i-am dat capshuni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

hehe, n-am crezut sa o vad pe asta: a luat karco tzapa! Luiza, cine stie ce ti-o mai fi spus mamica si nu era adevarat. Stii, de la chestia aia, pe care o mai fac fetitele (si baietii mai abitir) inainte da a adormi, nu orbesti!!!

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iza spune:

Capsuni asa devreme? Sanuray-lady la 4.5 luni? Danza la 7-8 luni? Pai si noi facem in curind 7 luni, da' nu e prea devreme pentru capsunele? Sau trebuie incercat... si daca nu are nimic copilu' dupa prima capsunica n-o sa aiba nici mai tirziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

bihihi, ma..si mamika era in eroare.....nu m-a pacalit. Pe ea au pacalit-o alea dila gradinita care cine jtie ce mancare stricata ne dadusera si brusc toti copiii au facut bube........de la capshuni, hi hi. Si cu kesita ailanta, nujtu daca orbejt sau nu...da' dioptriile itz cresc sigur :PPPPPPPPPPPP

quote:
Originally posted by descintec

hehe, n-am crezut sa o vad pe asta: a luat karco tzapa! Luiza, cine stie ce ti-o mai fi spus mamica si nu era adevarat. Stii, de la chestia aia, pe care o mai fac fetitele (si baietii mai abitir) inainte da a adormi, nu orbesti!!!

D.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Eu vara asta am inceput sa-i dau..la 1.8 ani....cate putin la inceput...si dupa aceea din ce in ce mai mult...iaar acum mananca cot la cot cu noi...si ii plac f mult...
Nu am avut bub ulite...nu s-a stricat la stomacel...nimic...totul este ok..
In schimb ciresele nu ne plac de nici o culoare...
Va pup

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna Iza,

si eu stiam ca trebuie date mai tarziu putin.
dar...am vazut in magazine aici ceiutz de capsunele pt.
bebei de 3-4 luni si am incercat si eu.
Vad ca nu a facut alergie si ii plac foarte mult.

Samurai-lady si bb Ken.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

La ceaiul de capsuni, sucul pasteurizat, gemul de capsuni, piureutele pasteurizate din comert e putin probabil sa faca alergie, pentru ca aproape toate sunt tratate termic (in asta consta pasteurizarea). (cel putin asa ne-a explicat noua un alergolog). Dar e foarte posibil sa aiba alergie la fructul crud. Si nu neaparat de prima data cand mananca, in general nu apare alergia la primul contact cu alergenul care o provoaca e un intreg mecanism cu histamina, anticorpi bla bla bla. In plus sunt persoane la care alergia la un aliment nu se manifesta tot timpul. Sunt norocoase mamele care nu au probleme cu alergii, intolerante etc. Eu n-am avut curaj (si nici permisiunea medicului) sa-i dau lui Tudor capsuni pana acum (are un an si sapte luni) si am fost sfatuita sa "sar capsunile" si in vara asta. Noi ne-am confruntat deja cu o alergie alimentara destul de nasoala si suflam si in iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by Iza

Capsuni asa devreme? Sanuray-lady la 4.5 luni? Danza la 7-8 luni? Pai si noi facem in curind 7 luni, da' nu e prea devreme pentru capsunele? Sau trebuie incercat... si daca nu are nimic copilu' dupa prima capsunica n-o sa aiba nici mai tirziu?

Iza si bb Andrea

Iza draga, incearca numai! Nu-i da mult. Asa cum zicea o alta mamica, cate o jumatate de capsuna, apoi asteapta sa vezi daca are reactie urata la ea sau ba. Peste o zi, ii mai dai o jumatate. Sa nu crezi ca daca i-am dat lui Danut la 7-8 luni imi manca kg intregi de capsuni - nu! Ii dadeam cate un pic, maxim 1-2 pe zi. Apoi iarna i-am mai cumparat cate 100 gr din astea din import, mari si frumoase si-i dadeam cate 1/zi, ca mai mult nu-mi permitea buzunarul sa cumpar. Acum papa cam 10/zi, dar nu-i dau in fiecare zi, mai alternez si eu cu cirese, banane, mere si kiwi. Am gustat deja si o piersica vara aceasta, dar cam s-a innecat , desi vara trecuta le adora!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ls-dobrovicescu spune:

Si eu i-am dat la 8 luni si i-au placut. Nu au iesit bubite.
Dar pediatra nu a fost de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

la noi abia acuma e inceput sezonul mai de fructe, ca din alea din spania se gaseau si asta-iarna. I-am dat, la 15 luni, da' mi le-a scuipat cu cea mai mare viteza. Iaurturi cu capsuni, sau branzica sau mai stiu eu ce... a papat fara probleme. Cu ce nu sunt eu de acord la capsuni sunt semintele, am o pata pe creier de cand ne-a spus la anatomie ca raman in apendice!!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput