Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
petronela, te cred, cu asa vopsea (fara amoniac) o sa ma fac si eu dar inainte de prima nunta la cre tre sa merg in iunie.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
10+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
pufulet74 spune:
Buna dimineata la toata lumea:)
Pina acuma am tot citit cam ce s-a scris ieri :)
Ramonell, am fost la dentist ieri si zicea ca se poate face anestezie, fara probleme asa ca ar trebuie sa te ajute si pe tine, ieri ti-a facut ceva sau doar s-a uitat?
Apropo de indemnizatie, trebuie sa fi avut continuitate in munca, in an inainte de nasterea copilului, da?
------------------------
Flory
8+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pussi spune:
pufuletpentru ceu 600 ron trebuie sa ai continuitate pe cartea de munca de 12 luni inaintea nasterii..
PUSSI
4+ 

Cum cresc Titi Mici
pufulet74 spune:
Multumesc, azi ma duc cu cartea de munca la noul loc de munca, si inseamna ca daca ultima inregistrare de la vechiul loc de munc e 1 martie 2007 tot de atunci ar trebui sa aiba ei prima inregistrare ...
uff, ma streseaza chestia asta
------------------------
Flory
8+
Is it really true ... ?
oana_r spune:
danangie,imi pare foarte rau,dar nu trage concluzii pana nu mergi la ecograf.
mai bine ca la noi nu se face BHCG,ca faceam si eu cred ca la 2 zile.
si pe mine ma streseaza ideea cu sarcina oprita din evolutie.la matei nici nu mi-a trecut prin cinte asa ceva,dar nici nu stateam non stop pe net.
anca , bafta la eco,sa-ti faca BB cu mana.
pufulet74,din cate stiu trebuie sa cotizezi 12 luni.
eu a-si vrea sa stau macar 1 an acasa.cu matei am stat doar 2 luni si mi-a parut rau.
11+ si matei 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
RAMONELLA spune:
Mersi fetelor pentru sustinere.
Pufulet ieri mi-a facut el ceva acolo,dar nu avea instrumente,nu a avut cu ce sa taie,doar a dat putin gingia la o parte si a strans putin,apoi m-a spalat cu ceva solutie.A lucrat doar pe partea unde creste maseaua,problema mare e pe interior spre limba.A spus ca azi vine chirurgul si sa ma vada si el.Mi-e tare groaza.E clar ca nu se poate scoate puroiul fara sa taie...
Tu la ce doctorita mergi???
poze
vine bebe
Ramonel
10+
bb_yasmi spune:
si eu sunt cam stresata cu sarcina oprita in evolutie....si am programare de abia peste o sapt la dr, nu stiu cum voi rezista!!!! dar chiar nu e nici un semn dupa care sa iti dai seama daca e vreo problema cu bebele???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
10+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
pufulet74 spune:
Ramo, si daca te taie iti face anestezie, si atunci nu e o problema.
La o tipa la un cabinet particular, Iudith, daca vrei iti dau adresa si nr ei.
Eu m-am linistit, o sa trebuiasca sa imi scoata nervul si eram disperata numai la ideea de fara anestezie, ca si cu anestezie si ma duc cu groaza.
------------------------
Flory
8+
Is it really true ... ?
RAMONELLA spune:
Mersi,dar ma duc la un tip care e ginerele unei colege de-a lui maicamea.Pe doctorita mea nu am gasit-o,cred ca e in concediu.Asta a fost singurul care a venit special pt mine la cabinet,desi nu lucra.Banuiesc ca chirurgul va stii mai bine ce anestezic sa-mi dea.Sa speram ca va fii bine,si nu o sa lesin pe acolo.
Sunt asa de ametita,ma doare si capul,nu pot sa mananc,ieri am mancat tare putin,azi deloc,doar putina apa...Asta imi mai lipsea...Dar vor trece toate...
A,si inainte sa ma duc la doctorul asata,n-am mai avut rabdare si m-am dus la urgente,acolo in parcul mare.Si era un stomatolog acolo si intru,il salut si el ma intreaba,care e problema,ca si cum ar fi spus ce-ti trebuie tu???Si i-am zis ca mi s-a inflamat gingia in locul unde tre sa creasca maseaua de minte,si este si putin puroi si zice du-te jos la chirurgie,sa te taie,sa-ti faca spalaturi,sa-ti faca radiografie.Si ii zic ca sunt insarcinata.Si zice si ce-are,le spui si stiu ei ce sa-ti faca.Dar nu va spun pe ce ton vorbea cu mine.Parca eram o vaca pe care o trimitea la abator.Si acolo jos la chirurgie erau 2 oameni pur si simplu deformati la gura.Am iesit de acolo plangand.Aia voiau sa ma macelareasca.
poze
vine bebe
Ramonel
10+
pussi spune:
pufuletdeci sa inteleg ca decizia de lichidare de la vechiul loc de munca e cu 01.03.2007?? Si azi ai prima zi la noul loc?? Adica azi iti semnezi contractul de munca??..In cazul asta lucrurile nu sunt prea roz...
bb-yasminu sunt semne... acasa poti sa-ti iei TB si sa-ti faci teste de urina. Cel mai bine e sa-ti faci Bhcg-ul si sa-i urmaresti evolutia. Se face la Bioclinica si costa 50 Ron..dar din cate stiu eu crese numai pana in sapt. 10..dupa care incepe sa scada! Eu il fac maine... o sa am exact 3 sapt. de la ET, deci 5 sapt. de sarcina!
PUSSI
4+ 

Cum cresc Titi Mici