Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
Anne_Ma spune:
Vopseaua, indiferent de compozitia ei, nu afecteaza embrionul. Nu trece prin scalp, nici prin placenta pentru a ajunge la copil. Cred ca sunt "vorbele bunicii" astea!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+
RAMONELLA spune:
Neata fetelor!
Eu sunt tot asa cu maseaua,azi urmeaza greul.Am fost ieri la dentist,mi-a facut ceva,dar azi ma vede un chirurg care cred ca o sa ma taie pe viu ca nu are cum sa scoata puroiul de acolo.E tare nasol,nu pot manca nimic,ieri am baut supa cu paiul,mi-am facut pireu,dar toate au gust de dentist din gura mea.S-a facut puroi din cauza maselei de minte care creste si nu are pe unde sa iasa.Ma doare capul,sunt ametita...La 4,30 ma duc sa ma taie...Va imaginati cum sunt...
poze
vine bebe
Ramonel
10+
cataro spune:
Dana, nu te supara inainte sa afli sigur. Asteapta sa vezi ce spune la ecograf. Suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii ca bebe sa fie sanatos.
cata
9+
cataro spune:
Ramo, bafta, sa te doara cat mai putin si sa scapi repede!
In privinta vopselei de par exista la Farmaciile Catena o vopsea din plante foarte buna (eu am incercat-o) Color&Soin. E recomandata in perioada sarcinii si e mai simplu de folosit decat Henna cu care trebuie sa stai foarte mult pe cap si miroase si urat.
Cata
9+
nicole74 spune:
Neata viitoare mamici!
Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta, cu DPN 8 decembrie 2007.
Ieri am fost la eco, am vazut saculetul si embrionul; inimioara inca nu se vedea. Azi intru in 7 saptamani.
Referitor la vopsit, eu la prima sarcina nu m-am vopsit decat in ultimul trimestru. Daca totusi vreti neaparat sa va vopsiti, luati fara amoniac. Eu am sa astept tot pana in luna 7.
Nicole
7 saptamani & Ioana Alexandra
poze
pet.cost2005 spune:
nicole - bine ai venit !!! De-acum ... ce sa mai astept cu vopsitul ... am facut deja, dar am incredere in coafeza mea ca nu vorbea prostii ....
ramo - ce nasol cu durerile de masea ... mai ales in conditiile astea ... bafta la dentist azi !!!
7+
Petronela
karina1976 spune:
Bine ati venit fetelor noi!
Dana, poate totusi e bine. Iti tinem pumni.
Ramo, multa bafta la dentist.
O zi buna sa aveti toate.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si
8+
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
bb_yasmi spune:
buna dimineatza!!!
dana, pana nu ajungi la dr nu trage singura concluziile. incearca sa iti iei si Tb dimineatza, daca e sub 37 atunci se spune ca e sarcina oprita din evolutie.
ramo, tin pumnii.
fetelor in legatura cu vopseaua de par, se recomanda ca in primul trimestru de sarcina sa nu se utilizeze, nu compozitia dauneaza fatului, ca nu trece prin scalp ci mirosul inhalat.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
10+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
pet.cost2005 spune:
yasmi - sa stii ca asta pe care mi-a folosit-o mie nu avea nici un miros ... nu ca ala intepator de vopsea normala. Si mi-a spus fata clar ca nu dauneaza ... e lejera (compozitia), fara amoniac. Si fiind la o ora cand nu era aglomerat, mai era o batranica pe care o tunsese si aranjase, nu mirosea a vopsea in salon. In fine ... eu v-am spus ceea ce am aflat si eu.
8+
Petronela
pussi spune:
ancuta

bafta azi la eco!! Sa te intorci vesela ca Bb ti-a tras cu ochiul
...sunt nerabdatoare sa ne pove! Tin pumnii!!
ramonelaimi pare rau de
..dar o sa te doara azi si gata! Dupa o sa fie bine!! O sa scapi de durere!! 

sa-ti cante si sa te ajute sa fi mai relaxata!!! Tin pumnii sa treci usor si cu bine peste ziua de azi!!
nicolebine ai venit!!! ce-mi place ca creste randul FIV-oaselor
.Ma bucur ca la eco a fost totul bine, ca sunteti sanatosi si cresteti mari!!!
dana
dupa valori cam asa e, dar valorile de la un laborator la altul difera...nu stiu ce sa zic>Iti doresc sa fie bine!
bebikasi eu am arsuri, dar numai seara..si depinde mult si de ce mananci
anne-ma la mine cu somnul nu e de luat in calcul..el e generat de progesteron..si cum eu iau 6 utrogestan/zi + progesteron injectabil la 2 zile...s-ar putea ca asta sa fie cauza. Greturi nu am..doar arsuri..si alea seara
m-am lamurit cu vopseaua de par
PUSSI
4+ 

Cum cresc Titi Mici