i-am dat capshuni
Alex are 1 an si 3 luni. La gradina la parintii mei se coc capshunile (de fro 2 saptamani). E cam lungutz ashea ce o sa va povestesc asha ca rabdare. :)))))
Io stresata, pt. ca mamika me-a zis ca io cand eram mika faceam urticarie de la capshuni.......mi-a fost cam frica sa ii dau, ca daca seamana cu mine si se umple de bube.... Asha ca i-am dat in prima si cam juma de lingurita, aleasa cu grija din mijloku capshunii ca sa nu ii dau cu semintze si perishori......N-a patit nika. A doua zi....mancam toti si eu tot cu lingurita in capshuna sa evit perisorii....la care alex baga mana in castronul mare, ia o capsuna intreaga si sho arunca pe gat......asta este. A treia zi....l-am servit direct din farfuria noastra de capsuni date cu zahar...a mancat fro 5 (acu mananca 6-7 la o tura).
Si ma iau de mamikaaa.......pai nu ziseshi domle ca io ma umpleam de bube dila capshuni??? La care ea....aaaa......pai......sa vezi cum a fost. Ai venit de la gradinitza plina de bube...si bucataresele me-au zis ca de la capshuni tzau iesit bube...si n-am avut curaj sa itz dau. Acuma......cine stie ce tzor fi dat alea sa mananci si pe urma au dat vina pe capshuni. Ete ce aflai io dupa 29 de ani de crezut ca fac urticarie de la capshuni...nu era asha! imi dadusera alea ceva stricat...pfffffffffui, ce keste!
Concluzia: nu credeti tot ce zic alea dila gradinita...
si 2 - Alex are 1,3 ani si ennebunit dupa capshuni!
Luizax - karkotash shef!
Raspunsuri
danis spune:
noi am mancat capsuni si taare ne-au mai placut; asemenea si ciresele, dupa ce a mestecat ea cateva (din care scosesem eu samburii in prealabil), i-am facut suc la storcator, si l-a halit cat ai clipi ! pe la vreo 7 luni am incercat-o si cu kiwi si tot n-a avut nimic, dar nu i-am mai dat; iar de "autoservire", ce sa mai vorbim, ea prefera ce vede la noi in farfurie, nu ce ii dam; ieri a vrut mici si pana la urma s-a servit, ca are o vitezaaaa..!! nu a inghitit, ca e fata desteapta, stie ca nu am fi vrut sa-i dam (cu cine o semana? :)) ), a molfait bine si apoi a scuipat afara
asteptam piersicile (caise are mama in curte) pepenii, perele, punele si strugurii !!
Daniela si bb Anda
adi69 spune:
Catalinei,1 an si3 luni,nu-i plac capsunile.I-am dat prima data si a mancat juma de capsuna,restul l-a scuiat.A doua oara cum a pus capsuna in gurita ,a scuipat-o.Cu ciresele tot asa.Ma gandesc sa-i fac si eu suc de cirese,poate-l bea.
Dia si bebe Rucsi
Camelia spune:
Chiar azi o sa mergem la cules de capsuni si o sa-i dau Teodorei! Categoric! Pediatra si-a dat si ea acordul. Inteleg ca si lui Alex ii plac...Deci...papam capsuni.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Margot spune:
Biancai(2 ani si patru luni)nu-i plac capsunii si nici fragii, am incercat de cateva ori, lua in gurita si ii scuipa, am avut ceva probleme si cu ciresele, dar cu ele am insistat si acum imi cere in fiecare zi, stiu ca sunt f bune pt. organism asa ca in fiecare zi cirese.
Margot
bubi spune:
si eu i-am dat dar cred ca m-am grabit! ne-au iesit niste bubitze. mai stam cateva luni si incercam din nou....
bubi
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Samurai-lady spune:
eu i-am dat lui kenutz prima capsunika la 4 luni jumatate.
Akum,la 5luni jumatate e mare fan capsunele si papa cu pofta.
Samurai-lady si bb Ken.
gabid spune:
Eu i-am dat capsuni Simonicai (un an si 7 luni) si nu-i plac deloc.Nici mie nu-mi plac.Cirese mananca o gramada...Nu am insistat cu capsunile daca nu-i plac...
Va pup,
Gabi.
Danza spune:
Lui Danutz ii pac foarte mult capsunicile, dar numai cele coapte bine, pe alea acre nu le papa, nici cu zahar nu-i plac. Prima data i-am dat pe la 7-8 luni si, cum nu avea nici un dintisor pe atunci, sugea din ele de numai putea Cu ciresele e alta treaba, cele mari, carnoase nu-i prea plac, in schimb se da in vant dupa alea mai mici negre dulci de la care mainile iti raman fff frumos colorate
Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
cristina73 spune:
Eu i-am dat capsuni fetitei mele de pe la 18 luni si sunt fructele ei preferate, simple sau piure in combinatie cu alte fructe. Nu i-am dat insa zmeura fiindca eu sunt alergica la zmeura si nu vreau sa aiba si ea reactii alergice.
numai bine
cristina73