Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
nEATZA!!!
Azi noapte a fost cam agitat, la 3 l-am luat cu noi in pat, s-a cam smiorcait, dar asa putin si nu urlete. dim. aveam un coltisor de la maseluta de jos
. deci am scapat si de asta. mai raman 6 si 4 canini
.
Ingrid stai calma ca vei scrie si tu cand nu vei avea atatea pe cap. eu una te inteleg.
micutei.
Acina se pare ca toti spiridusii au personalitate si nu stim ce sa mai facem cu ei. mi se pare normal ca sunt capricorni
.
Moni si eu am vazut-o pe Dia, pe Anastasia.
Pai Clau la noi e slabanog, eu am peste 60 kg si Marco are 10600 gr.
Bianca ai dreptate cu hainele, dezbracat se vede cel mai bine.
Ali e totala Iarina, nu a scos balonase pe gura
. Imediat ma uit la pozele si filmuletele voastre.
Anasebe cu ce se mananca Varilix-ul ala? Tibi se pare ca mananca bine la cate kg are
.
Cata si baiatul unei prietene are 2 ani jumate si 16 kg. si ma gandesc cu groaza la ce varsta va ajunge si marco la 16 kg. si ei nu sunt grasi, ea e chiar slabuta ca si Clau al meu.
Mirela, Cosmi si restul
.
Am facut papica lui Marco, vitel cu legume si orez, iar pe la ora 14 merg la seminarul HerbaLife. n-am nici un chef, dar mai repede nu merg.ca e pana la ora 18.
Deseara avem musafiri, vin nasii lui Marco cu cadoul de Iepuras.
Maine cred ca mergem la Arad. a plecat azi soacra la neamuri acolo si ne-a intrebat daca mergem si noi. eu nu am chef, sa vedem ce hotaram.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anasebe spune:
Gio Varilix e impotriva varicelei( unii copii nu fac deloc, altii fac forme f usoare)
Da, Tibi manaca foarte bine.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
ralirali spune:
Salutare fetili,
Uite asa ma fortati voi sa mai intru pe forum
. Lsatati comentarii la poze si ma faceti sa ma simt vinovata
.
Zau ca nu prea am timpo de internet, acasa stau cata 5 minute asa pe bucatele si mai citesc cate ceva, nu am timp de scris, iar la munci e ca la nebuni.
Am avut si eu o saptamana libera si ne-am plimbarit pe la Sibiu si la tara, dar acum tragem ponoasele..strumfa e cu febra peste 39 de trei zile si fara nici o alta manifestare...asteot peste po ora sa mergem la medic.
Am mai vazut si poze pe parcurs, dar tot la fel fara timp de comentarii sau cu strumfa in brate si fara posibilitate de a scrie.
Ingrid, imi pare tare rau de Diana, incearca si Lass Baby de la Erbavita (il gasesti la Helpnet) pentru constipatie.
Moni, si eu i-am taiat bretonul strumfei din acelasi motiv si tot asa scurs mi-a iesit, desi ea a stat supercuminte si incantata (ma tot vede cand o tund pe mama si vrea si ea). DAr mie imi par chiar haioase cu bretonul ala de tzakani.
Poze si filmulete noi avem aici http://www.dropshots.com/anastasia5.
Va pupam, sper sa intru cat de curand.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 ,
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> 4, www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
Giova spune:
Mersi de info Ana. toanta de mine...doar ii zice si numele....
Ralu am vazut strumfa, mare si frumoasa. mai trebuie sa vad ceva filmulete cu ea.
Am vazut-o si pe Iarina cum se
in oglinda. asa facea si marco, dar mai nou...daca ii zic sa-i dea o pupa la Marco isi duce degetul la buze si il pupa
. L-a invata cineva pe acasa cred.
Moni marco a stat super cuminte la frizer. e muysai sa repetam faza, ca are parul mare azi maine avem 3 luni de cand l-am tuns.
Mirela ii place lui marco la gradi., doar ca plange cand il ia educatoarea. isi revine el intr-un minut ca-l prosteste cu nu stiu ce cercuri. pe urma nu mai are treaba cu el, a inceput sa pape si cu dormitul...nu e problema. cand ii e somn doarme, nu conteaza unde si cu cine e.
Cum te mai simti?
Marco e cu muci, si cred ca din vina mea, ca l-am lasat ieir in parc la umbra doar cu o bluzita subtire. Sper sa fim ok pana luni la gradi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
cosmi1975 spune:
GIOVA ai nostrii sunt sensibili ...ieri am vazut un baietel , nu cred ac avea mai mult de 6 luni cu tricou cu maneca scurta si acpul gol....si nu statea la soare
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Giova spune:
Cosmi dar eu niciodata nu l-am infofolit pe marco, din contra. si uite....probabil si ca e tot timpul in colectivitate.
Oricum sunt super fericita ca e de o luna la gradi si nu am avut probleme cu el. Putina febra, care a trecut in ziua urmatoare...
Doamne ajuta sa nici nu am si pe viitor.
Mamici de spiridusi astept datele puiutilor la 15 luni. Pe PM daca se poate. thanks.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
monica70 spune:
Buna si de la mine!
Ralu,ANA
se pare ca din cele ce merg la serviciu io ce-s mai activa si Ana de Spania mai nou 
ACINA ce sa zic si Diana face scene da' o tin mai putin acum (adica faza cu urletele si tavalitul). In schimb si daca ii dau "na na" la fundulezt tot degeaba ... Se opreste pe moment eventual,dar iar se apuca de alte tampenii
.Cand chiar calca urat pe bec ,strigam la ea mai tare si atunci stie ca a intrecut limita si se opreste (gen umblat la PC,prize,DVD ....)sau o iau pe sus din zona si maraie un pic si se apuca de alte cele ... Altfel nu ne prea baga in seama cand ii zicem sa se opreasca. Si zbiara mai mult cand e obosita ,atunci cum nu ii faci ceva pe plac iese circ. Ii mai dau ignore sau ii mai abat atentia cu te miri ce ... ustensile de birou " interesante " ca alte metode nu-s la asa caposi 
Eventual dimineatza cand e mai fresh daca ii explic frumos ca nu e voie aia sau ailalta da si ea din cap si zice "nu nu" ,dar cum nu prea am ocazia asta decat in WE ... asta e.Dupaamiaza si seara e super incarcata de energie si pusa numai pe facut prostii . Scaparea e doar mersul afara
Intre copii,la hinte e super fericita.
MIRELA apropo de cum isi da Dani na na singur la funduletz
,ia filmeaza-l sa vad si io ... ca io cand i-am zis Dianei azi dimineatza ca ii dau na na la fund si-a dat si ea dar ... in fatza, peste putza mai mult
Cum reuseste Dani? Ca ea stie unde e fundul,dar ca sa il arate nu duce mana la spate cum ar trebui,ci incearca pe sub putza cumva 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
ralirali spune:
Anca, tare as vrea sa iti pot sa un sfat pentru crizele lui Andrei ca poate asa mi-as da si mie
. Diferenta e ca strumfa face crize numai cu mine. Eu asa copil dependent nu am mai pomenit, toata ziua se miorlaie si ma striga si daca nu sunt in raza ei vizuala se crizeaza. Nu va spun ce pupaturi si trageri in brate imi trage asa din senin, iar cand e iubirea mai mare ma musca de ce prinde, picior, mana, in special tzitzi. NU ca ar vrea ceva anume, dar vrea mereu ceva si nu stie ce, mai ales ca e si bolnavioara acum.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 ,
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> 4, www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
Ana_m spune:
Hola ,
Azi noapte am dormit cu fiica-mea . Sunt mama de wekend
, asta fiindca sunt nopti in care se cam agita si nu doarme toata noaptea si ca sa nu ma duc zombi la birou. Azi naopter am tinut-o toata noaptea cu mine in pat , ca se foia , se scarpina
. Iara ploua la noi
. La timisoara sunt vreo 23 de grade si aici
aiurea .
Of cu incapatanarea asta e rau. si Clara tot la priza umbla si la argaz.II place sa meraga si sa umple la butoane si sa deschida cuptorul. Mi-e si rau sa ma gandesc ce se poate intampla sa fie cva pe aragaz 
.
As vrea sa ii iau ceva jucarii noi , nu stiu cu ce s-ar putea juca .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
acina spune:
Of fetelor se pare ca nu sunt solutii pt strumfii astia cu personalitate.
Eu nu ridic glasul la el si incerc sa-i explic intotdeauna frumos un lucru.Pe moment pare ca ar intelege dar dupa un timp o ia de la capat.
Ralu sanatate strumfei.
Giova Buburuzul meu nu e capricorn, e varsator, inca nu avem 15 luni asa ca nu am ce date sa trimit , noi tocmai am facut 14 luni pe 13 aprilie.![]()
Pupicei, merg ca mai am niscaiva treburi, apoi scot copilul la plimbare ca e o zi f frumoasa azi.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii