***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Buna fetelor,
eu sunt de la mamici de martie aprilie,
vroiam sa va intreb ce mai stiti de Chowpersa si pb ei?

Felicitari Eimotto!!!

Diana 37+, mami de Julie 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Kay, Mica parca spunea ca si-a luat modelul asta din Roma, pe dreapta, aici nu stiu, cu 400 pana in 500E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kay eu am comandat zippy system la roma. 469 euro nu aveau culoarea dorita de noi, l-am platit il aduc in 10-15 zile la magazin si o sa il aduca un prieten cu masina in tara. Magazinul este pe str. Tiburtina, o sa iti dau insa mai tarziu adresa exacta daca vrei cand primim si noi conformarea de plata.

Mica 34+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

merci, didi ! mica retinusem si eu ca si-a luat. astept sa raspunda si ea, sa-mi zica mai precis ce si cum ! multumesc !

de MOKO mai stie cineva ceva? ca ma tot gandeam ziele astea la ea. voi stiti???

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ceaiul de chimen, anason si fenicul se ia de la farmacie sau plafar? Si cu cat inainte trebuie sa il bem?

32+Luiza

Mergi la inceput

aha, dar daca au culoarea, pot sa-l ridic atunci, nu? si 469 euro e super bine fata de 21 mil aici !!! stii cumva, il pot comanda direct de aici? ca sa nu mai chinui oamenii aia din italia... cred ca o sa-l iau luna viitoare, pe la inceputul lui mai...

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Heeei, eu mereu aflu ultima? asa-mi trebuie daca-s lenesa la intrat pe forum!
FELICITARI LUI EDITH SI FERICITULUI TATIC! Sa va traiasca baietelul si sa se faca maaaare, sanatos si mumos!
Ia te uita, s-a dat startul la Odiseea de mai-iunie! Ce surpriza frumoasa!
Chris, chiar ca ti-a luat-o inainte, dar nici tu nu mai ai mult!

Fetelor, in alta ordine de idei, poate ma lamureste si pe mine cineva (va rog sa nu radeti...mi-a fost jena pana acum sa intreb, si nici nu am avut rabdare sa caut in urma sa vad exact ce inseamna). CE REPREZINTA ACEST ZIPPY SYSTEM de care tot vorbiti? deh...curiozitate feminina!

Diseara mergem la eco, poate se indura bebe David sa ne arate si noua fetisoara pe care a tot tinut-o mai mult ascunsa... nu de alta dar mor de dorul lui!

Pupici cu lipici!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

34+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Kay eu l-am primit din Italia,insa acum 3 ani si ceva,din zona Brescia.Pur si simplu i-am aratat poza pe net,a gasit magazinul Inglesina si cica i-a facut si reducere pe modelul ala.
Qhicui nu acum mami,dupa ce vine bebe sa-l bei.
Mica succes la eco,cei cu tine de intri rar?

Mai fetelor ma faceti sa trepidez si eu,pai ma agit acum sa-mi aduca patutul,carutul si taote ustensilele acasa,ca le avem la sot la firma.
Sa le vad si eu sa le sterg,spal

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput

zippy sistem e un sistem de la Inglesina care contine landou, se transforma in carucior sport, scaun de masina. are inclus :aparatoare de plaoie, invelitoare pt picoare(de iarna), gentuta si o saltea de infasat "la plimbare"...cam atat stiu eu... daca stii sa mai aiba ceva, mica, te rog zi-mi !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Amely de cand nu te-am mai vazut... zippi system e un sistem de la Inglesina sportiv,in sensul ca are multe accesorii intr-unul,e usor de manevrat(de strans) cu o mana cica...si destul de usor.

Am uitata sa va spun ca pe baietelul mau in cheama COSMIN CRISTIAN.Stiam mai de mult,dar am asteptat sa vad cada se schimba...Andrada imi pui si mie in listuta.

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput