Bucurii de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 3

mexxa spune:
Ori nu am vazut eu...ori in dimineata asta nu a dat nimeni cafelutza....
Gety beau de la tine k te-ai laudat ca e buunnnaaa....
Lili ma bucur ca v-ati aranjat la SV....si abia astept sa ne vedem
Ma bucur ca merge totul bine cu diversificatu....
Gata sa trezit piticu...revin mai dupa amiaza.Spor la munca la toata lumea.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

GETY spune:
Mirabelac, multumim.
Mexxa, 1 lingurita plina varf cu ness, 1 Jacobs 3 in 1 latte, un "gat" de lapte Zuzu si pana la 1/4 l. apa clocotita. Am beut-o sa am energie.
Pe mine m-a nimerit. Vorbesc si eu muuuuuult, sunt sociabila, amuzanta. Mie mi se pare o zodie buna.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

GETY spune:
Mai avem si defecte, noi Gemenii, dar sunt putine si nu merita enumerate.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

GETY spune:
Ne-a programat la vaccin pe 23 aprilie. Dr. a vrut sa-mi vad fetitza cum plange chiar de ziua mea. S-a nimerit, doar n-avea de unde sa stie.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

matahut spune:
Mira, partea cu vorbitul la jemeni e PERFECT valabila la mine. SI in restul ma regasesc, in unele mai mult, in altele mai putin. Imi place ca nu se zice nimic de defecte
Maruca mi-a papat bine azi piureut de mar (adica cateva lingurite), nu s-a mai inecat. Suntem pe drumul cel bun...sper. Cu somnul insa..."slab, slab, foarte slab" Toata nopatea m-a vrut, evident, nu sa pape, ci sa suga sugiuc
. M-am tinut tare si suzi nu i-am mai dat deja de vreo 4 zile. Sa vedem insa cum o rarim cu tzitzi, care a devenit suzi preferata
. Acum ii era somn si foame. I-am dat sa suga, a adormit instantaneu...M-am ridicat din pat si am dat sa ies pe usa...urlete...dadea cu guritza dupa tzitzi...Nu i-am mai dat-o. Asa ca...s-a trezit, chiar daca am incercat sa o mangai, sa o readorm cantandu-i bla, bla. Acum se joaca cu ochii carpitzi de somn la ea in patuz cu jucarele. Of, trebuie sa ma tin tare.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

GETY spune:
Maria vad ca azi nu vrea sa stea singura. O asteptam pe mamaia din piata, ca nu mai fac pic de treaba.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

lilina spune:
ramo, ma bucur ca am avut dreptate
sa-l stapaniti sanatosiLilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe
varsta lui bebe

microbu spune:
BUna dimineata si de la noi!
Ieri cand aveam si eu 2-3 ore libere (doarmea pitix) nu a mers forumul , cand intru si eu aflu ca pleaca lumea cu ocazia Pastelui
. Pufy si Ramomar, drum bun si sa va distrati si nu in ultimul rand Paste Fericit!
Gety, tetine S, M si L parca de la NUK sunt nu? Noi folosim Chicco, nu-i plac cele de la NUK . Am cumparat o canuta, sa vedem cum merge supita pasata astazi.
Alexutza, felicitari pt rabdare in primul rand!
Mamilili, tare mult ma bucur pt voi ca v-ati reunit. O sa-ti fie si tie mai usor acum.
FETELOR spuneti-mi si mie cand pot introduce biscuitii in alimentatie (ne tot diversificam de vreo 3sapt) si pana la ce varsta este interzis glutenul?
Sandra
gargaritza

gabitzica spune:
Fetelor va multumesc pentru suport Nu ii dau antibiotic pana nu ii fac urocultura sa vad exact ce are. Incerc sa o hidratez mai bine, sa-i dau si ceai , ca i-am dat doar san pe langa mancarica. problema e ca in cursul zile nu vrea sa suga mai nimic iar ceaiul il accepta foarte greu. ieri a baut un pic, azi deloc.
Poze

mexxa spune:
Sandra..eu stiam ca incepand cu 5-6 luni se pot intruduce biscuitii....eu ii dau lui sebi in piureul de fructe sa fie mai consistent.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )