***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

CIRESELE noastre sunt mai degraba flori de liliac ...

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

EIMOTTO Sa-ti traiasca baietelul! Sa fie mancacios si sa ajungeti repede acasa!
Fetelor, tineti-va bine ca vin!!!
Mie mi-e frica rau de tot! Eimotto avea DPN cu o sapt inaintea mea. Nu-mi vine sa cred! Doamne bine ca a avut bebel grasut! Pe 5 apr fusese la dr si zicea ca e mic, sa vedeti ce a scris pe prima pag a ultimului capitol.
Si Andrada, sa trecem in listuta si nr de sapt, ce zici?

Anca, 34s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

De mai bine de o saptamana nu am mai reusit sa intru pe aici. Nu prea reusesc sa dorm noaptea si ma odihnesc ziua. Si de vineri pana azi sotul meu a fost liber si mi-am petrecut tot timpul cu el.
Pastele a fost foarte frumos, luni am iesit chiar la un gratar si mi-a prins foarte bine iesirea in natura. Am stat tolanita la soare si am tras si un pui de somn de vreo ora
bogalina si mary_lou imi pare rau ca nu v-am mai sunat joi asa cum am zis, dar am petrecut jumatate de zi in spital si m-a obosit lucrul asta. M-am dus direct acasa sa dorm si am fost vineri la cumparaturi cu sotul meu. Poate reusim sa ne intalnim cumva.
Bebe meu este foarte bine. Nivelul lichidului amniotic nu a mai scazut, inimioara ii bate foarte bine, testul de stres a iesit ok si ma mai duc la control marti.
Luni am implinit 36 de saptamani

msemcu, ma bucur ca sunteti bine toate 4! Tu esti un ousor Kinder cu 3 surprize

La Multi Ani, DidiAlex, pistachio, arcadia si andradap! Stiu ca e cu intarziere dar...

chris27, esti mortala cu petrolul! M-ai facut sa rad Cine stie ce bebelina chimista-petrolista faci. Wow, acum am vazut ca mai ai 5 zile pana la cezariana! Si nu iti mai face griji in legatura cu greutatea bebelinei. Daca doctorul nu se alarmeaza, stai linistita, inseamna ca e ok.

lauracatu, sa ai grija de tine si de bebei!

piticasigogosica, imi pare rau ca nu te simti bine. Insanatosire grabnica!

dianalaura, sa-ti traiasca nepotelul! Iar ma minunez cati bebei la voi in familie.

cristalina, multa sanatate fetitei tale!

Ufff, abia astept sa vina sotul acasa sa ii dau vestea cea mare: s-a nascut primul bebe! Sunt tare bucuroasa!

Valentina 36+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Andrada, multumim de capitol

N-am superstitii, dar pe asta mi-am facut-o automat, ca mie mi-e frica sa nasc...

Am tot pregatit si cumparat (in afara de nenorocitele de camasi de noapte, ca aici sunt numai din alea idioate rau, si mai costa si o gramada, nu-sh unde sa mai caut ceva tricou mai lung cu nasturei...), problema e doar teama...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Hainele bebicului trebuie spalate neaparat cu detergent pentru copii? Ca eu le-am bagat la masina cu detergent normal, doar ca am dat clatire suplimentara. E vreo problema?

Valentina 36+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare burticute,

Am citit mesajele din capitolul anterior si am lacrimi in ochi ,s-a nascut primul bebelus din mai-iunie nu imi sa cred ca mai avem foarte putin si urmam pe rand toate.

EIMOTTO SA VA TRAIASCA BAIETELUL SA FITI SANATOSI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII .FELICITARI

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Vali5, e bine asa..sa nu folosesti balsam de rufe.

M-am gandit la tine cand am vazut ca nu ai mai scris nik...ma bucur ca LA e in regula si mai ales bb.

33+

Mergi la inceput

Nu am folosit balsam de rufe. M-am gandit ca e mirosul prea puternic. Merci pentru raspuns!

Valentina 36+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am facut modificarile la listuta!!! Sper ca nu am gresit cu numaerul de sapt... dar era chiar foarte aproape de 36... Nu???

Andrada 35+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu asa auzisi... de un detergent special... acu nu stiu exact... cred ca pt primele 3 luni o sa iau special si pe urma, daca nu e sensibila, trec la tide pt super mame ! ca doar sunt o super-mama, nu?

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput