Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
eli1977 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi

bb TEO de Alinuk
bb AMON de Bitz
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
mady23 spune:
Buna fetele ! Am revenit si noi din minivacanta si mi-a luat ceva timp sa va citesc .
Am vazut toate pozele si vreau sa va spun ca toti bebelushi sunt frumosi, care mai de care cu ochelari de soare si oua rosii.
Adela, si Bianca e la fel cu statul in fundulet,ii place la nebunie iar pe spate nu mai sta decat cand mananca.
Catalina, imi pare asa de rau pt Matei ca are probleme dar sunt sigura ca o sa se rezolve cu timpul pt ca tu esti o mamica priceputa si o s-l faci bine.
Dana, f. interesant si util articolul despre diversificare. Multumim!
LA MULTI ANI BEBE MARGELUTZA! SA CRESTI MARE SI CUMINTE!CA FRUMOS ESTI
Cu diversificarea si eu m-am gandit tot dupa botez cand o sa aiba 4 luni.Sa vad ce zice si pediatra dar cred ca tot cu suc de morcov si mar.Eu sunt entuziasmata pt ca simt ca trecem la alta etapa si bebelushi sunt deja mari daca incep si ei sa pape altceva decat lapte. Abia astept!
mady23 spune:
aaaaaaa fetele am uitat sa va spun ceva
Eu de cand mananc prajituri cu frisac Bianca face caca singura zilnic. De ex am tinut post joi ,vineri si sambata si nu a facut kk deloc . Duminica am mancat praji si dupa 3-4 ore a facut kk. Deci daca mananc prajituri zilnic , face si ea kk zilnic. Ce sa fac ...ma sacrific eu pt ea
. Puteti sa incercati si voi daca aveti probleme cu constipatia, la noi merge.
kateryna spune:
La multe lunite bb Teo si bb Amon!!
Alinuk, da sunt ochelari de soare ptr bebe.
Nu mai stiu daca trebuia sa raspund cuiva, dar nu am timp sa vad acum. Am citit printre picaturi ca nu am avut timp. Asa ca daca e ceva sa ma trageti de maneca. 
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
adinush spune:
Vad ca se vorbeste de diversificare...in urma catorva ore de cautat pe net si a unei dicutii cu pediatra noi o sa introducem alimentele in ordinea asta:
-supa de leguma strecurata
-supa de legume cu legume pasate
-piure de legume
-suc de fructe diluat cu apa
-suc de fructe nediluat
-piure de fructe
-branza de vaci
-iaurt
-galbenus de ou
-ficat de pasare
-carne de pui si vita
-carne de peste
N-am timp sa va argumentez acum aceasta schema dar eu cred/sper ca e cea mai potrivita pentru fata mea.Nu inseamna ca le condamn cu fetele care urmeaza alta scheme,nu prea cred in scheme standard de diversificare,fiecare copil are propriul lui ritm de dezvoltare si daca unuia nu-i prieste un aliment nu inseamna ca niciun alt copil nu ar trebui sa-l consume.
Asa ca va sfatuiesc sa va uitati pe ce zicem noi pe aici numai cu titlu informativ si sa aveti o dicutie cu pediatru(asta numai daca aveti un pediatru in care sa aveti incredere
)
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Catalina spune:
Va multumesc fetelor pentru vorbele voastre bune. Sa zic ca m-am mai linistit nitel si sunt gata sa incep diverse programe cu Matei, masajul, diversificarea. Sincer cred ca mi-am ales o zi proasta sa incep diversificarea pentru ca am fost amarata si zapacita si trebuia sa astept pana sa ma linistesc. Dar acuma faptul e consumat.
Sper sa ma descurc sa il fac bine, eu oricum am sa imi dau toata silinta.
Stiu si eu ca exista mai multe scheme si am vazut in ultima perioada ca aproape orice persoana pe care o intalnesc si are copii a folosit alta metoda de diversificare. Eu una nu ma simt in stare sa decid singura ce si cum sa ii dau si ce sa schimb din ceea ce imi spune pediatra asa ca voi face cum zice ea. Ma gandesc ca are mai multa experienta decat mine. Sper sa fie ok.
Eli, parca tu ma intrebai. Eu i-am dat sucul de mere pur si simplu, cu lingurita inainte de lapte. De ce nu e ok nediluat?
Am intrat in casa acum vreo ora, am fost in parc la IOR si am facut un tur ca sa imi revin cu nervii capului si sa ma gandesc pe indelete la toate. Din pacate nu am reusit sa dau nici de cardiolog si nici de aia de la CMU sa fac programare. O iau de la capat maine dimineata cu telefoanele.
Sa dea Dumnezeu sanatate la toti.
Pupici
cristiana70 spune:
Buna fetele,
Ati avut activitate, nu gluma. Am vazut tot felul de poze haioase, cu iepurasi, si vacute, si bebeii cu ochelari de soare, toti sunt minunati.
CATALINA, n-o lua asa in serios cu suflul sistolic, deocamdata. Daca era ceva grav iti spuneau inca din maternitate. Se remediaza cu timpul, sau e ceva cu care traiesti o viata, iata-l pe sotzul meu.
Hai, iertati-ma, dar i-a apasat cineva butonul de plans lui David.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Messa spune:
mamaaaa, marina, daca stiam ca ajungi la slanic te rugam sa-mi aduci un drob de sare neidioata/neiodata... oi fi zis tu ca pleci intr-acolo, dar n-am percutat ![]()
adela si eli, nu sta-n fund, era pe perne intinsa, dar asezate in plan inclinat, am facut eu poza ca si cum ar sta in fund.
Dana, pai a mea le apuca singura sau tipa sa i le dau daca nu ajunge la ele, si sta cu mainile intinse in directia lor 
marybell, mie mi-e ca o sa ma intreaca la campionate de utza... 
alinuk, un la multe lunitze pentru teo
si celorlalti sarbatoriti de azi la fel ![]()
Cu diversificarea cred ca am sa fac la modul "vazand si facand" in ritmul ploadei ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
romaria spune:
Buna fetelor,
Mi-a fost dor de voi, nu am mai avut timp sa intru am musafiri si nici Rihanna nu ma lasa.
Am vazut pozele aveti bebei tare frumosi si au crescut mari. Deja vorbiti de diversificare. Eu nu stiu cand sa-i introduc suculetzul sau cand o sa incep , aici pediatrii zic ca de la 6 luni daca sunt alaptati sa san. O sa vedem poate de la 5 luni sa incepem si noi.
Cand o sa-mi de-a doctora o schema de diversificare o sa o postez aici, sa vedem astia de aici ce zic ca se introduce la inceput.
Va pupic acum ca plange iubita,
Romaria si Rihanna
http://new.photos.yahoo.com/pr19722003/photo/294928804277691582/0