Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca pai nu am stiut ca e sarbatoare. Mai am de aspirat in living, doar nu las casa asa.
Doamne iarta-ma dar nu am stiut.
Ioana mi-a mai zis o alta mamica de Kemp... asta. de fapt am vazut poze, si e mortal.
Moni pofta buna.

In concluzie niciun spiridus nu prefera jucariile pt. varsta lor. Eu am zis ca nu-i mai cumpar nimic, m-am tinut de cuvant, dopar ca a primit acum de Iepuras.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

A, in ultima vreme a inceput sa bage in seama si masinuta de la Chicco. O tot calareste. Si ascunde diverse prin portbagaj.

Vad ca se posteaza programul de masa. La noi e asa:

6 - lapte 210-240 ml (asta-i cantitatea de apa, nu de lapte reconstituit)
10 - un fruct sau suc de citrice (max. 100 ml)
13 - supa/ciorba/mancarica, un singur fel (250 gr), eventual fructe daca n-a mancat de dimi si biscuiti
18 - iaurt cu cereale sau biscuiti/orez cu lapte/cereale cu lapte (150 gr)
21 - lapte cu cereale 210-240 ml + 2-3 msuri de cereale

Orele sunt aproximative, cantitatile la fel. De doua zile nu-i mai dau fructe dimineata, ca nu le papa, si ii dau pranzul mai devreme.
Proramul de somn e vraiste de ceva vreme. Nu prea mai vrea sa doarma peste zi. Abia, abia cate o ora. Trebuie sa fac ceva, sa-l obisnuiesc sa doarma dupa ce papa de pranz macar.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata ,
Mor de somn nu stiu de ce ca am dormit azi noapte. Cica imi zicea socra-mea azi dimneata ca brabatu-miu a sforait tare azi noapte ( ciudat eu nu am auzit nimic ) si cica eu vorbem prin somn . Fain cuplu , poate ca ii ziceam ceva . Tin minte ca la inceputul casatoriei , vorbeam o gramada prin somn , acum m-am mai calmat .
Jucarii : piticiii binenteles la loc fruntas , desi am impresia ca s-a cam saturat acum de ei trebuie sa ii ascund. Tuburi de crema, orice ce poate fii ros , de bagat in gura , pahare de la iaurt, o papusa cheala, si hainele binenteles. le scoate pe toate de la cosul de murdare, le tareste prin casa . De asta nu se satur aniciodata. Apoi un scaun de plastic ce il am , il tareste prin camera , spre disperarea vecinilor . De cateva zile m-ma smecherit si i il pun sus pe pat sa nu ajunga la el, dar si ea s-a prins si il da jos de acolo

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

am uitat: la 8, cand luam noi micul dejun, cere paine. O haleste fie goala, fie cu unt, almette, cascaval. Mai mult se joaca si o imprastie peste tot, dar ceva-ceva tot merge si in stomac.

Vai mie, nasol de vecinii vostri cu tarat, trantit, tropait, harsait. Apartamentul de sub noi este nelocuit.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza gagici...
Eu alataieri fara curent pana la ora 16, ieri fara cablu Tv, net si telefon pana la ora 17 cand cablul TV a venit dar netul nu pana azi dimineata. De ce? pt ca dragul de fiu-meu s-a urcat pe imprimanta (am o imprimanta laser aici langa mine si ii place sa se catzere pe ea) si mi-a scos cablul de net . Azi noapte pe la 1 si ceva mi-a picat fisa ca poate e ceva in neregula cu cablul si l-am pus pe sotz sa verifice ca azi e la lucru si de la noi era problema.
De jucarii preferate ce sa spun...se joaca cu toate pe rand, merge la el in camera unde e acum sacul cu jucarii si se joaca cu ele.
I-am cumparat pitici si nici nu are baiul lor (Moni...nu a avut succes achizia).
Ii plac dozele de bere, eu i le dau sa se joace cu ele si nu se taie, le duce la gura se se bucura daca mai ramane cate o gura de bere
Giova...fain ca marco iti doarme in patutz...sa dea domnul tot asha sa fie
Oachi...vroiam sa te intreb ce ai rezolvat pana la urma cu mancatul noaptea...a avut succes ceaiul si nu se mai trezeste?
Irina...dpa ce am vazut meniurile la alti copii cred ca Sabina mananca f putin in comparatie cu altii. Dar nu ai ce face, asha e firea ei, asha e stomacul ei. Copilul prietenei mele care are 2 ani si ceva niciodata nu a mancat mai mult de 150 la o masa. E slabutz si acum dar bine ca e sanatos. Despre fier si Dani a luat mult si nu i s-au patat dintii. sanatoasa sa fie ca in rest creste ea .
Moni...cred ca tot cu asenie sunt, nu am chef de nimic, as face multe si nu imi ajunge timpul parca si tot fara chef sunt. Azi trebuie sa imi refac CV si am o lene de ma doare. Nush ce e cu mine,ar trebui sa stau mai putin la calc Mi-am adus 16 filme din PB dar mi-e lene sa ma uit. Parca sunt obosita tot timpul..nush ce naiba e cu mine..as tot dormi. Ce vitamine ai luat si ziceai ca te simti bine? Dar sa nu imi faca pofta de mancare si asha am destula
Cata..curat taifun ai
Acina, imi pare ca ati fost la spital in noaptea de inviere, bine ca nu a fost nimic pana la urma.
Pufu...ia zi-ne mai multe de conditii, de mancare..de tot ce ai gasit acolo la bulgari. Iti schimba zilnic lenjeria de pat asha cum se zice?
Maraki,. faina casutza aia...la noi una de la Chicco era peste 10 mil...dar daca nu ai casa..ce sa faci cu ea...
Am citit tot dar nush ce mai vroiam sa zic.
Am pus niste filme in drop, facute ieri, cu Dani, Sandra si gaghiIeri nu am iesit nici afara ca mi-a fost lene. Azi m-am trezit la 9 si tot somn imi e.
Nu sunt gravida daca unele se intreba

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Aseara am facut mamaliga cu branza fagaras si mi-a mancat si Dani cam 150 (asta pe la 19.30) si la 20.30 a mai baut 180 lapte.
I-am luat bonisan, i-am dat o perioada, apoi nu i-am mai dat si acum iar ii dau , la amiaza vreo 10-15 picaturi. Vad ca mai are asha crampe seara.
Ieri mi-a facut kk de 2 ori si m-am bucurat f mult. Alaltaieri nu a facut deloc si avea o burta de zici ca pusca. Sunt curioasa azi daca face si cum.
Nu il mai laud de programul de somn si cat doarme ca mi-e frica ca se intoace roata, dar sunt f multumita de el, sa continua tot asha
Se joaca f frumos cu Sandra dar se si cearta...adica el pune mana pe ceva, Sandra nu il lasa si il smulge din mana, asta incepe sa planga si incepe scandalul. Am vazut ca a inceput sa o si lovesca cateodata . E foarte gelos, sa nu cumva sa stea ea langa noi sa se ne pupe si el nu.
Si eu il certam pe Dani cand il "batea" pe finul meu mai mic cu 3 luni dar la fel ca Giova si Moni...eram tare mandra de flacaul meu , ca nu e asha pampalau si stie sa de descurce.
Sandra cand era mica ii musca pe copii si la cresa avea acceasi problema. Asa stia ea sa se apere.... Dani nu musca deocomdata, a avut o perioada in care musca dar i-am spus ca nu e voie si se pare ca ori a inteles, ori a uitat. Mai nou se intinde si da din mana. Si la nepotul meu de 4 ani i-a tras una ca s-a urcat in masina lui...e a lui si nu are voie nimeni in ea.
Ciudat e ca noua ne da ce are in mana, la Sandra si la alti copii nu. Exact asha facea si Sandra, noua ne dadea si la nepoata mea cu care se juca zilnic nu. Deocamdata nu se pune problema de educatie sa dea o jucarie din mana din moment ce noua ne-o da.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bianca m-am distrat cu lipsa de curent,de telefon,de net... de chef
Despre vitamine am luat de mai multe feluri,parca elvetiene sau asa ceva - adica ce ii baga farmacista pe gat lu husband (in jur de 20ron 30 buc. pentru o luna) Bine ca mi-ai amintit ca ar mai trebui sa iau o tura
Nici eu nu am chef ... de contabilitate acum,ca in rest asa avea chef de amenajat prin casa,de aranjat dulapuri chestii d-astea ... numai ca acum nu am timp de asta.Si cand am timp de ele nu am chef de asa ceva
Din pacate am super hiper urgente la conta si la birou si acasa si sunt putin spus zombie
Da' in WE asta o sa ies la aer cu prietena-mea si fetele,ca pe urma se intorc in Italia si o sa imi para rau daca nu o fac.
Aseara a fost Ghitza cu Diana la hintele de langa blocul lor si s-au intalnit macar Diana cu Alessia.
Acum ar ttrebui sa plec acasa ,dar mai stau,ca vreau sa mai rezolv o multime de treburi (chit ca o sa faca Ghitza spume ca "iar stau la ore")

A ... de pitici ... poate le plac mai mult fetitzelor avand in vedere ca-s papusele totusi ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata !
Bianca, daaaa , papa Sabina foarte putin fata de alti copii, dar n-am ce face . Chiar si cu Vi-sol tot atit papa. De unde trag concluzia ca atit poate ea . asta e.
Am luat azi rezultatele la analize si am vazut ca-s toate bune. Mai ramine sa vedem la copro cum iese la a doua proba ca la prima a iesit negativ.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neata,
sunt o mamica de martie -aprilie! Va felicit pentru frumoasa voastra familie pe care o urmaresc de cand eram gravida.
Va deranjez cu o intrebare.Fetita mea(are o luna si trei saptamani) se chinuie de doua saptamani sa faca kk.De fapt nu face decat cu jumatate de glicerina la 2 zile.Am incercat cu termometru ,i-am dat si ceai de musetel si nimic.Nu mai stiu ce sa fac! Astazi mi-a pus capac!!!!I-am pus jumatatea de glicerina si dupa doua ore a inceput cosmarul.Am plans o data cu ea.Are niste dureri groaznice.Isi smulge hainele de pe ea.Nu mai stiu ce sa-i fac!Sunt disperata!Imi plange de trei ore! Stiu ca si voi ati trecut prin asa ceva cu cei mici si as vrea sa stiu daca mai exista si alta metoda prin care ii pot usura suferinta.Astept raspunsul vostru!
Va multumesc anticipat

loradin

Mergi la inceput

Moni..am sa merg la farmacie si am sa vad ce si cum. Eventual o sun pe doctoritza sa vad ce imi spune. Eu am luat Vitamax mai demult si m-am simtit f bine. Acum ma simt ca . Sapt viitoare vreau sa imi fac si eu analizele la sange ca nu le-am mai facut demult. Despre curatenie in dulapuri...ar trebui sa ii sortez si eu hainele la Dani dar...deocamdata nu am chef.
Giova..ai putea sa ii cumperi la fetitza aia seria de papusi Witch..e maxim 25 lei bucata. Am vazut ca in unul din filmuletzele tale era o pupusa dinaia, cred ca i-ai cumparat-o la o fetitza de la Alba. In rest ce ai putea...haine ..ceva deosebit...o capa sau pelerina...
Maine familionul meu cu socrii merg la pus de cartofi la tzara si eu smechera merg la facultate ca am conta si nu vreau sa lipsesc.

Craciun 2006

Mergi la inceput