, am una pe 15 una pe 16
Claudia si la mine apar zonele alea de care zici tu, numai la categoria "pantofi", poate or mai baga ceva nou pe site![]()
Taniuka hai soro ce faci, te duci azi dupa pachet? Sau ne mai fierbi nitel?
Io-s tare fericita ca i-am luat vara-mii hainute ptr piticoata care va aparea cat de curand, abia astept sa le vad, asa mici, tare dragi imi sunt
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
da...m-am uitat si eu pe bonprix; ar fi ceva de comandat si de la astia dar nu au diversitatea LR.
ella
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ella_74
da...m-am uitat si eu pe bonprix; ar fi ceva de comandat si de la astia dar nu au diversitatea LR.
ella
subscriu
ma chinui sa dau si eu o comanda...sper sa mearga
INGRID
Jasmine spune:
eu n-am primit nici un raspuns de la Kiabi.
Saru'mana ca m-ati luminat si pe mine cum sa scap de cookies.Acum pot sa ma loghez pe site!Ce veste proasta pt sotul meu ![]()
Daca tot a venit vorba,ce sunt cookies astea?
felicia74 spune:
Neata!
Fetelor, l-am intrebat pe husbandul meu calculatoristul ce se intampla cu cosul LR de este golit daca incercam mai multe coduri si a zis ca intr-adevar este o problema de soft, "au ei un bug" (nu ma intrebati ce inseamnaca nu stiu
). Ce ziceti, le zicem celor de la LR? Dar cred ca au sesizat deja, ca sunt prea multe schimbari pe site.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Hai la 
Tare-s curioasa sa vad ce s-a mai schimbat pe site...adevarul e ca ma tenteaza multe dar de unde atatia bani...
. Abia astept reducerile din iunie, sa vedem cu ce "ies la interval" astia de la LR![]()
Acum mi s-a pus pata pe o lenjerie de pat, la IKEA nu aveam mare branza, plus ca toate sunt numai cu pilota si perna, cearceaf nu au..si-s cam 900-1 mil
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miki68 spune:
Raspuns de la kiabi. Julie asta o fi sora cu Sabine pt. ca eu ii intreb daca au de gind sa vinda si in Rom. si ete ce raspunde Julie:
Bonjour,
Merci pour votre message et pour l'intérêt que vous portez pour Kiabi.com.
Malheureusement, nous ne livrons pas en Roumanie.
Sachez que nous allons bientôt mettre en place un site consacré à nos clients Européen.
Espérant avoir répondu à vos interrogations, n'hésitez pas à nous contacter pour toute autre information.
Cordialement,
Julie
Partea cu rosu nu o inteleg. Cine poate traduce? Pupici.
cristina d.
cin spune:
Lavi, Aissa...va calc pe urme. i-am trimis sabinei produsele pe care le vreau, si desi imi apar clar ca fiind disponibile, ea-mi zice ca nu le mai au pe stoc. i-am trimis si linkurile, sa se convinga