Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Loradin..ce lapte mananca fetitza ta? Daca lapte de san atunci poate e o problema de la ea si o poti ajuta cu Debridat.Dar mai bine ai merge la medic sa vezi ce iti spune. Si fetitza mea a fost constipata de mica si dupa ce a luat Debridat nu am mai avut asha probleme. De la nastere ea imi facea doar o data pe zi, apoi la doua zile, apoi la 3. Cu termometrul nu e bine sa insisti ..asha am auzit ca isi va pierde controlul. A...incearca si cu sapun.
Daca bea lapte praf, poate ar trebui sa incerci cu alt lapte.
Acum ma gandesc ca poate Sandra si la lapte a fost constipata, a baut Murinaga de la 2 sapt. Dar pe vremea aia nu stiam atatatea, nu m-am gandit eu si nimeni ca ar fi putut fi constipata de la lapte. POATE
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Giova deci ai slabit 4 kg...superrrrrrrrr...cit ai acum? Am dat si eu 1 kg din cele 2 luate de paste in 5 zile..
Monica o sa incerc si asa cu ascunsul, desi nu cred sa am succes la ea.
Bia e in plina criza de dinti, azi noapte la 12 fix a inceput sa urle si a tinut-o asa 30 de min. numai in brate la mine si plimbata vroia..

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LORADIN Diana mea era dimpotriva super kk-cioasa,dar mi-a venit o idee:am vazut pe plicurile de Biotics ca sunt bune si la diaree si la constipatie,regleaza scaunul cica.Nu stiu daca e voie la asa copii mici,dar daca e,ai putea pune in lapte cate juma de plic sa zicem.Eu i-am dat preventiv contra diareei si a facut mai ok perioada aia,fatza de cum facea (mai lichid).In sensul asta deci functioneaza,poate merge si in sens invers...
Sper sa rezolvati repede problema la micutza sa nu mai

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Loradin, nu stiu cum sa te ajut. Al meu papa la san la vremea cand avea varsta fetitei tale si se kkrea non-stop. Probleme cu constipatia nu am avut decat dupa ce l-am trecut pe lapte fromula. De fapt facea, dar facea bombe. M-am desteptat abia acum vreo luna si l-am trecut de pe Humana pe Milumil si acum face si el kk normal. In orice caz, am auzit si eu ca Debridatul este foarte bun. E ceva ce nu inteleg din mesajul tau. N-a facut kk deloc de 2 sapt sau face de doua sapt doar cu glicerina sau termometru?

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ma gandesc ca poate nu e constipatia de vina ... astia or fi colicii deja

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Pufu...de 2 sapt se chinuie si face cu glicerina la 2 zile.
Asha eram si eu Sandra
Cu fructe nu poate rezolva problema ca e mica de fructe. Numai vreun medicament daca o ajuta.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna ziua!
Eu de ieri numai cu ochii la prison break. M-ati omorit cu serialul asta.
Bianca pai sa vezi ce s-a intimplat. Vreo citeva zile se trezea pentru ceai, bea mai mult sau mai putin. Apoi se trezea sa ne faca prezenta si sa-l luam cu noi in pat (asta spre dimineata). Acum de vreo 5 nopti, nu se mai trezeste deloc Ptiu sa nu-l deochi. Ma trezesc eu sa vad ce face, ca nu sunt obisnuita sa dorm atita. Azi dimineata la 7 nu se trezise inca, cu toate ca pina acum la 6 isi bea laptele. I l-am dat si eu prin somn si a mai dormit pina la 8.30. Acum deja e obosit, pune capul pe pernuta sa faca nani, asa ca probabil ne ducem in dormitor sa atipim putin. Revin dupa ce adoarme.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Giova cumpara-ti mama un calendar. Nu o spun cu rautate, dar uneori trebuie sa te abtii de la curatenie. Sau fa totul cu o seara inainte.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata din nou!
Probabil ca v-ati dat seama ca am postat gresit! Cu toate astea va multumesc mult pentru raspunsuri.S-a mai linistit un pic dar este intr-o lupta continua.Macar nu mai plange! II dau si debridat si sab simplex.DEGEABA! Eu alaptez.Formula nu i-am dat pana acum caci imi ia bine in greutate(chiar daca nu a luat atat cat am citit ca iau bebelusii celor care ii dau si completare).Chiat citeam acum si ma minunam de ceilalti bebelusi de martie_aprilie! A mea pe 1 martie 2007 avea 2800g iar acum are 4100g.Nici nu stiu daca sa ma ingrijorez! Gata! Iar plange.Nu mai stiu ce sa fac! Va multumesc inca o data mult de tot!Am sa mai intru sa vad ce ati mai scris!

loradin

Mergi la inceput

Oachi...ma bucur ca "reteta" a avut succes. Eu pe Dani l-am devatzat de la 3 sapt sa nu se mai trezeasca noaptea, iar pe Sandra si mai repede dupa cate imi amintesc. Copilul prietenei mele are 2 ani si ceva i inca se scoala noaptea sa ii dea lapte, nu vrea sa aplice metoda cu ceaiul, copilul nu bea deloc lapte in timpul zilei si prefera sa ii dea noaptea. Ea doarme cu copilul in camera si sotul singur.
A Moni...incearca sa ii schimbi sticla de lapte. Si Dani a avut perioade ca nu vroia laptele dar i-a trecut. Sau pune-i miere in el sa fie mai dulce. E pacat sa renunti la lapte, gaseste tu ceva metode. Sau in cel mai rau caz da-i iar lapte praf, daca o ingrasa e f bine.
Trebuie sa il filmez odata sa vedeti cum face la lapte...adora laptele si nu are rabdare sa il incalzesc si sa vedeti ce sunete scoate
Asta e primul an de cand ma stiu ca nu am calendar ortodox in casa . Am tot uitat sa merg sa imi cumpar. Cand vin cu botezul astia nu aduc si oricum anul asta am fost la Sovata cand au venit.
Trebuie sa imi cumpar si tot uit. Sta pe usa la camara si ma mai uit din cand in cand la el, nu des

Craciun 2006

Mergi la inceput