Gimnastica in costum de plastic?
Aveti idee ... este eficienta gimnastica in costume de acelea de plastic tip sauna??
Avem ceva contraindicatii aici (cu exceptia disconfortului evident)?
Raspunsuri
Ayla21 spune:
La antrenament,scopul,pe langa a dezvolta musculatura,este de a transpira.Prin transpiratie se elimina toxine,grasimi,apa,curata pielea,ramane mult mai fina.De aceea se fac si sedintele de sauna.Aceste costume combina oarecum antrenamentul cu efectul de sauna.Nu stiu sa fie contraindicatii,dar disconfortul este,cel putin la inceput,destul de mare.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
Criss75 spune:
Iti spun ce fac eu, din cand in cand, si se vede. Si efectele s-ar vedea si mai bine, daca as fi mai consecventa. Ma dau cu o crema anticelulitica, ma impachetez in folie, iau o pereche de colanti pe mine, un trening, dupa care ma apuc de "gimnastica", dau cu aspiratorul, spal gresia, curat baia, si in final, dupa vreo doua ore in care curge apa pe mine, intru la dus. Pielea ramane neteda si fina, efectele sunt vizibile. Disconfortul il lasi deoparte. Ce nu facem noi femeile pt. a fi mai frumoase?
Luna75 spune:
Foarte eficienta,dar sa nu te plictisesti prea repede de el (cum mi s-a intamplat mie)
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Alynutza spune:
Adi-dalma unde ai gasit costum din ala? Ca as vrea si eu, mai ales pantalonii, ca m-am saturat de impachetat in folii si imbracat cu 10 perechi de nadragi ca sa transpir cat de cat.
puskin spune:
Buna,
este total neproductiv. Pielea nu poate respira, pierzi prea multa apa si cu ea minerale.
Sportul facut in haine lejere este mult mai sanatos si eficient.
Numai bine,
Ruxandra
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by adi_dalma
Criss ... ce fel de crema folusesti?
ag
In general Supliform pentru impachetari. E foarte eficienta. Dar am gasit de curand la Kaufland o crema ieftina si foarte buna, se numeste Blanchet B, si costa in jur de 7 lei la 250g.
adi_dalma spune:
http://www.naturaplant.ro/produse/1734/Biomed_Slip
si se mai gasesc si combinezoane la cora carrefour si metro
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by adi_dalma
http://www.naturaplant.ro/produse/1734/Biomed_Slip
si se mai gasesc si combinezoane la cora carrefour si metro
ag
Multumesc. Imi imaginam ca este un trening. Era mai demult pe teleshopping un trening, ziceau ei ca are efect de sauna dupa ce faci cateva minute de miscare in el, pe mine ma tenta sa-l port in timp ce faceam exercitii, chiar n-am cautat sa slabesc stand in fotoliu. Din pacate, pana m-am trezit eu, nu l-am mai vazut. N-as putea purta asa ceva 3 ore ca nu ma tine sa fac sport 3 ore.
A, un sfat pe care mi l-a dat o profa de-a mea de educatie fizica: daca ma impachetez in plastic pentru a transpira mai tare prin sport, obligatoriu dupa ce termin dus cat mai repede, cica se elimina mai multe toxine asa si nu e bine sa le lasam pe piele si nici sa le dam ocazia sa intre inapoi.
ginutza2002 spune:
fete, eu una nu am incredere in el si o sa iti spun di ce!
am tot cautat acum pe net sa iti dau link-ul insa nu l-am mai gasit. o sa il mai caut.
in primul rand tu purtand acel costum elimini apa si nicidecum grasimile. iar eliminad apa inseamna ca te deshidratezi si o sa consumi si mai multa apa.
plus ca transpiratia rezultata nu este tocmai 'sanatoasa' ca sa zic asa. nu tb sa ramana pe corp, tb sa se staerga imediat.
si (ahh ce ma oftic, gasisem eu link-ul ala mai demult cand am vrut si eu sa imi iau si am renuntat) dc e corect ceea ce am gasit eu acolo cica ar contine si ceva bacterii care pot declansa o boala de piele.
oricum eu una am renuntat sa ii mai iau dupa ce am citit articolul!