Nou stil de viata (137)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Se vede ca sunt pe ultima suta de metri, mi-e tare greu sa ma abtin de la tampenii... Toata lumea imi zice ca sunt slaaaaba si ca unde mai vreau sa mai slabesc? Asa ca am tendinta sa ma las pe tanjeala.
Asa ca fct de cate kg am luni... Daca stationez sau chiar am mai putin ca la ultimul raport sar peste concursul asta. Nu de alta dar in 19 le tin ziua la pruncii si nu ma voi abtine decat de la baut ca sunt sofer. Dar in rest... Sa zicem ca am 51 in 19 dimineata dar pe 21 sigur va fi ceva in plus, pe care il dau eu jos dupa-ia dar n-am facut nimic ptr concurs... Asa ca pe mine Adree ea imi pare rau ca te-am incurcat dar sa ma pui cu semnul intrebarii.

Doriti sa ma vedeti cum arat? Uita-ti aici

Carmen ti-am vazut motaneii. Extraordinar cum i s-a inchis parul lui Iustin! Dar ai doi copii f f frumosi, parul negru chiar ii scoate lui Istin in evidenta spendoarea de ochi!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Salutare!

Se vede ca sunt pe ultima suta de metri, mi-e tare greu sa ma abtin de la tampenii... Toata lumea imi zice ca sunt slaaaaba si ca unde mai vreau sa mai slabesc? Asa ca am tendinta sa ma las pe tanjeala.
Asa ca fct de cate kg am luni... Daca stationez sau chiar am mai putin ca la ultimul raport sar peste concursul asta. Nu de alta dar in 19 le tin ziua la pruncii si nu ma voi abtine decat de la baut ca sunt sofer. Dar in rest... Sa zicem ca am 51 in 19 dimineata dar pe 21 sigur va fi ceva in plus, pe care il dau eu jos dupa-ia dar n-am facut nimic ptr concurs... Asa ca pe mine Adree ea imi pare rau ca te-am incurcat dar sa ma pui cu semnul intrebarii.

Doriti sa ma vedeti cum arat? Uita-ti aici

Carmen ti-am vazut motaneii. Extraordinar cum i s-a inchis parul lui Iustin! Dar ai doi copii f f frumosi, parul negru chiar ii scoate lui Istin in evidenta spendoarea de ochi!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Oh..daaa,unde vrei sa mai slabesti...?.Areti super,nu iti ramine decit sa te mentii.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Dianaaaaaaaaa, ce ne faci tu nouaaaaaaaa!. Ma apuca depresia clar...eu am un cat casa poporului...

An-k, ce bine ca ai postat chestia cu sportul, poate se mai mobilizeaza fetele la un jogging ceva .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu acum am aterizat de la sala si ma simt super bine. Si maine dimineata mi-am facut antrenament la masaj anticelulitic. Am inteles ca e destul de dureros, asa este?
DianaR, arati minunat, nici eu in locul tau nu as mai intra in concurs! Bravo tie, mamica model! Eu una nici intr-o mie de ani nu o sa pot arata asa....
Carmen, as vrea sa-ti urmez exemplul si sa nu mai tin nici o dieta anume. Cu dieta stiu clar ca e un timp limitat si ca intr-o buna zi se va termina. Trebuie sa-mi educ mintea ca asta trebuie sa fie la mine un regim de viata permanent.
inaC, am si eu principiile lui M.Bilic scoase de pe internet si mi se par sanatoase. As vrea sa cumpar si cartea daca se mai gaseste. Tu ai avut rezultate urmand ideile din carte?
Maronicile vad ca nu-mi raspund, am strigat de 2 ori deja. Asa ca daca ma cere cineva in echipa vin cu drag. Data trecuta am slabit 4 kg in concurs, acum sper la mai mult, mai ales ca am inceput sa fac sport.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Puskin si Carmen daca ma vreti cu voi in echipa eu sunt gata de atac si sper sa reusesc sa imi ating scopul.

Mai revin pe seara ca acum domnisoara are program de distrugere.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Da, cornelia, am vazut rezultate!

Primul lucru pe care l-am citit , subliniat si pus in aplicare a fost:"sa nu sari peste micul dejun!", apoi cele trei mese cu cantitati reduse, fara grasimi, cite putin din fiecare aliment si cite un fruct la 11 si 16.

Colegele mele de suferinta si satisfactie, unde sunteti?

Tzuni, sa nu crezi ca te-am uitat, numai cind iti vad numele fac 20 min de stepper :)), iar cind te vad in poza as face 200 de minute :)).

ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela
Andre_ea, pune-ma si pe mine la categoria grea, zilele astea am luat 1 kg, deci am 81 . Sper sa trec rapid la categoria medie.

Diana si Iulia (15 iulie 2005) [/b][/purple]

Te trec luni impreuna cu un daca lucrurile raman la fel .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Buna seara fetele!!!!

Nu pot da okii cu voi mai des datorita unui program ceva mai incarcat, desi tare imi place chiar si doar sa lecturez pagini si pagini!

La concurs nu ma mai inscriu pt. ca eu una consider ca am fost o mare MARE rusine a rosioarelor si nu mai vreau sa trag pe nimei in jos! Sper din tot sufletul sa slabesc si sa raportez numai minusuri in fiecare luni.

Diana... ce ai tu cu noi????? De ce taman TU care arati cum arati ne spui ca vrei sa slabesti?????? DEEE CEEEEEEE????? Cum de altfel sincer, tot uitandu-ma la poze nu pot pricepe de ce vrea Tzuni sa slabeasca?!?

Anky multumim de articole, motivante, interesante.... acuma sa gasim si suficienta vointa in noi de a ne lasa de diete si de a ne schimba cu adevarat modul de viata!

In cazul in care nu mai pot intra pina luni succes concurentelor si la cat mai multe kilograme duse pe apa sambetei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by puskin
Nastad, tu ce faci? Sper ca esti ok...si tu si bebeii .

Ruxandra

Suntem bine, numai ca eu am un program foarte incarcat la serviciu.Nu reusesc sa mai intru pe net, decat foarte putzin.
Citesc dar nu am timp sa raspund.
Multumim ca te-ai gandit la noi!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

toate fetele!
Va doresc succes la urmatorul concurs!
DIANAR, arati super!
CARMEN puiutii, scumpi foc!
ZUZILICI , ce mai zici?
MAi vroiam sa mai scriu dar...s-a trezit putzache, ma duc sa-l culc iar

WE PLACUT!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput