Nou stil de viata (137)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Propunere: concursul sa dureze 5 saptamani: 16 aprilie-21 mai

Desi in lista am modificat asa, ma gandesc sa-l facem doar de 4 sapt. Nu de alta dar 21 mai sunt Sf. Constantin si Elena si in we dinainte sigur vom sarbatori.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Si mie mi-ar fi mai bine cu 4 saptamani. Pe 19 mai e ziua sotului, pe 21 o serbez pe mama, asa ca sigur voi calca putin stramb. Dar ma supun majoritatii.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cine ma ia si pe mine in echipa ? Promit sa dau multe kg jos .

Daca va fi concurs timp de 4 saptamani, imi propun sa scap de 6 kg. Daca va dura 5 saptamani, vreau 7 kg.

Andre_ea
, pune-ma si pe mine la categoria grea, zilele astea am luat 1 kg, deci am 81 . Sper sa trec rapid la categoria medie.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

majoritatea fetelor au votat pentru 5 saptamani
asa ramane

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Si io,si io...promit sa dau jos vreo 6 pina la 52 de kg,tre sa pun pe mine.Sper sa reusesc in 5 saptamini.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele!!!
Am ajuns aznoapte de la soacr-mea,a fost SUPER concediul,am o tona de poze faine,o sa le pun weekendul asta.
M-am ingrasat numai vreun kil jumate si incerc sa ma mentin macar la cota asta pana luni cand am inteles ca incepe concursul.
Cand am plecat saptamana trecuta era stabilit ca incepe de ieri si eram curioasa in ce echipa fusesem incadradata.

Deci-care fete au cea mai multa ambitie??Eu vreau sa fiu bella si rapitoare dupa astea 5 saptamanideci...caut coechipiere cu acelasi scop

Va pup,ma duc la piscina acum,intru diseara si citesc din urma.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mamicadulceee - vrei cu mine in ekipa ? Si o asteptam si pe Sigrid

De Mephala nu ma iau ca am adus ghinion ekipei si nu am curaaaaj

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

Si eu sunt de acord cu 5 saptamani, chiar daca intre timp va fi 1 mai (probabil va insemna mers la iarba verde si gratare ), iar pe 21 va fi ziua mea (ma cheama si Elena desi nu-s prea incantata)! Sper ca voi trece cu bine peste aceste momente, dar pana atunci sper sa mai dau jos vreo 4 kg.
Asadar targetul meu e de 4 kg si raman cu albastricile daca ma mai vor. Deocamdata cantarul meu de acasa (pana acum m-am tot cantarit pe al mamei) arata 74 kg fix. E tot d-ala clasic. Doar sa merg si eu la Violeta sa ma cantaresc pe ala electronic care e mai exact ...dar e cale lunga pana in Bucuresti!
Ma gandeam sa incerc si eu superdieta. Gusta bine ai venit! Ziceai ca organismul tau cedeaza mai greu la cure de slabire, dar superdieta ti-a priit. Cam asa e si la mine. Asa ca sper sa aiba efect si la mine asa cum a avut la tine!
Azi m-am apucat si de ceva exercitii ca nu se mai poate. Am facut un pic din filmuletul pe care l-am pus si pentru voi pe esnips, cel pentru brate. Nici nu va inchipuiti ce greu mi-a fost...dupa "secole" de sedentarism in fata calculatorului. Am luat si bicicleta la intrebari. Am apucat sa fac vreo 2 km in 10 minute si eram deja "fiarta", de-abia mai respiram. Eh, o sa le iau pe rand si incet. Doar sa ma tin de programul asta de miscare. Mai e un pic si acusi se face de plaja...ar fi pacat sa stau in casa.

n ,uiiii67u u...cateva cuvinte si de la bebe shtrumf care nu s-a lasat pana n-a dat un pic in tastatura!

Va pe toate!

Poze cu bebe shtrumf

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mamica Dulce,

citeste bine mai sus, vrei in echipa cu mine si Carmen(Mephala)?
ca sa stim si noi cu cine votam la concursul asta...Stii ca si eu si Carmen suntem de cursa lunga...deci hai cu noi .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Fetele, inca ceva...ca nu ma pot abtine desi o sa imi iau rosii in cap ....NU va mai cautati scuze!!!!!! Ocazii de mancat aiurea sunt tot timpul, zile de nastere, sfinti, nunti, botezuri...daca le "onorati" pe toate o sa dureze si mai mult procesul de slabire.

Nastad, tu ce faci? Sper ca esti ok...si tu si bebeii .

Ruxandra

Mergi la inceput