Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

buna fetelor

ma chinui sa scriu un mesaj de dimineta, poate reusesc pan' diseara sa-l postez

n-am citit decat capitolul asta, caci n-am avut timp si din urma; am fost singurele de sarbatori (dupa cum m-am mai plans ), nici dracu nu ne-a calcat pragul, iar acu care mai de care se inghesuie: colegi de serv de-a lui sot, foste colege de clasa d-ale mele, putinele neamuri.....si nu mai pot! cand nu vine nimeni nu-i bine, cand toata ziua ai musafiri iar nu-i bine.....

ma bucuram ca pisica mea de o sapt nu se mai trezea noaptea sa pape, dormea de la 9-9.30 pan' la 6.30-7. acu pe la 4-5 dim iar se trezeste.....asta ca asta, dar se foieste in somn de ma termina psihic, imi da impresia ca nu se odihneste cum ar vrea...mititica....

ariadna, te rog sa nu te superi pe mine, am vazut ca te simti vinovata si ca constientizezi ca nu e bine ca i-am dat supa de perisoare ( pe bune, mi-e rau numai cand ma gandesc ), dar draga mea: nu mai fa d-astea; si noi papam de fata cu ana maria, dar ii distrag atentia cu eltele, ori o pun pe canapea pe hol si noi stam in bucatarie la masa cu usa intredeschisa si impuscam doi iepuri deodata: mancam si destram copilul cu cucu-bau.

sa vezi ca ma suna o vecina de-a mea si disperata imi cere sfatul: copilul cu dermatita atopica, mama alapteaza exclusiv; ii pune "doar un pic pe limbutza" ( vb ei ) tort de ciocolata! poftim la ea....cand am auzit mi se ridicase parul de pe picioare, credeti-ma, in loc s-o linistesc pe biata fata, i-am facut o panarama, numai n-am facut-o nebuna; ii aparusera copilului bube in jurul ambilor ochi si se umflase in jurul gurii.....of doamne, asta dupa ce cu 2 zile in urma mi se lauda ca-i daduse copilului o bobita de strugure "si-i place tare mult, tu nu i-ai dat fetei tale?" ( am incheiat citatul dupa cum se vede, de inec probabil nu citise nik ).

ma striga cineva, am vrut sa scriu mai multe
incerc sa pun poze si eu, daca reusesc sa-mi ziceti voi
va pup, o zi minunata va doresc

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

"i-ai dat supa" am vrut sa zic...

scuze, mi-s obosita tare.....

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetelor, placerea a fost de partea mea. Daca mai aveti intrebari sunt in zona. In masura in care pot sa va ajut cu un sfat, o sa o fac cu placere.

quote:
Originally posted by dianocica

kateryna dupa tine plangeam ieri, ca ai fost asa dragutza si ne ai pus si poze cu dintisori si eu n am zis nici macar saru'mana. esti foarte dragutza si multumim mult pt ajutor. daca putem si noi sa facem ceva...sa ne spui,da?

Diana, nu e nici o problema. Aveti voi si altele pe cap. Important e sa fi fost de ajutor cu ceva. Mersic ptr oferta

A_deju, multumim
alexandra_25, cu placere.
Dandusa, pai nici eu pana la Anelin nu am auzit de dintisori asa devreme. Cand am sunat-o pe pediatra lui si i-am zis ca ne ies dintii a zis ca nu crede ca ne ies asa devreme. Dar, dupa ce i-am povestit de simptome a zis ca se poate. Asta cu "stiu eu ca o sa iasa un copil tare istet daca ii ies dintisorii mai devreme...," nu o stiam , dar sincer m-as bucura sa fie asa.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,MADALUTA,DIANOCICA,DESIREE,va multumesc pt urari,si DESIREE,da,nu va dau doar o felie de tort ,ci v-as da tot ce am in casa,daca ati putea veni la mine!!!
La randul meu urez LA MULTI ANI MADANEI,si bebelusilor care azi mai implinesc o luna.PUPICI de la noi!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Deschide cineva capitol nou? Sau imi incerc eu muschii?

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Uraaaaa, am reusit!

CAPITOL INCHIS

Va asteptam cu drag la Cap 34

Mergi la inceput