Mamici de septembrie - octombrie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxana G bine ai revenit! Sa speram ca si Nature se va intoarce linistita de la Viena. Eu cred in bebelusul ei si am eu asa o presimtire ca totul o sa fie bine, asa cum a fost cu tine. Cred ca trece prin niste momente acum saraca... Pacat ca a devenit asa de complicat sa devenim mame si ne lovim la tot pasul de probleme si riscuri. Ma uitam si pe lista aia cu fete care au fost alaturi de noi si, pe parcurs, au fost nevoite sa ne paraseasca; parca pe saptamana ce trecea era mai lunga... Cu siguranta ca gata cu ghinionul si vom merge impreuna inainte cu bine pana la capat, pana la termen. Cum spun americanii: ASA SA NE-AJUTE DUMNEZEU!!!!!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana, am uitat sa iti spun.am primit felicitarea de la tine marti. multumesc tare mult sunt pastilute de 80mg.

danielle 16+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, hahaa, vezi ca sotia lui Vmkriss a citit ca te-ai intors si pofteste saracuta la berici:)))
acu fara bancuri, sa bea fara alcool:), ca alcoolul e f rau in sarcina, pe mine m-a intrebat pediatra la Sofia daca cumva am fumat ca s-a nascut asa micuta(2.7 kg, dar zdravana ca unu de 4 kile, no problem), ca cica de baut sigur n-ai baut, asa mi-a zis.
cat despre Rh, negativ, eu am facut la prima sarcina vaccinul ala la 28 de sapt, si am facut si dupa nastere pt ca fata e Rh pozitiv.Deci nu-mi fac griji. As vrea in sinea mea baby Gheorghe sa fie negativ, hihih, sa scap de strss:), ca Sofia a avut un icteras mai lungut.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana bine ai venit, ma bucur ca esti bine si tu si bebe.
Sper sa se intoarca si Nature la fel de fericita ca si tine.Ma rog la Doamne Doamne pentru ea si bebe-ul ei.

Sper sa nu mai primim vesti proaste, sa auzim numai lucruri bune.

toate

cecilia,19+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by vmkriss
Fetelor ce sa ma fac cu -duta mea. A ramas cu o pofta de bere. Cam un pahar pe zi. Ma gandesc, ii dauneaza BB-ului .

Din fericire exista bere fara alcool! hai noroc!

14+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si eu mai beau cate o gura de bere si cum zicea Carpatina exista si fara alcool dar eu ce ma fac ca as manca numai bomboane cu alcool altele nu vreau (si astea chiar contin coniac tare ca se simte) si nu ma limitez la una doua. Ce ma fac eu? Solutii?Myral19+

Mergi la inceput

Fetele, am si eu o rugaminte la voi. Desi, de obicei, nu ma baga nimeni in seama, poate acum aveti cu ce sa ma ajutati. Vreau si eu Vivaldi-Anotimpurile. Cica e bine sa ii pui bebeului sa asculte si am incercat sa descarc de pe net, dar iti cere o mie si una de inregistrari, carduri si alte porcarii. Va roooggggg!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca78 spune:

Buna fetelor
In sfarsit am reusit sa va ajung din urma...imi pare asa de rau ca nu reusesc sa tin pasul cu voi!Serviciul asta ma omoara...
Lavinia, felicitari pentru fetita!
Nature, n-am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare ca treci prin asemenea momente...sa dea D-zeu sa fie totul bine.
Am emotii foarte mari acum...astazi am facut si eu TT, impotriva vointei mele...nu am vrut sa il fac deoerece are marja de eroare f.mare...dar doctorul meu le trimite pe toate gravidutele la test!!I-am spus ca il fac, dar ca daca iese prost nu fac amniocenteza!Cum o vrea cel de sus...
Am vazut ca voi luati tot felul de vitamine...mie mi-a dat doar fier (si asta de 2 zile) si acid folic.Si bineanteles No-spa pentru contractii..Credeti ca ar trebui sa iau si altceva?
Vroiam sa va mai intreb ceva: eu m-am vopsit in fiecare luna, afecteaza cu ceva sarcina?
Si inca ceva : voi primiti informatiile astea detaliate de la medicul vostru, ca al meu ma enerveaza la culme, nu-mi zice aproape nimic!!! Am placenta foarte joasa si nu s-a ridicat deloc...si el imi tot zice sa satu linistita.
Noroc cu voi...

Anca 17+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ooof, Annisia, acu sunt la munte...nu stiu ce sa-ti zic, ai incercat sa cumperi dela Humanitas acolo unde vand si CD-uri? nu e asa de scump, adica mie CD-uri cu muzica clasica nu mi se pare scumpe:)sau la Diverta, sau la Universitate libraria Eminescu.
daca ai retele din astea cu hub-uri poate descarci de acolo, au oamenii interpretari celebre.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, m-am gandit ca tu ai putea sa ai. Ce este drept, nu am cautat si in magazine. Am intrat doar pe un site care iti cere, asa cum am mai spus, toata istoria ta de cand te-a facut mama. De asta am spus cere si nu cer (ma gandeam la site...). Multumesc oricum pentru amabilitate!

Mergi la inceput