Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Lavinia, dar stai bine! Tu ai pus 11 kg la 27 de sapt...eu 9 la 24-25 .....deci stai mult mai bine decat mine. Lasa ca la cat de slabutza erai inainte nu cred ca se vad asa rau astea 11 kg. eu eram buflei si inainte....asa ca la cat am pus acum ar trebui sa fi facut cadere nervoasa, dar mai e putin si ne revenim. iulie este aproape. fetele noastre sa fie sanatoase ca o sa avem timp sa dam jos toata sunculitza pusa acum.

Lia, ce am scris mai sus e valabil si pt tine!

Andra
24/25 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Andicule eu nu vad cele 12 kg pe care zici ca le ai in plus Si ai o burtica , esti tare frumoasa asa Sa stii ca nu sunt pe invers

Raluca numai 3 kg Pai vezi, de aia ma plangeam de ale mele. Daca se poate si cu mai putine... Ei, acu delirez, stiu ca organismul meu simte nevoia sa faca rezerve acolo, ca la cum mancam inaite...

Gata, va las, pt moment, ma duc la med de fam sa-mi dea un "ticket to hell", adik la spital

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andra, ! Contez pe faptul ca voi slabi dupa ce nasc, ca nu-mi mai trebuie si alte motive de frustrare pe langa cate am deja!

Lavinia, bafta multa! Sa te intorci repede si cu cat mai putine amintiri neplacute!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fetele, ma deprimati cu kg voastre !! Eu ce sa mai zic atunci ? La 22 saptamania + 12 kg :-(... Si eu speram sa fie 15 in total.. Acum am ridicat pragul la 20, dar probabil ca va fi si mai mult de atat. Am plecat de la 43 kg, nu mananc mai mult decat inainte, fac innot de 2 ori pe saptamana... Sa fie elevitul de vina ? Ca parca ma umflu pe zi ce trece :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Lavinia - locuri libere pentru "vacante" nu mai avem decat cele pentru o zi , din "pacate" tocmai sau terminat . Bilete pentru "vacante" mai prelungite de 5-7 zile sunt valabile numai incepand cu data de " 11.07.07 "

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Fetelor treceti-ma si pe mine in listuta cu o dragalasa de fetita DPN 14 august potrivit masuratorilor Voi naste la Municipal cu dr. Nicolicea

22+

Mergi la inceput

Anculici - acum ai aflat ???? Felicitari pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anculici, felicitari pt fetita! sa fie sanatoasa si ea si mamica ei!

Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Anculici pentru bb-ea!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Fetelor o intrebare : in ce situatii luati voi nospa ???

Mergi la inceput