Mamici de septembrie - octombrie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Eu v-am zis ca m-am simtit mult mai bine de la diazepam am luat un sfert aseara si unul dimineata si azi am fost la cumparaturi am facut putina treaba acu mai pe seara placinta si acu va dati seama ca ma duc direct in pat si ma culc si sper sa nu mi se intareasca iar burtica ca sa pot dormi.Asa ca noapte buna de pe acuma!Myral18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Ce mai faceti, care e pulsul? Eu tot asa cu un fel de greata-arsura, si cu o stare de lesin cam deranjanta. Si azi chiar am fost cumintica si fara energie.

Mandarinutza, gata ouale?

Carmenita, ai grija cu eforturile si lasa-i incolo cu nevoile de birou. Lasa si tu instructiuni pentru diverse situatii, asta daca ai cum, macar sa nu te mai deranjeze pentru orice.

Carpatina, pai m-ai luat cu o lungime la energie si cu vreo 10 la harnicie. Meriti pachetul ala cu prajituri din plin. Uite, te-ar scuti sa mai faci desert. Pastreaza din spor si pentru referat.

Anca, pai cum mai nu ti-am zis noi ca Iosup face de obicei pe burtica si nu transvaginala. Dar eu la fie-mea de exemplu am nimerit la alta tanti si a vrut tot transvaginala. Hai succes, scrie aici ce ai facut la eco. Sarbatori fericite si tie!

Gabriela, acum am inteles si m-am uitat in urma. Pai nu mi-ar strica deloc si Venetia, ba ar fi si mai bine pentru o iesire in 2. Dar din pacate...ma multumesc cu siropurile de filme de pe DVD sau mai bine ceva de actiune cu crime sa imi eliberez frustrarile. Vad eu cu scrisul cum o sa stau, dar spre binele vostru mai bine sa nu ma pornesc. Oricum vad ca tu te-ai pornit deja la treburi, mult spor si energie.

Katrin, succes la eco si sa ne tii la curent.

Myral, sincer ma ingrijorez cu durerile mele. Pai cntractii imi mai lipseau acum inainte de amnio.

Sabina, sa porti sanatoasa achizitiile. Si drum bun cand plecati. Poate mai apucam sa vb. Daca nu, Paste fericit! Pupici Sofiei.

Tomasa, bine ca bb e ok, aflam noi pana la urma ce sex are. Dar parca as merge pe fetita. Ai grija cu colul ala, nu face eforturi, ca ajung sa iti aduc si tie savarina acasa.

Cecilia, . Bine era sa nu fi fost greseala...Offf, ma bucur ca merg la Viena, dar nu pentru asa scop. Venetia era mai pasnica...si romantica...

Myral, noapte buna si mai usor cu treburile. Pai se poate?









Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele iubitele, maine plec din Bucuresti si s-ar putea sa nu am internet 10 zile.dacaam, bineinteles ca voi aparea la raport:)

Asa ca va urez de pe-acuma Pste fericit,sanatate, munca putina, odihna si rasfat!!

Apropos de contractii, Roxana si fetele, sa stiti ca si eu mai am cate-o durere, si uneori cand ma ridic am un junghi in dreapta burtii.Si simnt o apasare uneori in abdomenul inferior, dar asta e, cata vreme nu e prea rau nu ma ingrijorez.

Tomasa, deci asa cu fetita matale si tu stai cuminte, ca nu vrei probleme, nu?

Chiar ca nu mai stim nimic de Ale.Chiar nu are nimeni telefonul ei??

OOka, mai da-ne de veste,pretty please ....eu ma rog pt ea mereu.

pup toate gravidutele mele curajoase si ne auzim noi si maine, dar cum nu sunt sigura, am facut urarile de acuma!



Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia


Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, aveti idee care este pozitia ideala de odihna in perioada sarcinii? Eu nu mai stiu cum sa mai stau. Pe burta nu mai pot de la 2 luni (si inainte asa dormeam). Pe partea dreapta, ma doare rau, pentru ca apasa pe placenta. Daca stau pe stanga ma inteapa inima si am senzatia ca nu pot respira normal. Iar daca stau cu burta in sus, bebe face galagie si ma inteapa, ma impunge si-mi mai arde cate un picior de parca nu i-ar conveni. Il simt foarte agitat cand stau intinsa pe spate. Cum sa mai stau mai nene?
Aaa si apropo de contractiile voastre (pe care le am si eu desigur...), cand eram internata in spital nu ma lasau sa ma mangai pe burta sau sa stau cu mainile pe bebe pentru ca cica imi provocam singura contractii, e adevarat? Ati mai auzit treaba asta?

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana , am terminat oualele, au iesit destul de dragute, nu sunt specialista, mie imi plac.

Tomasa, hi hi bebe al tau e pudic, si al meu la fel. La ultimele 2 eco, dr mi-a zis ca pare fetita dar nu e sigura. Of, sunt si eu curioasa, dar asta e, lasa sa fie surpriza mai mare mai incolo.

Annisia, eu parca am citit pe undeva ca trebuie sa dormi pe partea stanga. Eu una dorm mai mult pe o parte, fie stanga, fie dreapta.

Sabina, drum bun, Sarbatori fericite !

Mandarinutza 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Vin si eu la inchiderea editiei sa urez sarbatoritelor noastre de azi, Maruntzica, Toma_lly si cecilia_L

Cateva cuvinte si despre mine, am fost la echo normala marti si mi s-a confirmat...e baietel, asa ca nu mai avem nici un dubiu. Mama Omida, ai avut dreptate si in privinta mea.

Nu stiu cat o sa mai scriu pana la Paste (ca de citit va citesc in fiecare zi) asa ca va urez Sarbatori Fericite, cu bucate alese pe masa si pline de impliniri.

Roxana_G, drum bun la "Venetia" , sa te intorci linistita, sa uiti ca a existat in viata ta cuvantul "amniocenteza".

Pupici tuturor gravidutzelor, numai bine...tineti minte ca de acum poarta de iesire de la Odisee e incuiata.

Andreea 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Irina unde mergi la Denie??



Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
am fost la Cernica,superb,nu era aglomerat si slujba foarte frumoasa.Am ajuns tarziu acasa,pe la 11.Daca mi-ajuta Dumnezeu poate merg si la Prohod,in seara asta.Pe mine ma omoara tusea asta,mi-am zgaltait si creierii cu ea,ca a inceput sa ma doara capul cand ma misc.Nu stiu ce sa iau,deja am baut aproape o sticla de stodal si nimic.Ne-a terminat cresa Ilncai pe toti trei,asa niste raceli de durata si dese n-am avut niciodata,nici unul dintre noi.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andreea, felicitari pentru baietel . sarbatori fericite.

Mandarinutza 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Andreea, felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos, frumos, cuminte si norocos.

Irina, asa e cu bolile luate de la copii... Sunt cele mai "grele". Toate racelile, virozele, gripele pe care le-am luat de la Miruna m-au tinut cu saptamanile, si cu simptome de speriat. Sanatate! Ilinca e mai bine?

Mandarinutza, spre rusinea mea, recunosc ca am cumparat ouale gata colorate Dar sunt frumoaseeeeeee!!!!!! Am mai cumparat niste oua din polistiren de la Brico si i le dau Mirunei sa le picteze, ca sa aiba si ea ouale ei.

Azi plec de la servici pe la pranz. Daca nu mai reusesc sa intru, PASTE FERICIT!, si sa va aduca iepurashul tot ce va doriti

Ana 17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Myral multumesc mult pe intrebare,nu m-au internat ca mi-au zis ca-mi trebuia bilet de internare de la ginecolog,si cum el la consultatie a zis ca n ma poate ajuta m-am hotarat si imi schimb medicul.Imi pare rau ca ai contracti.
Fetelor ,referitor pe ce parte dormiti eu stiu ca nu se doarme pe stanga.

Mihaela 12+

Mergi la inceput