Ginutza dar si la sauna transpiri... si totusi din cate stiu eu, sauna e recomandata pentru slabit. (cea finlandeza, foarte fierbinte, de curg 10 ape de pe tine)
Eu am rupt vreo 2 costume de alea pana acum, sunt f. fragile..mergeam cu ele la sala( cu chilot si trening de bumbac dedesupt, ca-mi era sila de atingerea plasticului).Sunt bune, transpiri.Au la Carrefour si Quelle( 500.000 lei vechi).E ca si cum ai face fitness si sauna in acelasi timp.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
si eu am niste pantalonasi din aia, i-am luat de la farmacie din Syria. ma dau cu supliform si dupa aia ma imbrac cu pantalonii si fac curatenie prin casa, ca nu am mai fost la sala de vreo 2 luni.face ca supliformul sa aiba acelasi efect ca atunci cand te impachetezi cu folie, si transpir foarte tare.l-am folosit un timp aproape zilnic, si se vedeau rezultate. o sa incep sa-l folosesc iar.
eu cred ca si sorturile pentru biciclisti au acelasi efect, nu?
Am folosit si eu costum din acela tip cosmunaut sin plastic. Eficient, cu conditia sa faci gimnastica. Eu il foloseam la stepper, in casa. Problema la mine e ca nu m-am tinut de sport.
Insa stiu ca are contraindicatii la varice si la cei cu circulatie periferica proasta, ca mine. De la doctor citire.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!