Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna fetelor!
Raportez si eu +9 kg si 100 cm in jurul buricului. Cu unele haine parca mi-am pus o minge in fata asa rotunjoara mi-e burtica....
Pana acum am luat Elevit 1 la 2 zile. Medicul mi-a spus ca de la 28 saptamani trebuie luata zilnic.
SI tot ce vad as manca...Oare senzatia asta ne trece sigur dupa ce nastem ?

Poza 23 saptamani
Mioara 28+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Vreti sa va ofticati putin?
Inca 7 kg in minus! Sac! :) ... dar am inceput si eu sa iau in greutate, la ultimul control erau 400 gr in plus.

Bun venit noilor burticute si felicitari ptr. cele care stiu ce-i !
Am vazut bine? Luna are mult dorita fetita? Daca da, felicitari Luna!

Pupici si numai bine!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

,

Cu intarziere si de la noi, sper sa fi avut toate fetele sarbatori frumoase si linsitite(Hristos a inviat!) - nu dati cu rosii, cica se poate ura asa pana la Inaltare!

Bun venit noilor mamici! Sa aveti bebici sanatosi si papaciosi si voi sa fiti sanatoase si rabdatoare sa ii faceti mari!

Vad ca iar aveti in discutie subiecte delicate cum ar fi kg...Nu va mai stresati eu am ajuns la concluzia ca e vorba de fiecare organism in parte cum reactioneaza la sarcina. Cand am fost insarcinata cu Stefi am luat 27 kg(mancam intr-una si paine si dulciuri....) si ma jurasem ca la a doua sarcina nu voi lua decat max 12. Ei bine am reusit deja perforamanta de 12 kg pana acum in plus, desi stiu sigur ca mananc mai putin decat la Stefi si dupa 18.00 nimik. In schimb sunt ca un butoias de umflata si la maini si la picioare - asa eram si la Stefi. Ca sa va dati seama, eu port de obicei 38 la picior si acum 40 imi sunt numa buni In fine, bine ca tensiunea e 12 cu 6 in conditiile in care bausem in ziua cu pricina 2 cafelutze. Deci nu ma umflu de la tensiune, ceea ce e de bine.

Ioana spune-mi si mie te rog cum mai simti bebelusul?? Ca la mine uneori sa spun ca s-au mai accentuat "fluturii" dar tot nu sunt lovituri. Serios daca imi mai amintesc la Stefi cum misca, decat ca uneori il impingeam eu ca sa miste, in fine, cand eram in luna mai mare...Ma gandeam sa merg fugutza la un eco, ca inteleg, strat adipos si placenta anterioara, dar oare asa cuminte si rusinos sa fie bb sa nu-mi dea si mie niste lovituri mai puternice???

Vreau sa ajung si eu la intalnire si sper din tot sufletul sa-mi si reuseasca, asa ca Jadi te rog frumos, trece-ma si pe mine pe listutza cu intalneala.. Stiu ca trebuia sa trimit un email si din lene nu am facut-o, dar am sa fac tot posibilul sa fiu acolo. In pricipiu, cred ca vin cu Stefi daca mai vin si alti copii, daca nu caut o solutie sa il las cu cineva. El singur nu ar sta la masa, dar daca sunt si alti copii as avea sanse...

Cristina LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi si tu si bb si tati si sa vi se implineasca tot ce va doriti! Frumos prag pentru o femeie, 30 ani, imi amintesc cu placere de el...

Alina.a unde vad si eu poze cu tine???Ca m-ati facut curioasa cu sufrageria ta, e musai sa o vaz si eu. Pe mailul comun nu am vazut, sau n-am avut rabdare sa caut???

Pupici la toate burticutzele,

Carmen23+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Carmen - desi sunt sigura ca Ioana iti va raspunde ( sper sa nu va suparati pe mine ca ma bag ) , dar pentru ca si eu am tot 23 saptamani + strat "adipos" + placenta anterioara si nici eu nu-l prea simt pe bebe decat eventual foarte finut (chiar si atunci ma intreb daca este bebe sau nu ) asa ca nu am mai avut rabdare si ne-am programat cu o saptamana mai devreme la nenea doctorul ( asta pentru linistea noastra si sa-l vedem pe bebe la eco) . La medic i-am zis de acest lucru si mi-a cerut sa am rabdare ca bebe e inca prea mic . Este adevarat ca sunt la prima sarcina , dar daca crezi ca un eco te poate linisti atunci de ce nu??? si de la noi

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

carmena bine ai revenit. aici sunt poze cu burtica mea si sufrageria in fundal.
anculici felicitari pt fetita,sa fie sanatoasa,frumoasa si cuminte

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Maine intru in sapt.24 si raportez si eu 5 kg puse pe ici pe colo.
Am in plan maxim 10kg,si ginecologul mi-a zis ca e bine;ma bucur makar ca nu m-a certat :))) ,ca la sarcina cu Ken mi-a tinut o intreaga teorie,un alt ginecolog-cum am putut lua 2 kg intr-o lunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ???.
Acum am o pofta de mancare de-as manca si frigiderul.
Pentru fetele care vor sa slabesca repede si garantat dupa nastere,recomand sa dati piept la bebei.Asa au slabit multe prietene de-ale mele.

Samurai-lady 23 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoaselor,

Nu am citit din urma si nu am mai intrat ieri pt ca am avut o durere cumplita de cap, toata dupa-amiaza si seara. Nu stiu de la ce e, nu stiu ce sa fac, paracetamolul nu ma ajuta, asa ca stau si rabd.

In rest e ok, suntem aici pe baricade.

Va pup pe toate si va urez o seara placuta,

Anto 27 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Andra cred ca fiecare si-a facut o imagine despre sine pe care cu greu i-o poate schimba cineva. Cam asa esti tu. Sincer eu nu te vad asa cum te descrii tu. Arati f bine, asa ca hai sa facem un pact: nu ne mai speriem de kg, ca facem depresii si stii si tu ca nu avem dreptate, nu?

Anculici felicitari pt bebelina

Lia
Otilia

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Cristina, La Multi Ani! Multa sanatate, fericire si bucurii, iti doresc o bebelina sanatoasa si mancacioasa!

Anculici, felicitari pt bebe-ea.

Ashera, bine ai venit la noi in grup!

Lavinia, bafta cu internarea si analizele, .

Otilia, felicitari pt eco si La Multi Ani sotului.

Ioana, spor la sarmalutze. Sunt la zi cu pastilele, . Sunt mari sanse s-o mutati pe Miruna inainte sa-l mutam noi pe Victor, nu a avut sotul deloc timp sa se ocupe de asta, nu stiu ce si cum vom face.

Anto 27 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Hristos a Inviat!
Intru si eu sa salut caci tare mult am mai lipsit. De dimineata tot citesc din urma, dar cu mari intreruperi asa ca nu am terminat.
Din pacate in ultimul timp am cam exagerat cu statul la calculator si acum ma doare coloana asa ca stat cat mai putin.
De sarbatori am fost la socrii in Salaj si drumul pt mine a fost un chin. Cred ca pana la Craciun nu mai merg. Eu mai mult de 2 ore nu mai rezist in masina. Masina e buna nu ea e de vina, problema sunt eu. Deci fetele care aveti drumuri lungi sa nu va speriati. Eu aveam probleme cu raul de masina si inainte.
Eu am purtat centura. Am vazut ca cineva intreba. Am lasat centura destul de lejera, dar noi uneori am mers si cu 140km/h, asa ca pt siguranta o port.
La Felix nu am mai ajuns deoarece ne-am scurtat vacanta, marti seara am fost acasa. Daca mergeam mai trebuia sa facem 100km dus si 100km intors iar pt mine era prea mult, mai ales ca trebuia sa ne intoarcem in aceeasi zi. Mi-ar fi placut sa stau macar 2 zile. Din pacate nu s-a putut.
Nu am mancat foarte mult de sarbatori, am fost prea obosita. Cat am putut m-am odihnit, dar nu mult caci am tot avut musafiri.
Acum stau cu platoul de prajituri langa mine si parca nu ma pot opri.
Desi nu am luat multe kg (4) ma misc ca un elefant, obosesc foarte repede.
Ma streseaza Alex sa iesim la cumparaturi ca i-am promis asa ca pup toate fetele. Sper ca maine reusesc sa citesc tot din urma caci stau acasa. Saptamana aceasta ma concediu de odihna.
Alina arati foarte bine, iar culorile nu sunt turbate. Mie imi plac.
Felicitari celor care au aflat culoarea caruciorului si sarcina usoara noilor venite.
Gata plec. pupici la toata lumea.

21+ 21.07.2003

Mergi la inceput