Intrebare. HEEELP !

Intrebare. HEEELP ! | Autor: Natalis

Link direct la acest mesaj

Tratamentul cu ovule are efecte asupra menstruatiei ?

Cat de josnic imi pare pamantul cand ma uit la cer !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

din cate stiu eu nu,dar eu nu am incercat niciodata.sper sa iti raspunda fetele care au facut asa un tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikki spune:

Nu am auzit, dar de ce nu intrebi medicul ginecolog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Cel mai bine vb cu medicul tau.Prietena mea a facut si nu a avut schimbari.

amy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

nu; doar ca tratamentul cu ovule nu se face in timpul menstruatiei ca sa aibe efect mai bun. (asa stiu eu de la gine)

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Tratamentul cu ovule nu are efect asupra menstruatiei ci invers. Menstruatia poate diminua efectul tratamentului, motiv pentru care e recomandat ca acesta sa se faca in afara perioadei menstruale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Din cate stiu eu , si sper ca nu ma insel , exista si ovule ce contin hormoni si acestea pot reduce mestrutia . Depinde pentru ce afectiunea ti/a prescris medicul ovulele ... daca este pentru a trata infectia , acestea nu afecteaza menstruatia , insa daca au fost prescrise pentru dereglari hormonale , atunci s-ar putea modifica menstra. ( eu asa stiu ...ca exista tratament hormonal ce se administreaza si local). Dar , cel mai indicat ar fi sa intrebi dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu am facut un astfel de tratament si nu am observat nici o diferenta, nici caliatativ nici cantitativ.
Poate fetele mai au si ale pareri.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamycutza spune:

DIANAS are dreptate...si eu stiu ca atunci cand ai menstruatie nu se folosec ovule ca nu prea au efect ..de prferabil dupa,asta stiu de la medicul meu ginecolog

mamy si fetitzele ei

Mergi la inceput