Comori de nov-dec 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 31
monica-elizabet spune:
si roserbina zicea ca poate pleaca we-ul asta
dar nu-i nimik ne putem intalni de 2 ori![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mariussimiuc spune:

Miki,pupam si noi burtica,si felicitari mami ca poti sa te gandesti de pe acu la bebe3. ![]()
Bits-ule,eu cat am fost insarcinata cu Robert am pus vreo 17 kile pe mine,iar dupa ce-am nascut mi-au mai ramas vreo 10 numa de burta.
De care am scapat greu,dar am scapat pana la urma.Imi aduc aminte ca am fost chiar si intrebata daca mai fac un bebe.
O sa-ti revii,ai sa vezi! 
Onitza,bafta la operatiunea pampers.
Poti sa te grabesti tu mama cat doresti,ca el tot cand o sa vrea o sa renunte la pampers.
asta a vrut sa fie a incurajare,sa stii.
Sau...mai mult a nu stresa copilul. ![]()
Miha
si Robert 
mikimi spune:
Fetili dragelor mie-mi convine orice, vin ca mi-e tare dor de toate !!! Plus ca pe Moni n-am vazut-o niciodata live...
eu vin vineri seara in tara, asa ca tineti-ma la curent va rog.Pe cine sa sun? Cat despre parc...nu stiu cum arata Carol, fii-miu e terminat dupa Cismigiu, insa e cam aglomerat.Ma rog...se descurca ei la topogane.Frumos acolo e ca e un pic ingradit si ne putem aduna sa ma palavragim si noi.Ma supun oricum.
Try, Ochi-verzi, Paxelina
si tuc cu drag.Sincer mai trag speranta in alt ecograf, dar oricum deja ii vad prieteni-frati pe viata, ca si tine Andra voi incerca sa sadesc in ei dragostea aia puternica de frate.
Oniza nu mi-e frica de sarcina, serviciul ma asteapta , sotul trage din greu sa ne sustina financiar, deci nu vad de ce nu as mai incerca.Acu...numa' sa iasa a 3-a oara.De data asta cred ca voi merge pe calendare si citiri babesti.
Si noi suntem scapati de pampersul de zi, inclusiv la somnul de pranz.A fost foarte usor, ma bucur ca nu am insistat atunci cand era mai mic si nu vroia.Uite ca nu a ajuns la scoala in pampers, nu m-am stresat, nu l-am stresat nici pe el.Acum facem oriunde..copacel e preferatul lui.Noi stam la parter, si uneori ma roaga sa iesim in fata blocului sa udam copacelul nostru.Si nu-l rateaza la nici o iesire si intrare din casa.E funny, sper sa nu ne priveasca vecinii stramb.
Am avut niste emotii in vacanta, am fost la buni in Kuwait, unde distantele sunt ca-n America, si mergeam mult cu masina.Pe autostrada unde se gonea numai cu 140-160 il apuca pisulica la copacel.Pe banda de urgenta sa ne vezi atunci..cum dardaiam de frica.Unde mai pui ca opreau arabii plini de zel sa ne ajute.Dar in rest a fost superb, Alex s-a balacit cate 3 ore in piscina.Am reusit 5 poze sa pun, mai lucrez la ele sambata cand ma intorc.
Un rest de saptamana buna si d'abia astept sa va vad pe toate, cat mai multe.O sa-i dau si eu telefon lu Miche, poate o prind pe Ralu, Eliza...
2 pozite noi.
DEC 2006.
Miki,
de baietel si Alexander (12.12.04)
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Bits-ule,eu cat am fost insarcinata cu Robert am pus vreo 17 kile pe mine,iar dupa ce-am nascut mi-au mai ramas vreo 10 numa de burta.De care am scapat greu,dar am scapat pana la urma.Imi aduc aminte ca am fost chiar si intrebata daca mai fac un bebe.

aime si
Vladimir
onitza spune:
PAXELA
sper sa tina si vremea cu noi!!! noi venim si wee asta, dar ce ziceti sa ne mai intalnim o data sa ne vedem si cu Andreap si cu Roserb, si poate mai vin din fete, MIche, Ioanadu, Ralu, Vio?????? noi vrem sa venim oricum, numa' sa nu ne trasneasca vreo raceala
. E ok sambata la 10.30..nici eu nu am vazut-o live pe Monica
, dar abia astept, ca si pe Delia de Paxela!

MIKI mey dar esti foarte curajoasa! abia astept sa iti vad flacaiasul ce mare s-a facut! 
MIHA incerc sa nu il stresez si chiar ma gandeam ca de fapt depinde de el, eu acum fac o incercare sa vedem daca e si el de acord sau nu ![]()
TRY si eu la fel ma plang de burta, nu scap de ea...dar adevarul este ca nuici nu am mai luat masuri in ultimul timp, de la Craciun incoace am tot mancat nemasurat si se vede ca m-am ingrasat destul de mult
acum sunt si cu moralul la pamant din cauza unor probleme, si nu prea am starea necesara in a ma apuca de sport si un regim sanatos...sper in curand sa iau masuri ca face bine si la psihic, sa vezi rezultate si ca te incap hainele dinainte de sarcina. 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
quote:
Originally posted by aimequote:
Originally posted by mariussimiuc
Bits-ule,eu cat am fost insarcinata cu Robert am pus vreo 17 kile pe mine,iar dupa ce-am nascut mi-au mai ramas vreo 10 numa de burta.De care am scapat greu,dar am scapat pana la urma.Imi aduc aminte ca am fost chiar si intrebata daca mai fac un bebe.
vorbeste "pe nas" n-are nici o burta nika (is moarta de invidie
) ,e ca o adolescenta si acu cand vine bebe 2
aime siVladimir
AIME parca ai vorbi de FELIS , asa e si ea, are un corp de adolescenta, am vazut-o de curand imbracata intr-o fusta si bluzita stil camasa, wow, chiar arata mai bine decat unele adolescente de 16 ani din zilele noastre!!!

MIHA cum ai dat bre burta jos????? hai, dezvaluie secretul!!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by onitza
VOi le dati copilasilor sa pape mancare de fasole uscata, varza,?? ce anu aveau ei voie la un an...cand au voie de fapt???
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
eu le-am dat putina varza murata
...nu le-am dat decat putina ca le-a placut tare mult si ar mai fi vrut dar mi-a fost teama. cred ca si putina fasole batuta le-am dat daca mai tin minteAdriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)