***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

fetele, puteti sa-mi spuneti si mie, pls, de unde ati luat voi camasute de noapte pentru spital? ar trebui sa fie deschise in fata ca sa alaptam usor presupun...

30+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

vali5 Eu asa am auzit, ca detergentii astia normali contin soda si ca la bebe nu e voie.Eu n-am vrut sa ma risc si am cumparat special.Acuma, sunt mame care au spalat si cu normal, vezi si tu...cum crezi pana la urma!

Liliana +36 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

Vali5,ma bucur ca sunteti bine,asta e cel mai important.Nu-ti face probleme din cauza telefonului,stiam ca mergi la control...Oricum,iti multumesc pt.urarile de Paste!Iar in ceea ce priveste intalnirea noastra,presimt ca o sa fie la maternitate...Tu mai ai atat de putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

kay si lilky, merci pentru raspunsuri!

bogalina, da, si mie mi se pare ca mai am asa putin... Dar vreau sa mai stea bebe in burta inca doua saptamani. Sa il fac tauras! Eh, sanatos sa fie!

Edit: Plec sa ma intind in pat... poate reusesc sa adorm un pic, ca azi noapte am stat cu ochii pe pereti.

Valentina 36+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

EIMOTTO felicitari! Sa-ti traiasca baietelul si sa iti aduca numai bucurii!!! Ce emotionant, nu imi vine sa cred ca am inceput!!!

Vali, referitor la detergent, am inteles ca putem spala si cu normal, ideea e sa fie rufele foaret bine clatite!!!

Chris succes, nu mai ai mult! Daca tu tragi petrol pe nas, nu e problema ca trag si eu involuntar Palux, nu?

32+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Addinel, eu am luat camasa de alaptat din Carrefour (40RON camasa), dar unele fete au zis ca au luat de pe langa big berceni, mai ieftine, camasi care se deschid in fata (ale mele au niste despicaturi in parti).

Eu incep sa intru in panica - voi deja vorbiti de spalat hainute - eu nici nu m-am gandit!
mai am -
1. pus aer conditionat
2. zugravit (doar baia si bucataria, dar tot bal e)
3. facut curatenie generala, ca nu am facut inainte de Paste, tot urma sa facem mizerie
4. eliberat camera bebe + facut iar curat...
5. aranjat camera bebe
6. spalat/calcat/aranjat hainute
7. gandit la/facut bagajul de spital
sper sa am timp sa le fac pe toate (vorba vine, ca eu o sa fiu mai mult cu vorba pentru chestiile mai grele). Mi se parea ca am tot timpul din lume, acum nu chiar...

Anca 33+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

doamne, cate s-au mai intamplat de cand nu am mai dat pe aici. a aparut primul bebelus!!!!

FELICITARI! EIMOTTO, sanatate multa tie si baietelului!

eu nu am mai apucat sa scriu nimic, imi pare rau ca nu am apucat sa le felicit pe sarbatoritele lunii (in special pe didialex si pe andrada) - iertare. poate primiti felicitarile si acum, la spartul targului

pastele asta a fost pt mine unul linistit, dar pentru ca sotul a avut si el in sfarsit patru zile libere, am stat mai mult cu el, in detrimentul net-ului.

mi s-a sculat paru-n cap cand am vazut ca s-a nascut primul bebelus. si mi-au dat si lacrimile...cred ca majoritatea lacramam mai usor in perioada asta....repet, mi s-a sculat paru-n cap pentru ca eu inca nu am cumaparat absolut nimic. dar acum s-a zis...ma duc sa imi fac inventarul, lista si incep...si asa sunt mereu cu morcovul ca nasc mai repede si nu am nimic procurat. doamne...nu imi vine sa cred.

elteka, sa stii ca eu as naste si abia la anul de pasti, daca nu as avea burta asta care ma incomodeaza tot mai rau. e crunt, m-am cantarit ieri si am luat deja 18 kg, si le simt de numa. nu vreau sa stiu ce ar spune dr aia in japonia de greutatea mea...ma bucur ca al meu nu mi-a zis niciodata nimic.

la capitolul arsuri am facut o descoperire. imi trec de multe ori cu mere...asa ca am grija sa nu imi lipseasca din casa. daca nu, rennie...desi ma feresc cat pot. incercati si voi cu mere, poate tine si la voi figura.

va pup, frumoaselor, si aveti grija de voi. si de bebei. doamne, o sa intru mai des, ca se pare ca s-a deschis sezonul....pupici din nou

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Chiqui,eu m-as muta intr-un magazin ceausist de chimicale...imi faci pofta cu paluxul,ca n-am mai simtit de mult...Si mirosul de mobila noua mi-ar placea...iar de crema de ghete,ce sa mai vorbim...o delicatesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Vaaaaaai, Chris [:)))]...pregatesti o mica Marie Curie acolo ???

ma duc sa mai bag vreo 2 oua, ca as manca intr-una !!!

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Miniuta, ma intrebam ce faci?! Am cam multe intrebari in ultimul timp. Nici io nu am luat nik. Chiar daca am un bb nu folosesc nimic de la el, mai ales primele 3 luni. Schimbam patutz, carutz, TOT.
Hai mai scrie sa ne mai sfatuim si noi, asa imi sunt dragi japonicile noastra care pe langa ca-s haiose rau parca-s surori. Nu le-am vazut niciodata fata dar cred au un zambet pana la ureghi dupa cum scriu.
Ra e moldoveanca de-a mea dar El sigur e din vest pt ca tradeaza cu viitoarea nora de Pauly.

Ai aflat cum se incarca pozele in contul comun? Daca mai ai intrebari te astept si poate gasim solutii comune, ce zici? ai terminat usile de raschetat? Io nu!

Mergi la inceput