Copiluti de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Daca tot nu apuc sa citesc, macar sa va salut! Dar de miine cine e in vacanta!?!
Am vazut scris cu rosu despre intilnire... si mie mi-ar placea sa stiu cind si unde, poate ne hotarim mai din timp. Mie mi-a placut la Bran, la vila Alisa. Cit e cazarea, cum e cu mincarea, ti se pare potrivit locul, Gabitza? Vedem cite ne adunam, facem o rezervare si ne vedem. Bineinteles ca pot fi si alte zeci de locuri si nu ma deranjeaza nici unul daca nu-mi este prea peste mina sa ajung. Numai sa ne intilnim, asta e important. In principiu, noi in in iulie avem bilete la mare, vreo 14 zile cred, inca nu am vorbit cu mama lui Octav, dar cind aflu va spun. La munte nu e facuta inca rezervarea (e o vila undeva in Busteni), o fac cind ajung in tara. Iar la rude ma duc cind vreau, asa ca in afara de iulie si mare, restul le pot aranja dupa intilnirea stabilita de voi.

Va pup, la inapoi la invatat cu mine... Nu ingras eu porcul in Ajun, oricit as vrea, dar fiind test grila din toata materia, zic eu ca e bine sa am totul proaspat citit. Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello!
Tina, de la botezul Mayei s-a mai schimbat randuiala la Sf Elefterie si anume taxa a fost impusa 4,5 mil si i s-a spus sotului ca mai da cat vrea la diacon, cor, femeile cu apa, bla bla, asa s-a ajuns la 6,2 mil.
Mynicegirl, saru mana de aprecieri! Machiajul mi l-am facut singurica, singura data cand m-a machiat altcineva a fost la nunta si nu mi-a placut deloc, zici ca eram faraoanca, plus ca a fost facut cu produse cosmetice de cea mai proasta calitate. Asa ca m-am invatat minte! de data asta insa era un machiaj improspatat, am sters putin pe unde se intinsese cel de dimineata, am mai adaugat putina culoare si un ruj mai tare, de seara, si asta a fost tot!
felicitari Adina pt toate progresele! Noi am ramas tot cu kk la olitza, am incercat sa scapam si de pampers dar inca e rece in casa si din cauza ca nu mai era grosimea pampersului, facea pipi f des, m-am trezit ca dupa o ora nu mai aveam papuci uscati...Asa ca amanam pentru mai la vara! La wc inca nu am ajuns si sincer mi-e mai comod cu olitza pe care o pun unde vreau eu, nu trebuie sa stau sa-l pazesc in baie.
Androix, bafta la examen!
Monu, sanatate printeselor, rusine doctoritei voastre pentru toata atitudinea, poate reusiti sa o schimbati!
Simona imi pare tare rau si de ce ati patimit voi, fereasca D-zeu, cred ca le bateam pe alea desi in momente de-astea esti impietrita si prea indurerata de ce se intampla cu copilul ca sa mai fi in stare de altceva!
Gusta, mai dar ce bine arati! Felicitari pt programarea operatiei, de data asta sa nu mai dai inapoi!
Parca mai aveam si altele de spus, dar nu imi vine acum in cap! Apropos de cap, mi-a tras un cap in burta D in marea lui iubire fata de bb, de ma doare si acum, sper sa nu denaturam in altceva.

AndraSapt25 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andra da ce biserici aveti frate acolo... aici taxa oficiala de botez este 500 de mii cu chitanta,daca nu uita popa sa o dea...apoi restul e "cat vrei fiule sa cinstesti sfanta "...pentru astea 4,2 milioane va da chitantza?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

4,5 cu chitantza, restul pana la 6,2...fara! ZHaios a fost sotul cand i s-a spun 450, nu stia daca sunt noi sau vechi...

Mergi la inceput

Apai Andra astea-s preturi de capitala...ca deh la voi rasare soarele cand se da ora exacta

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Laura, e relativa treaba. Chiar sunt biserici si aici unde se zice "cat vreti voi sa dati". La botezul lui Dragos a dat nasul 1,5 mil si preotul a fost f multumit! Dar asta era biserica mare, catedrala chiar, ca deh, finii nostri au avut aceasta pretentie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

am uitat sa a spun ceva. bbmic face kk verde. pediatra noastra a zis ca cica ar avea talasemie si de aceea cica face kk verde. eu una imi vine greu sa cred.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Monu este aceeasi dr care a zis ca fetele nu au nimic?!
Eu stiam ca kk verde este fie semn de foame,asta am aflat-o la Bianca sau semn de probleme stomacale gen enterocolita lucruri aflate la Delia...si iar din experientza Deliei am observat ca ori d ecat eori i-am dat antibiotic,de 2 ori a fost cazul,a facut kaka modificat la culoare si miros...

Gusta am dat-o cu mucii-n fasole si azi...adica am mancat niste fasole batuta care nu era la exceptionale ci la extraordinare,apoi am ciugulit si niste pufuelti de la fii-mea la desert...sa mor de mai am ambitia de anul trecut...cearta-ma ,bate-ma cu biciul ,arunca cu niste ciocolata dupa mine,darfasolea aia era dumnezeesc de apetisanta...au fpst doar vreo 60-70 de grame si 10 pufuleti...

Beatriced ma batea si pe mine ganduls a fac o poenitza,dar cu peste afumat in loc de pui si fara cartofi ca sa fie adaptata regimului,dar in ciupercile mele ca nu erge ca trebuie maioneza...

Mergi la inceput

Andra si eu am avut aceeasi pretentie sa-mi botez copii la catedrala,acolo m-am si cununat,asta o fi explicatie pentru care fetele mele nu au parte de nasi..dar ti-am zis taxa a fost fixa 500 de mii...iar cand am botezat am facut-o la bisericile alese de fini,io nu m-am bagat nici la nume nici la altceva...atata pretentie am avut sa nu-mi faca tiganie la botez cu obiceiurile lor jenabile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

quote:
Originally posted by elisor

Sim iti doresc nastere usoara (oare ai nascut?!) si un bb sanatos, cuminte si sa te refaci cat mai repede, cum vei naste?

Anca s-ar putea sa avem sanse sa ne vedem in vara daca se marita sora-mea in august (eu asa sper).

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Sim sa-ti traiasca fetita si sa te refaci repede! Felicitari!

Azi am avut o zi de umblaturi (ne luam masina!!!!!...sper) pe la dealeri si banca, notar, etc. Important e ca am demarat, dar iesitul asta in vant m-a dat iar peste cap, daca mai era nevoie si din nou ma doare capul de nu mai vad, maine dupa masa cred ca voi merge la medic, daca nu cumva miraculos imi trece peste noapte.

Cu dieta merge super, nu-mi vine sa cred ca pot bea apa fara probleme, nu m-am abatut nici o tzentima de la ce e permis.
Gusta felicitari pentru acceptarea la operatie, sa fie ce-ti doresti. Asta e si unul din visele mele (poate mai putin justificat medical cum e cazul tau) sa ajung sa-mi reduc sanii.

Am citit pe diagonala, dar maine ma intorc pe indelete si vad ce mai am de raspuns.

Multumesc si Danielei, Adrianei, Florentinei pentru raspunsurile referitoare la actele necesare casatoriei.

As mai sta dar imi plesneste capul! Noapte buna!

P.S.1 Oana tu mai cautat?

P.S.2 Fetelor ati vazut ce vijelii se anunta?...iarasi vant.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput