Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
Ingrid...mai pune poze cu Diana ca mie nu mi se pare a avea 8500
.
Ali...astia ai nostrii se potrivesc.
Si Dani da pusi de vreo sapt cu gura deschisa si scoate limba, plus ca azi l-am gasit sub chiuveta unde tin detergentul de vase. cand merg sa vad ce munceste el era cu mana in gura si tragea cumva de pe limba si a inceput sa maraie...cred ca a luat o dusca sau a lins sticla ca era pe margini
. L-am spalat, l-am certat dar tot in bucatarie ii place sa mearga si de multe ori uit sa inchid usa
. Aragazul ii place cel mai mult, sa puna mana pe gratar si sa traga de usa la cuptor. Pana odata cand ma enerveaza tare si il ard la degetel si nu o sa mai puna mana.
Sunt sadica nu?
Asha am dezvatzat-o si pe Sandra sa mai puna mana pe tigari si bricheta. Am ars-o la degetel (binenteles nu tare si s-a invatzat si zicea ea singura ca arde)![]()
Moni..la coafor da-i pufuleti..eu asha am facut odata cu Dani si mi-a stat ca mieluselu` si balota
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
ALI mi-ai adus aminte cu harlezul ca si Diana s-a ocupat de munci d-astea ale campului.Au fost intr-o zi la cimitir ai mei cu ea si tati a aranjat mormantul lui bunica-mea.Si cand a vazut Diana cum smulgea tati buruienile a inceput si ea sa ajute la treaba tacticoasa
.
INGRID dar nu e rau deloc sa consume multe lichide cred.Si Diana mea ar bea toata ziua suc.Si apa bea.Numai lapte nu...Iar supa ar consuma la greu (numai ca eu nu apuc sa am tot timpul d-asta pentru ea
) Nu stiu cati ml bea de lichid in total,dar sper ca suficienti.Si noaptea e apa langa ea,daca se trezeste ii dam un pic de apa si adoarme imediat la loc.
Poate chiar de asta nu am avut deloc probleme cu constipatia.Si nu te mai necaji cu kg am citit pe Dc,pe la alte subiecte ... sunt o multime de copii care la un an - un an jumate au sau aveau intre 7,500 si 8,500 kg si toti sunt ok si sanatosi. Ce vrei ... si tu presupun ca ai 50+ kg nu 60+ sau 70+ ... ca majoritatea mamicilor celor de 11-12-13 kg sa zicem,nu?
Cat despre freza ... am vazut ca Diana ta are freza facuta de profesionista
Eu voiam sa i-l las lung de aia nu i-am luat nici un strop din spate inca.Asta a fost prima opera in domeniu
.Acum macar daca va mai creste va fi cu par lung ( e deja lung bine in spate) si cu breton
destul m-au tuns ai mei scurt de tot pe la un an ca cica asa se face mai des,parca asa e folclorul
A ... si sa nu uit e blonda (ca mierea) pe deasupra,inca nu mi-am revenit
tot ma mir ce culoare are la par ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Bianca sunt inselatoare pozele in privintza kilogramelor.Fiecare are alta constitutie.De exemplu cand a fost Ana pe la noi ... am vazut-o pe Clara: era mai inalta ca Diana si mi se parea si mai solida.Dar cand am luat-o in bratze ... surprise! ... mi s-a parut la fel de usoara,daca nu mai usoara ... si pe urma am aflat ca intradevar, ea avea atunci parca 7,500 kg si Diana 8 kg fix!!!
Mark al Andei era usor mai inalt, mai dolofan ca Diana,nu credem ca e foarte greu ca parea pufos ,dar .... abia il puteam lua in bratze
el avea vreo 12 kg parca 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Corect Moni...cel mai bine se vede la un copil cand e dezbracat.
Si Dani are haine care il fac mai gras decat e, si altele in care arata f slabutz.
Fetele..eu merg la nani.
Noapte buna.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
szaboali spune:
Bianca ,Iarina nu da la nimeni pusic asa cu gura decat mie si lui Mitica si nici noi nu o pupam pe gura numai daca se nimereste din greseala , in rest intoarcem obrazul.
Monica pai sunt fete harnice
,or sa stie sa cum e treaba cu harletul daca si-or lua soti de la tzara
.Si eu as vrea sa am ce tunde la Iarina dar din pacate nu am ce...la radacina e mult parut de ala micut, cred ca am sa o tund si eu mai la vara cand a mai creste putin sa nu o fac acum chiar chela.
ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei
monica70 spune:
Noapte buna!
Apropo de dezbracati,daca tot mi s-a facut dor de Anda ,uitati ce am revazut
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061223&ctime=215008
MONI
de
anasebe spune:
Neata de la noi!
Nu am disparut de tot, mai citesc din cand in cand, dar mia pe diagonala.
Ingrid Imi pare rau ca aveti probleme, si inca unele nasoale. Pupici sa treaca cat mai repede.
Noi am fost ieri la vaccin, am facut Varilix-ul, este optional dar noi l-am vrut.
Am aflat si dimensiunile lui fii-miu: deci la 15 luni are 13,8 kg si 86 cm.
TIoana, Moni, Cristina un pupic special pentru voi
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
cosmi1975 spune:
neata si de la noi
am dormit ca valizele de la 9 seara la 9 dimi
STEFAN e foarte cuminte cred ca de la vaccin i se trage ....ieri am stat o groaza afara ..am fost la oftamolog cu BIANCA care poarta ochelari si tb schimbati ca nu mai sunt buni ...i am facut unii de domnisoara de data asta ca avea unii de harry poter
dar mau costat 390 lei...si daca or tb sa i schimbi iar peste 6 luni vai de buzunarul nostru
dar ce conteaza?fata as fie bine
eu astept pe astia sa mi puna apometre de apa rece dar sotul a zis sa l astepte ca tb spart pe aici .....ma doare inima ca abia am renovat acu 2 ani

sper sa nu faca dezastru
INGRID sanatate la frumoasa
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
acina spune:
Buna dimineata fetele ,
Ingrid imi pare rau ca ai probleme cu Diana.pupicei si sanatate.
Cata iti va place sigur placa aia.E chiar buna.
Revin cu vechea mea problema cu Andrei.Nu ne mai intelegem cu el.Are o personalitate...Nu vrea sa faca nimic din ce-i ziecm , numai cum vrea el face si daca nu se face cum vrea el tipaaaaaaa.Cu tavaleli pe jos cu aruncat in fund.
Am incercat ignoratul dar se pare ca nu tine, sa-i dau bataita la fundulet nu se ia in discutie.
Astept idei daca aveti , ca eu am epuizat totul.
Merci si pupicei,
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
cosmi1975 spune:
ACINA deocamdata nu poti as faci aproape nik ...asta i personalitatea lui ..dar mai tarziu vei putea sa l santajezi ..raman la convingerea ca personalitate copilului primeaza ..nu ti face pb ca ai gresit undeva 
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975