Comori de nov-dec 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 30
try spune:
Da, Onitza, scoate-l intai la somnul de peste zi. Pampersul i-l scoti progresiv cel mai bine, sa aiba timp si copilu' sa se obisnuiasca cu rigorile vietii pampers-free. Dar pe timpul zilei cat e treaza mai poarta pampers? Daca da, atunci scoate-l doar cand e treaz, apoi la somnul de zi si apoi la somnul de noapte. Sau tu vrei sa termini repede... Un' te grabesti ca fata mare la maritat?!?!? ![]()
![]()
Sa stii ca nici alex nu prea a spus pipi, el a invatat sa se duca singur la olita si sa faca atunci cand vrea. Nic iacum nu-mi spune decat daca a facut pe el. Iar daca mergem afara sau i nvizita si are pampers pe el, ori se duce singur la baia gazdelor, ori face in pampers, dar la mine nu vine sa-mi zica "mami, pipi". Cand am inceput operatiunea olita (cea care s-a soldat cu succes, ca asa am mai inceput eu si pe la 11 luni si pe la 1,5 ani, dar...) - cand ii dadeam recompensa bombonica - la inceput il puneam pe olita cand credeam eu ca trebuie sa faca sau il intrebam eu daca face. Dar el cand a vazut ca e rost de bobo s-a istetit dintr-o data si se ducea singur la olita sau aducea olita langa mine, dar nu-mi vorbea. La inceput l-am ajutat eu sa-si dea pantalonii jos si sa si-i ridice, dar in cateva zile isi dadea singur pantalonii si si-i ridica tot singur. Deci nici el nu a prea spus pipi, se cam ducea singur la olita. Mai tarziu a invatat sa si spuna, dar numai dupa facea pe el. La inceput, cand rata olita, nu spunea c-a facut pisu. Il observam eu, dar nici nu prea avea timp sa-mi spuna ca stateam cu ochii mereu pe el. Dar apoi a inceput sa spuna udu (adica ca e ud) cand facea pe el. Acum alex ar spune c-a facut pisu pe el noaptea, dar sunt vreo 4-5 luni de cand a inceput sa faca la olita, asa ca... are vechime. Da-i ragaz si lui paul si-ai sa vezi ca va invata sa spuna. Lauda-l pan' la cer cand fae la olita. Ineraca si sa-i ti tu olita si sa faca din picioare, ca barbatii. Alex accepta si asta cand eram la inceputul trainingului.
Dar ma rog, ales e si-o fire foarte independenta si cam vrea sa faca el totu' si cand stie sa faca ceva, n-are nevoie de asistenta si nu trebuie sa-l urmaresti de la spate, stii ca face ce trebuie si cum trebuie (si-aici imi creste inima ca eu zic ca seamana cu mine la asta ![]()
).
Miki, sa-i fie rusine lu' tati-al vostru ca n-a facut fetita. Acu', daca te-nhami si la al treia sarcina, macar sa fie-a treia cu noroc. Dar eu, dupa doua putze, parca nu stiu cum sa ma port cu-o fetita. Dar a treia mi-e clar ca nu-o mai pot duce. Sa ma fereasca Cel de Sus de-o sarcina neprevazuta ca n-am puterea sa avortez, dar mi-ar ingreuna mult situatia in conditiile actuale.
Oricum te primim in club ca n-avem de ales, dar tare bucuroasa ti-as fi dat cu shutu-n clubu' lu' roserb si monica-elizabet, poate chiar si-al lui adrianna, ca faceai doi diferiti si scapai si de-a treia sarcina.
Sa stii ca si eu am inceput sa-l simt pe adrian foarte tarziu, la 19 sapt. a fost evident. Comparativ cu alex pe care l-am simtit de la 13 sapt. Dar n-am nici o idee daca a fost sau nu legat de problema pe care a dezvoltat el ulterior, e imposibil de spus. Oricum, asta nu inseamna ca Alexander II are ceva. Cred ca are legatura mai degraba cu viata noastra tumultoasa. Si eu am fost destul de ocupata, prinsa cu de toate, nervoasa, imi reporsam ca nu ma gandesc si dedic destul de mult bebeluslui din burta. Si cand mama e asa tumultoasa, bebelusul e pe invers, n-are timp si loc de noi, mamele, sa se exprime si el, asa ca sta cuminte-n banca lui.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
onitza spune:
TRY mai bine de 6 luni nu ii mai pun pampers in afara de somnul de pranz, decat daca plecam undeva cu el, si intr-adevar si afara ii pun pampers, de aceea m-am gandit sa i-l scot si la somnul de pranz. Multam mult de sfaturi, mi-a prins bine sa imi povestesti de Alex, pentru ca am regasit in comportamentul lui si pe Paul: adica dupa ce se mai scapa in timpul ziei, vine si imi spune: "pipi"
, merge cracanici si pune mana unde e ud.
Ma grabesc bre, ca anul asta incepe gradi si mi-ar placea sa nu se scape pe el la somnul de pranz..acu' daca s-o mai intampla, nu e nicio nenorocire, dar e bine sa o luam din timp.
Am vazut ce i-ai raspuns lui Miki vis-a-vis de o posibila viitoare sarcina...chiar mi te inchipui si cu o fetita si cred ca ar fi rasfatata familiei, ar avea 2 fratiori mai mari care ar ocroti-o! 
MIKI n-ar nimik daca are putza, cand o sa ii vezi pe amandoi ce bine se inteleg si se indeamna la prostii, o sa iti rada inima de fericire!!!!!! iar daca vrei fetita, si nu mai vrei sarcina, o alta varianta ar fi sa infiezi o fetita! 
OTILIA m-ai intrebat odata daca ma dor ovarele in perioada fertila, am uitat sa iti raspund....cam da, mey, in perioada cu pricina....dar care-i baiul? stii ceva legat de asta??![]()
MIRIA

MIHAELA multam, am primit testul ma uit azi pe el!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
paxela spune:
miky lasam deschisa si usa clubului de "perechi"
, ca si Fimea la morfologia de 18-19 saptamani era cu puta
, dar clar vazuta la echograf fara dubii
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
paxela spune:
cum ramane cu intalnirea din weekend?
Sa fie sambata in Carol?
hai sa ne orgaziam un pic
( vorbea mare viteaza care nu isi mai organizeaza nici timpul de ds la toaleta
) ce ora v-ar convenii? sau sa fie duminica? sau preferati alt parc?
cine vineeee?
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
paxelina
eu vin, am inteles ca si onitza
(care de fapt a avut ideea)![]()
ramane de stabilit sambata sau duminica(mie imi este bine si s si d, ora ceva in jur de 10,30-11...ce ziceti?
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
paxela spune:
o captez eu si pe Felis( sper) , si cred ca cel mai bine ar fi sambata la 10.30 in caz ca este urat afara sa mutam duminica![]()
ramane carol?
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
monica-elizabet spune:
daca le convine si fetelor Carol pentru mine este ok, adica la fel de aproape sau departe ca si cismigiul spre ex...in herastrau mi-e super departe
da e ok atunci in mare ramane sambata 10,30 si vedem ce si cum mai schimbam![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
bits spune:
Miki felicitariii!te primim cu drag dar totusi pana nasti mai sunt sperante
.de bebe3 mie mi s-a cam"taiat"
,imi ajung astia 2 dar sper pe viitor la o nepotica
.ce-o fi sa fie sanatos(a) caci asta e cel mai important.cand am aflat ca bebe 2 e baiat am plans ca o proasta(facusem totul ca la carte ca sa fie fetitza)iar acum vb vine nu-l dau nici pe 10 fete
(da tot as vrea una
)
nu am vazut nici o pozica dar imi iau revansa acum caci dorm copkii.
avem 2 zile de cand Kenzo inventeaza povesti si binenteles nu in romaneste ci in japoneza
.cand ii spun povesti in romaneste nici nu ma baga in seama dar eu turuii ca o moara stricata doar doar o vorbi si el romaneste pana la urma.nu-mi vine sa cred cum s-a putut schimba:la inceput vb numai romaneste iar de cand a intrat in contact cu copii japonezi s-a schimbat la 180grade.
bits spune:
mamicile cu 2 copii-ati scapat repede de burta la cea de-a 2 -a sarcina?durerea mea cea mare e ca am burta
. cele 25 kg pe care le-am luat la prima sarcina s-au topit tare tare repede.acum cu doar 16kg mai am inca 10.am o burta de parca as fi gravi in 3 luni.oare mai scap de ea??????
andreap spune:
Buna dimineata
Am fost la spital,e spre bine,aud deja ceva-ceva cu urechea dreapta,acum sa vedem saptamana viitoare ce mai zic.Multumesc de incurajari
Mikimi,bine ai revenit!Pupam burtica,chiar si cu putza,lasa,el sa fie sanatos,ca mami e tanara si face ea si o fetita
Eu sunt pe fuga mare,in fiecare seara caut apartament,ajung numai dupa 20.30 acasa,nu mai am timp de copil,de mancare,curat..sper sa se termine cosmarul asta si sa-mi revin la normal.Din pacate we care vine nu sunt in Bucuresti,deci nu ne putem vedea
..poate mai organizati ceva si we viitor,atunci voi fi aici.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004