Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
cristiana70 spune:
Ne-am intors, am baut lapticul, am ragait gazele, am ras la mami si acum tzocaim biata suzeta.
CATALINA, nu am apucat sa-ti spun ca si noua ni s-a spus ca s-ar putea sa aiba suflu sistolic, tot asa cum poate doar sa para din cauza anemiei. Desi, sincer, nu stiu ce suflu a auzit pediatra acum vreo luna, ca David n-a tacut nici o secunda. Sper sa nu fie ceva grav, incearca sa nu te panichezi. Cat despre torticolis, se rezolva cu masaj.
Vorbiti despre statul in funduletz, eu de multe ori asa il tin pe David ca sa elimine gazele, cum am vazut in filmuletzul Dunstan (multumesc din nou, MESSA!), dar cel mai mult ii place sa se spijine in picioruse, nu imi vine sa cred ce probleme am cu el mai ales la baitza, se impinge de nu incape in vanita! Tot asa, se impinge in chiuveta cand il spal pe funduletz dupa cate-un "pateu".
Si noi am fost nemaipomeniti si am renuntat cateva zile bune la masa de noapte, dar azi noapte mi-a cerut mancare din trei in trei ore, a fost musai sa-i dau!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
La multe lunisoare bebe AMON de Bits si bebe TEODOR de Alinuk, zis si Margelutza!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
marinar spune:
eli ce "vacut" ai fata...o minune!
messa noi am ajuns la inchidere dar ne-am lipit de putina sare de la omu' cu liftul.
intrebare pt mamicile ai caror bbi au 4 mese/zi: mananca mai mult la cele 4 mese? ad media/zi a ramas ca atunci cand aveau 5 mese/zi?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
alinuk spune:
Dia ce dragutza si slabutza esti...felicitari!! chiar ai slabit!! si tu Alinatxa ai slabit (sa nu zici ca nu observa nimeni!!!)
Cata eu zic sa nu te panichezi si sa incerci cu calm, sa urmezi sfaturile medicului. Din ce am citit nu e o chestiune grava si cu masaj si ceva exercitii se rezolva. O sa fie bine!!
in ceea ce priveste diversificarea ...noua ne-a spus pedi in prima faza ca de pe la 5-6 luni incolo, asa ca mai avem de copilarit!!! totusi maine avem intalneala de trei luni si poate vine cu ceva noutati - o s-o intreb!!!
Monu multa sanatate printzeselor, sa se faca bine!!
Mady e supert tare asta cu sacrificiul prin frishca...
Eli super haios body ul cu vacutza...ca de bb Andrei nu mai povestesc...
Marinar bb Teo are 4 mese pe zi, sincer nu prea am control la cat hapleshte, stiu ca peste 150ml/masa...poate chiar 200ml/masa. Depinde si de ora la care papa - noaptea la 24 mai puzintel. Cand avea 5 mese poate manca intre 140ml si 180ml...repet sunt niste aproximari ale mele, in functie de cum ma mulgeam si cat stiam ca scot dintr-un san...
Acum ft rar ma mai mulg..cred ca s-a reglat productia in functie de necesitatea lui bb.
Azi l-am cantarit caci a facut 3 lunishoare si are 6.700g. Sper ca nu e prea mult... si nici nu-mi fac griji ca ar fi prea putin - noi nu suntem niste inalti sau grasi...
Inca o data bb margelutza va multumeste pt urari (nu amintesc vreun nume de teama sa nu omit pe cineva)
Noi azi am fost o fugutza pana la Targoviste...sa va zic ca tot drumul dus intors a dormit???? (plecat la 9h30 intors la 13) si apoi prestat cumparaturele pt botez:
cadou nashi
Suport 7 abume foto, suport st vin si caseta bijuterii.Toate sunt din lemn. Suportul de albume foto e fain de tot - are un sistem prin care se roteste in jurul axei si pe fiecare latura are spatiu de o fotografie iar in interior are 7 albumase 10x15 cu cant de lemn de asemenea ca suportul...sper sa le fie util si sa le placa tuturor
Suportul de vinuri e gen diplomat cu spatii pt 3 sticle, iar pe fata ext este scris "In wine there is truth"...sper sa-i placa nashului
Caseta din lemn este cu oglinda si catifea in compartimentele interioare + un spatiu dedesubtul primului raftuletz... sper sa-i placa nashei
felicitare
pe ea scrie (am facut prea de aproape foto si de aceea nu se vede):
Exista doua lucruri pe care ar trebui sa le oferim copiilor nostri: radacini si aripi
cadou nashic mic
asta l-am luat de la BabyExpo... sigur o sa-i placa piciului de nashic. Nashu are o firma de cosntructii-betoane si are o multime de masini din alea cife cum le spune, e inebunit dupa ele...
Asadar de un stres cu cadourile am scapat... si m-am incadrat super bine in bujet, ba chiar am cheltuit putzin mai mult de jumate din cat ma gandeam initial...aprx 100 euroi
In alta ordine de idei...feteeeeee ce ma fac??? bb Margicutza e cat scoica de masina unde isi petrece timp in fiecare zi ... cred ca intr-o sapt / doua o sa stea cu cracutzii cotzopenitzi pe spatarul din spate.... Exista oare scaunele mai mari?? Sau trebuie sa-i cumpar unul intermediar (intre asta si cel de stat in funduletz??) Mai are cineva problema asta???
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Daconst spune:
L-am pasat pe bb la tati si mai am si eu timp de net.
Marina buna intrebare cu mesele si cantitatea de lapte bauta...ca si eu am aceeasi problema.Am incercat sa-i dau mai mult la o masa,dar vomita,asa ca am renuntat.Cred ca ramanem la 140ml la o masa.Parca acum nu mai mananca asa mult,ca inainte baga si 210ml la o masa.
Asa,Messo,omoara-ma cu cerculetele...al meu inca nu-si coordoneaza miscarile dupa ceva anume.Doar sticla si-o trage la gurita,ca sa ma laud si io.![]()
Katy,am crezut ca i-ai pus ochelarii doar de poza...hi,hi,hi ce shod e cu ei asa mari.
Adela,o sa pun si linkurile pe prima pagina sa le avem la indemana.Multumim la mamicile de nov_dec ca de la ele le-am luat (a se citi furat
)
Diana,sunteti 2 frumoase.Aveti un carucior tare frumos...mi-a picat ochii pe el.![]()
Eli,frumusel pisoiul imbracat cu vacutza.![]()
Alinuk,super cadouri,te-ai scos...eu inca nu am luat nimic.Inca nu stiu cu ce ma imbrac eu la botez,dar mai am vreme,nu?![]()
Cu scoica chiar am citit o discutie la nemtoaice pe tema asta si raspundea un dr ca se foloseste pina la 9kg,cum e scris la perioada de utilizare.Scaun mai mare cred ca poti lua doar cind sta bb in fundulet.
La multe lunisoare la smecherashul Margeluta !
Despre diversificare am auzit si eu varianta ca ar trebui introduse legumele prima data pentru ca fructele sunt dulci si exista riscul sa nu mai vrea legume daca da de gustul fructelor.Inca nu m-am documentat,dar mai am timp o luna cel putin.Nu ne grabim cit bb ia bine in greutate.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
gio spune:
Buna !!!!!!!!!
Nu stiu daca am timp sa va citesc din urma, dar vroiam sa va spun: "Hristos a inviat!" si cat mai multe sarbatori fericite langa copilasii vostri!!!
Pupici
mihacarm2002 spune:
alinuk, tare interesante cadourile! Mi-a placut ce scrie pe cadoul nasului (cred ca e traducerea unui un proverb latinesc). Foarte interesant ce scrie si pe felicitare! Te-ai orientat tare bine!
Si suportul de albune foto. Nici nu stiam ca exista asa ceva, cum nu stiam pana ieri, ca exista umbrela cu gaz pt caldura (daca am inteles bine ce a scris anis)
Eli, ii sta tare bine baietelului tau in costumul cu vacuta.
Dana, am observat ca Eva vomita daca dupa ce tine suzeta mai mult timp, nu ii scot aerul inainte de a o hrani.
Chiar, ma intreba sotul si nu am prea stiut sa ii raspund: pana cand trebuie sa le scoatem aerul din stomacel dupa ce mananca? Ca pentru mine e un chin (nu mai pot de mijloc).
Legat de diversificare: sora mea m-a sfatuit sa nu ma grabesc ca o sa ma satur de hranit copilul cu lingurita. Asa ca as vrea sa incerc diversificarea cat mai tarziu (cel mai devreme la 4 luni 1/2). Asta depinde insa si de cat voi avea lapte.
Si eu sunt de parere sa punem pe prima pagina info. date de Dana despre diversificare, reguli esentiale si dezv. bebei.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
quote:
Originally posted by elenita
Hristos a inviat!
Buna, fetelor,
din pacate am o veste trista, din motive personale pe care nu le pot dezvalui aici, a trebuit sa imi sterg toate datele de pe forum.
Asta nu inseamna ca va parasesc. Voi continua sa va citesc, va voi mai scrie din cand in cand si va voi solicita ajutorul in caz de nevoie.
Doresc tuturor multa sanatate si numai bine!
Imi pare rau, elenita! Sper din tot sufletul ca sa fiti bine, sanatoase! Cred ca iti este foarte greu cu doua fetite. De multe ori m-am gandit la mesajul tau cand ne povesteai ca ai pierdut laptele pentru ca ai trecut printr-o perioada mai dificila. Iar atunci cand ma gandeam la tine era ca sa prind eu curaj sa merg mai departe.
cele doua comori: Shania Lynn Mihaela & Stephanie GabriellaMihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)Eva~Florina
Daconst spune:
Mihacarm,al meu nu prea tine suzeta.Mai mult o tine cind vrea sa adoarma,deci nu de la asta vomita.O sa merg totusi la dr,sa fiu sigura ca nu e cumva refluxul ala.
Gio,Adevarat a inviat!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
alinuk spune:

La multe lunishoare si La multi ani!!!
sarbatoritilor zilei de 11:
Eva Sofia bb de
laura_ionescu
Adriana Maria bb de
gabriela_s
Iarina Elisa bb de
anis
Lizuca bb de
Miciurin
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

.
.