Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!

Ieri am fost la vaccin. A plans un pic cand l-a intepat tanti asistenta, dar apoi l-a linistit tati. Ca sa doarma bine si cu ocazia asta sa reziste cele doua ore, ne-am plimbat de la Policlinica Elias pana la Unirea, pe jos, apoi cu tranvaiul pana acasa... A rezistat cu brio, in conditiile in care a fost intepat la ora la care trebuia sa pape. A facut putina febra; dimineata la 4h avea 38, i-am pus un supozitor (eferalgan), la 8h avea 37.6, acum nu stiu ce sa fac... sa-i mai pun?
La 2 luni, avem 6.3Kg - ne-am mai ingrasat si luna asta tot 1.5kg si am ajuns la 62cm - am crescut cu 6cm. Iar au ramas hainutele mici...

Nadia, fetele.

Eli, e un leagan simplu. Nu se regleaza decat spatarul (mai sus sau mai jos). Lui ii place in leagam, acum eu nu stiu cat de comod e sau cat e indicat sa stea in el (la marsupiu zic astia ca nu e indicat de mers cu el asa mai mult de 2 ore, parca). Mi se pare ca totusi sta cu funduletul un pic cam jos. E numai panza aia, nu are nimic mai tare ca sa tina cumva spatele mai drept, ca la scoica, etc... Eu l-am primit cu imprumut de la cineva, deci nu stiu cat costa, ce firma e... Vreau sa ajung prin magazine si sa vad altele cum sunt, adica daca au spatele ceva mai solid, poate om cumpara altul...vedem...

Aelita, bebe al meu n-a patit asa, insa eu ma lupt cu fisurile... Draga de ea prin ce poate sa treaca... Al meu a facut tot timpul moale si eu am mancat toate prostiile, inclusiv mazare, fasole pastai, miel, ceapa, etc... Mi-a papat la fel si a facut cacuta la fel. Eu ii mai dau ceai de colici (la pliculet, infuzie); poate ca si asta are un rol (are si musetel)...

Monu, sa speram ca trece raceala...

Va pupic, mamici si bebici!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Neatza!

Aelita, si a mea a fost constipata o saptamana dupa ce pana atunci avea nu stiu cate scaune pe zi.
Am incercat cu ceai de musetel, termometru... nu a mers. Cu supozitor cu glicerina a mers, dar a facut moale totusi. Cred ca la mine s-a intamplat dupa ce i-am dat ceai de menta intr-o zi , crezand ca are diaree - eu vesnic suspicioasa ca cineva nu se ocupa ca mine de bb (a stat cu matusa cat am fost eu la scoala si m-am gandit ca ori nu a sterilizat bine, ori cine stie ce altceva a facut). La voi ceaiurile pt colici nu au si ceva care constipa in componenta? Mie la spital mi-a spus pediatra ca in general tot ce are efect pt colici are tendinta la constipatie (cu unele exceptii, evident). Daca ii tai supozitorul in 2 sau in 4 oare il accepta? Eu de sarbatori am mancat mai mult dulciuri si vad ca fiica-mea iar are scaune la greu, deci se adevereste ce zicea cineva, insa nu poti spune ca rezolvi problema cu asta, vezi ce-ti zice la dr ca trebuie sa rezolvi cat mai repede. Stiu ce se chinuia Ligia sa faca kk, se scremea pana dadea in plans. Eu nu am lasat-o decat 24 de ore fara supozitor ca-mi era prea mila si asa am dus-o o sapt pana s-a reglat de la sine. Pupam Sofia scumpa
Hai nu te necaji din cauza disputei cu diversificarea, esti genul care atunci cand crezi intr-o teorie esti capabila s-o sustii si s-o argumentezi in fata celorlalti. Eu nu sunt in stare sa fac asta si am lasat multi oameni sa faca prostii pt ca nu m-am putut impune. Mie personal la ce lene am mi-ai dat o veste minunata cu diversificarea, asa ca de unde am, de unde nu, ma chiunui sa alaptez pana la 6 luni ca sa nu mai am pe langa meniul copilului sotz, inca un meniu. Cred ca va inchipuiti ca eu mananc cu totul altceva decat sotul si mai tarziu copilul. O sa ajung la nebuni cu 3 feluri de mancare pt 3 membri ai familiei. Dar yo sunt aia mofturoasa, asa ca inteleg mofturile tuturor

criss & Ligia

Mergi la inceput

Criss, si Roni plange cu lacrimi de crocodil (si plange asa de la inceput), mai ales cand ii este foame... pe principiul, Mie foame acum si sa-mi dai de mancare acum!. Citisem pe un alt forum, cum ca bebelusii plang cu lacrimi de la 3 luni incolo... Cred ca la fel ca la toate chestiile si cu plansul e acelasi lucru... difera de la un copil la altul...

Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Criss,sa stii ca se slabeste bine cu caruciorul.Pe mine m-a ajutat mult.Chiar ieri am vazut ca vergeturile de pe picioare au devenit invizibile...si asta doar de la mersul pe jos.Mergem zilnic 2-3km.Iar in zilele bune am ajuns si la 6-7km.La alergat nu ma bag ca nu-mi place si ma mai dor si oasele.

Cu tinuta de botez,nici la noi nu va fi ceva deosebit,dar vorba Marinei,trebuie sa ne acoperim suncile cumva.

Acum am vazut poza Emmei cu oul in manutza...hihihi ce scumpa e si cu sticla de bere.

Aelita,eu n-am avut problema asta,dar spuneau fetele de o cafeluta bauta de mama sau prajituri.In rest habar nu am.Noi ii dam laptele mai diluat si vad ca e ok.Sper sa treaca repede sa nu se mai chinuie micuta.

Monu,sanatate multa la copilas...mi se rupe sufletul cind aud de urgente si spitale.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Azi ne ducem sa luam trusoul, sper sa nu apara surprize. Fetele din Bucuresti, cum e cu alocatia? Dupa ce data vine? Luna asta ar trebui sa luam si noi prima alocatie. E aceeasi data pt toata lumea sau difera in functie de sectoare sau ma stiu eu ce? Daca nu esti acasa, se lasa ceva in posta? Noi am lipsit din Bucuresti pana pe 10, de asta intreb... sa nu cumva sa o fi ratat...

Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Criss,nici al meu nu are lacrimi.Doar la ochiul cu canalul infundat am vazut lacrimi,ca nu se puteau scurge inauntru.iar de ras in hohote o face cind il schimb...ca se gadila.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pup fete!!!

Aelita sfat cu privire la kkitza Sofiutzei nu stiu sa-ti dau ca noi n-am patit - vad insa ca ti-au scris fetele - insa mi se pare mie sau te-ai supi!!!!!!!!????

beeeeeiiiiiiiiiiii io nu ma mai joc daca te supi sa stii!!!!!

Fete, noi pe la 11h30 -12h30 suntem azi in Cismigiu, dupa avem trebi de cosmetica caci deh.....tb sa fim fromoshei (apropos, eu mi-am luat un compleu super din Unirea :rochitza si bolero..o sa pun dupa botez pozutze)

cine mai vine in Cismigiu????

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Aelita noi santem mai mult constipate , pana acum a mers si termometru odata la 2 zile, cam asta a fost solutia, pe cand acum ii pun in mancare 2 lingurite de humana zahar din ala de care luam si eu la sarcina, si in sfarsit face singura...
a si nu va mai suparati ma pe prostii atata, c e dracu aveti fetelor!!!! Deci chiar ma suparati cand vad mesaje din astea asa sufocante.... linistiti-va dracu si voi, ca si asa sant suparata - macar aici ma relaxam , acum si aici apar umflaturi..... hai impacare!!!!

bei deci noi la fel mancam un cacat... ce dracu o fi avut ca noaptea nu a cerut de mancare si dimineata la 9 abia 50 ml.... eri toata ziua am calculat - a mancat 250 ml toata ziua in 24 de ore.... ea care manca 4 mese cate 150 ml la fix.... si acum nu mai inteleg cum pusca mea traieste cu 250 ml pe zi... dar in rest vioaie, doarme, rade, gangureste.... Pai arsuri inteleg ca are dupa mancare... dar ce are de nu mananca, ca doar nu are arsuri pe stomacul gol? am si eu probleme si voi pe aici va certati, hai nu mai mai inervati ca va sar in coc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele am pus de la BOTEZ...va invit[/b]

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Albinuzza,am vazut pozele de la botez...e o frumoasa Maria in rochita alba.Mor dupa fetite in rochite.
Spune-mi si mie care-i faza cu crucilitele?Asta e alt obicei de care n-am auzit.

Liudo,ai grija de nor-mea,fata ca te ia Lucas la rost.Cum asa fata doar 250ml?Mai cere o parere de la un alt dr ca mie nu-mi e a buna.
Sau sa fie dintii?Asta ca sa te enervez pe tine,ca stiu ca nu-i astepti cu drag.

Mergi la inceput