Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

RALUMAT,
puuuupam tare pe David ,care mi-a cucerit inima cu lacramioara lui,de-mi venea sa-l iau acasa...,offf,doamne,bine ca s-a linistit si ca a dormit 5 ore...,super...si azi noapte a dormit bine din cite am inteles...,super...,sa inteleg ca i-a priit plimbarea in parc?,las ca de acum mergem mai pe linga casa,asa,ca sa nu-si mai strice programul ca si asta a contribuit probabil...
Si tu ...,auzi,injurai pietonii care circulau regulamentar...,io' cu ochii la stele...,injuram si io',crezind ca ai dreptate ,da' acum vad ca te luase valul si te luai de bietii oameni...,i-am zis-o bine lu' babutza din parc"tineti sfaturile pentru dumneata,ca o prinzi pe masa' in tone rele si te arde..",deci te-am ginit io' ...,injuratoare mica ce esti...,oricum...,mie mi-a placut cum conduci...,ti-am mai zis io'...,mare noroc au soferii din lumea intreaga,ca nu am carnet...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

sper sa nu mi se dea citate iar..dar chiar vreau sa urez Doniei toata fericirea si sanatatea din lume puiului ei, sa creasca mare si sa fie istetz ca mama lui...

la fel pt chinico care nu stiu pe unde umbla !

adinazot, dai o felie de tort?

dianocica...ok, am explicat, nu ai inteles, gata !..puteai sa dai un PM ceva..ai vrut bal, bal a fost ! hai sa trecem peste..ne ignoram reciproc si nu ne mai atacam in public..dar sa stii ca sunt cu ochii pe tine ca sa vad cat de consecventa esti tu in tot ceea ce spui !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

dandusel, nu ma trage de urechi asa tare ca subiectul se incheiase de comun acord sa nu ne mai felicitam fara sa ne anuntam puii..si cine a pus sare pe rana dupa aceea?

da eu nu plec nicaieri..cine a zis ca pleaca?

eventual pe afara ca se anunta si azi o zi frumoasa..nu vii prin IOR?ca poate iesim si cu Ralumat..iau o sticla de votca dupa mine daca David incepe sa se agite...

...daca ai inceput cu "dandusel",este clar ca nu mai esti suparata...,ceea ce ma face sa o recunosc pe vechea Desiree,pe care o stiu...
...azi am programata o vizita la o amica draga pe care n-am vazut-o de vreo 5 ani si care are si un bb...,mor de nerabdare sa o revad...,dar miine cred ca apar in Herastrau...,ca apoi n-am s-o mai prind pe Yagmur...,iar Duminica iarasi nu pot...,de luni incolo...,vorbim...,oricum am sa ies si in IOR,ca Ralumat sigur nu mai merge in Herastrau si altfel nu as mai avea cum sa-i revad si pe ei...,da' sa aduci un ceai ceva...,ca David este prea finutz sa bea vodca...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by dianocica

informatie importanta pt cele aflate la primul bb: ca vad ca nu sunt singura naroada...dintisorii apar pe partea din interior a gingiei! nu in exterior...ca am descoperit azi ca nu doar eu ii cautam aiurea... si daca baga degetelele in gura sub limba, nu peste, sunt sanse mai sa se 'scarpine' la gingia cu dintisorii...asta am vazut eu azi la noi, nu dati cu paru' daca n o fi la fel la toata lumea, dar cam la concluzia asta am ajuns noi 4 fete cucuiete azi in parc. ptiu...ce fraza lunga...ia incercati s o ziceti pe nerasuflate...

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Buna. Sper ca nu va deranjez..dar daca tot am trecut prin capitolul dintisori...poate va pot ajuta cu ceva.

Diana, daca te uiti www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070402&ctime=010509" target="_blank">aici o sa poti vedea cum arata dintii in gingie, inainte sa iasa. In poza noi aveam deja primul dintisor iesit. Dar te uiti intre buza si gingie si trebuie sa se vada forma dintelui (asta e mugurele). La noi au aparut asa cam la 2 luni.Daca baga degetelul in spatele gingiei si "se scarpina", inseamna ca ii cresc mugurii in gingie. Pe urma la 2 luni jumate (pe 21 martie) am vazut doua umflaturi deasupra gingiei ( pe unde urmeaza sa iasa dintii). Se vedea forma dintisorilor. Primul dinte a iesit pe 1 aprilie si al doilea pe 4 aprilie (2 luni si 4 sapt). Si www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070410&ctime=183223" target="_blank">cam atat au crescut pana acum.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

kateryna, multumim :) sa-ti traisca clontzosu' :)
mi-am varat si eu deshtele prin gura motanului, dar... cred ca nu ma pricep :) n-am gasit nimic iesit din comun afara.. cu toate astea, el isi indeasa tot pumnul pe sub limba pe undeva... unde i-o incapea, el stie.. :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

A-DEJU,
puuupam mama motana si pisicul aferent......,daca iti spun n-o sa-ti vina sa crezi?!?...aseara dupa baia cea tirzie si papat titza plus vreo 2-3 lingurite de pireutz...,a adormit bubulina...,asta pe la 22.30...,eu am stat la birfa si nebunii pe internet,iar pe la 1,cred ca m-am culcat...,dar nu ininte sa sting "ozn"-urile si luminitele din camera noastra...,ce crezi?!?...prima trezire cu peronul pe titza dreapta,a fost la ora...5...eeeee,asa mai da!!!...,a mincat,a rigiit,a adormit...si urmatoarea trezire cu peronul pe titza stinga a fost la...???...,8
!!!...,deci...a tinut faza cu luminitele...De aceea vreau sa-ti ofer un buchetel cu gladiole...,dar daca se trezeste diseara la fel...,ca si inainte sa stii ca ti le iau inapoi...
DIANOCICA,
mai ...,tu nu stii pleata mea de dinainte sa ma tund la "miko" cu 140 de ron...,de-mi venea sa-mi rup parul din cap...,ala care mai ramasese...,eeeee,vezi?...pai da...,am avut o pleata...de murea lumea ,asta pina a inceput sa cada...,apoi intr-o zi cu soare...,s-a enervat Claudiu si si-a incercat talentul de stilist pe mufla mea......,este la inceput si el...,ce sa faci......,asa ca sa nu-l demoralizez...,l-am purtat prins...,nu de alta da' ,daca il desfaceam isi pierdea toate clientele..,asa ca l-am facut sa creada ca-mi place si ca la un moment dat vreau o schimbare...,schimbare care am decis sa o fac la un "miko" de Carefour de C-ta...,de n-am inchis un ochi toata noaptea...si mi-am rost toate unghiile de nervi...,m-a durut sufletelul ...
MADALUTA,
felicitari pentru odihna de 12 ore...,se pare ca bebeii nostrii se conformeaza daca ii critici...,valabil si pentru mitza mea...
BAMBO,
mi-e dor de o clatita cu nutela...,hai ca azi avem chef mare aici,ce zici,ai timp sa ne faci citeva?
CARLA,
explica-mi si mie cum este cu banana alergena ,ca eu nu inteleg...,de la ce virsta se da banana si cine decide daca este alergena sau nu?Super isteata ideea ta cu panglicile...,da' blanita las-o ...,parerea mea...,ca sint sanse mari sa inghita ceva perisor si mai bine...,fara...,plus ca la citi microbi zac intr-o astfel de piele moarta...,zau...
MIRACO,
,mai vrem poze cu pletasa frumoasa
DAPHNA,
vreau si eu s avad cercelusii printesei...,stiu ca esti prinsa cu botezul...,poate dupa...

Luna 6-a,a Crinutzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Despre banana am deschis un subiect...cine doreste cine pofteste sa se documenteze din experienta altor parinti!!! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98284

OK Hai ca o las cu blanitza in pace!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kateryna

La noi au aparut asa cam la 2 luni.Daca baga degetelul in spatele gingiei si "se scarpina", inseamna ca ii cresc mugurii in gingie. Pe urma la 2 luni jumate (pe 21 martie) am vazut doua umflaturi deasupra gingiei ( pe unde urmeaza sa iasa dintii). Se vedea forma dintisorilor. Primul dinte a iesit pe 1 aprilie si al doilea pe 4 aprilie (2 luni si 4 sapt).

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

...vaaaai de mine...,nu-mi vine sa cred...,la 2 luni si 4 sapt...,incredibil...Felicitari!!!...,sa cresac mare ,sanatos...,da' io' m-am blocat...,n-am mai auzit asa ceva...Bravo....,stiu eu ca o sa iasa un copil tare istet daca ii ies dintisorii mai devreme...,asa ca pregateste-te,pentru etapa cu "da' de ce..."...,va puuuupam tare ,sa mai intri sa ne spui ce mai face iepurasul dragalas.

Luna 6-a,a Crinutzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata....de fapt nu e buna deloc...noroc cu forumul ca am aflat si eu ca azi e Vineri si ca e si 13 si daca pana acum nu a insemnat nimic pentru mine de azi inainte in ziua de 13 si sa fie si Vineri si ora 10:00 stau inchisa in casa si cu mainile legate!
De dimineata ma faceam utila prin bucatarie si ma enerva pe mine la culme cum statea oala laptelui pe ochiul mare(se pare ca ,asta mic cu coarne imi soptea :"muta oala,muta oala"),si normal ca l-am ascultat pentru ca revin...azi e Vineri 13....asa ca laptele fierbinte s-a scurs pe mana mea dreapta(poetic)....cand am mutat oala...sa vezi tu dans modern....imi jucau calcaiele mai ceva ca lui Michael Flately....inca mai am chef de glume...cert e ca acum sunt cu mana dreapta in pioneze...dar important e pana la urma ca am reusit sa scriu mesajul asta!
Asa ca ......credeti sau nu in supersitii...DE AZI EU CRED!
Aelita....ai vazut mi-a sosit si mie randul...de acum promit sa fiu cuminte....
Asiza.......si iti multumesc si tie de sfat...incepem deodata diversificarea?Faceti din Denis un fotomodel....ce-o sa fuga fetele dupa el...azi maine...
Dandusa.... si mi-a placut mesajul tau...nota zece!
Miraco....si mie imi place la Felix,deja de 5 ani mergem....
kateryna...multumim de lamuririle cu dintisorii...aveam nevoie...
Donia......Cristi...sa-ti traiasca fecioru mare si frumos si mamica pe langa el...
Revin......

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

kateryna dupa tine plangeam ieri, ca ai fost asa dragutza si ne ai pus si poze cu dintisori si eu n am zis nici macar saru'mana. esti foarte dragutza si multumim mult pt ajutor. daca putem si noi sa facem ceva...sa ne spui,da?

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput