***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

poohy mercik de informatie... diseara ma duc in carrefour :D. acum stau pe net si completez listuta pentru spital. sper sa ma misc repede.

30+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

didialex, esti o dragutza! m-am gandit si eu la tine, si la fete in general, dar nu am terminat cu renovatu si nu mai stiu ce sa mai fac, sunt cu nervii...si acum, ca s-a dat startul la nasteri, iti dai seama ca imi tataie fundul si mai tare.

sa o iau cu inceputul. am terminat de raschetat usi, hehehe, asta a fost asa, o aventura de zile mari. mi-a mai ramas usa de la intarare, dar aia mai mult trebuie vopsita decat altceva, si pt ca nu am putut-o da singura jos, e singura care a ramas de facut...nu stiu zau cand i-o mai veni randul..curand probabil ca nu, nu vreau sa stau acum in miros proaspat de vopsea.

cu cumparaturile stau prost, dupa cum spuneam. faza e ca eu am in pod cateva cutii (si nu chiar putine) cu lucruri de bebei de la vecina mea care s-a mutat acum cateva luni. ea mi-a lasat si masuta de infasat, si caruciorul, si scoicuta de masina, si perna de alaptat. nu am facut insa inventarul lucrurilor pentru ca "predarea" s-a facut pe la sfarsitul lui noiembrie, ori eu pe atunci inca mai aveam problemute cu sangerarea, si la cate temeri am avut, nu am vrut sa vad nimic. am tot spun ca terminam cu mutatul si apoi aduc lucrurile in casa ca sa vad exact ce e pe acolo. problema e ca ea a nascut la sfarsitul lui neiembrie, si mie imi trebuie lucrusoare pentru vara...asa ca trebuie oricum sa cumpar singura hainutele pentru primele luni, si abia apoi o sa vad ce pot folosi de la ea.

dulapul si patutul cu lenjeria cred ca le voi lua de la ikea. o sa iau un dulap normal, din lemn, pe langa care mai pot apoi continua cu corpuri...patut am vazut deja unul, cu salteluta sunt eu cam nelamurita. fetele din ro vorbesc intruna de salteaua din fibra de cocos, eu nu stiu ce sa iau....ce ar fi recomandat aici...o sa vad.

in rest, inca nu stiu...adica vreau sa imi iau pompa de muls, sticlele si tot ce mai tine de sistemul asta de la avent...dar inca nu mi-e prea clar ce si cum. si cred ca mai trebuie sa studiez mult listele, ca sa vad ce mai trebuie. in seara asta e ultima ora de la cursul de pregatire si vreau sa o intreb pe moasa daca are vreo lista cu ce ne trebuie in spital, poate ma mai lamuresc si eu.

oricum, daca e ceva, intreaba,in masura in care stiu, raspund cu placere. (chiar daca nu scriu asa des, de citit citesc tot)

offff, ca m-am lungit cam mult....

PS: ce inseamna ca ra e moldoveanca de-a ta??? eu sunt nascuta si crescuta in bv, dar barbatu-meu rade si spune ca tot moldoveanca raman, ca parintii mei de acolo se trag

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ra e Ralucami si stiu ca e din Iasi. Nu era nici un subinteles.

Daca tot mergi azi la curs intreab-o pe moasa cea nastrusnica ce perna de alaptat e buna.
Pompa am vazut la Babywalz dar sigur se gasesc si in alte parti.

Salteaua sa fie kaltschaummatratze restul e in functie si de invelitoare. E o spuma la rece tare fara arcuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

FELICITARI EIMOTTO! SA-TI TRAIASCA,SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL!
Vali,multumesc mult pt urari,nu e nici o problema ca nu ne-am vazut inca,eu astept tel tau cand vrei sa ne vedem.Ti-ai facut cumparaturile,unde ai fost,ce ai gasit?Cum e la noi in spital,e curat?
pentru Chris

poze cu noi si bebe

Mary 30+Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Vai burticutza ce surpriza frumoasa. Eu sarisem o pagina din capitolul trecut si nu intelegeam de ce o felicita toata lumea pe Eimotto .

Felicitari Eimotto sa iti dea DUmnezeu multa sanatate si sa te bucuri de bebeul tau.
Si eu care numaram zilele pana vine bebe lui Chris. Da uite ca listuta s-a deschis mai devreme.
AM fost la medicul de familie, analizele de trim 3 au iesit bine. si dupa amiaza mergem la eco.

VOi ati inceput deja sa beti ceai???

Uite si majoretele. Le pun la treaba. In sfarsit. De cand asteptam momentul asta.

Mica 34+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

...m-a apucat tremuratul...primul bebe!!! In prima faza am crezut ca e copiat textul de la o mamica de martie-aprilie...parca tot nu-mi venea sa cred!
wow...felicitari EIMOTTO, esti oficial deschizatoare de drumuri.... Sa aveti un bebe sanatos si mancacios si te asteptam sa vii acasa si sa ne dai vesti..chiar daca nu vei sta tu pe scaun la calculator, ci va scrie sotul tau, tu sa fi cu dictarea...
Nu mai pot zice nimic...efectiv m-am blocat....acum m-am uitat, aveai DNP cu o sapt inaintea mea, cand sunt eu programata la cezariana.....eu ma gandeam sa mut cezariana pe 14, sa fie lunea si sa ma lase pe vineri acasa...asta daca vrea sa stea Stefy in burtica pana la 39 de sapt, ca vad ca Victor Iannis a lui Edith s-a cam grabit!

Editez si eu sa imi reactualizez sapt! azi avem 34 implinite, intram in 35!
diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cand avea DPN EImotto? Fetelor sa ii treaca cineva in listuta si numele bebeului. Eu ma duc sa mananc si apoi plec la eco.

Mica 34+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

EIMOTTO FELICITARI!!! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL!

33+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

raluca e din dulcele targ al iesilor??? frumos, am fost de multe ori acolo si mi-e tare drag orasul.

merci de informatia legata de salteluta, s-a notat / bagat la cap.

o sa intreb si de perna de alaptat, desi moasa asta nebunatica e cam evaziva in rapsunsuri.

inca nu m-am hotarat daca sa dau comanda in romania de batista bebelusului....tu ai luat vreo decizie in aces sens?

pupam burticile curajoase (sau mai putin curajoase) care mai au putin pana la marea intalnire!

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, am o rugaminte : ziceacinevacaaluatzippy sistem din italia.cine? deunde? cu cat? ca am descoperit ca am niste cunostinte in italia si o sa-i rog sa-mi comande unul, da daca poate sa-mizica cine si de undesicu cat l-a luat...mi-ar fi mai usor sa indrum !!! multumesc !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput