Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lidia chiar ca ai inteles gresit.Nu va intorc spatele deloc.Am si zis ca sunt multumita ca am dat cu dieta 12 kg ce vreau mai mult.Eu merg in continuare cu dieta pana sambata dimineata da numai sper sa dau ceva jos.Voi intra aici tot timpul si voi sustine noile fete.Sper ca nu am fost rau inteleasa dar nu ma dau batuta ce daca stagnez bine ca o fac la 64 si nu la mai mult asta e.Nu pot sa ii cer organismului meu mai mult de atat poate ii trebuie mai mult timp.Nici eu nu stit.

Iar despre clisma as incerca da eu aparat de clisma nu am si nici nu cred ca imi vand mie la farmacie asa ceva.Eu am mai spus eu bag totul la cap si accept orice sfat.

Si tot eu cred ca nu am fost inteleasa cand am zis ca vreau sa ajung la 60 da nu acuma imediat asta e in timp.Imi convine ca imi vin haine care numai visam sa le port ca ma pot misca normal si numai gafai ca un porc dupa 100 de m,ca spatele e mai bine si tot asa multe avantaje.E un vis sa ajung la 60 va fi posibil bine daca nu asta e ma bucur si cu 64.

De parasit nu va parasesc si chiar daca stagnarea continua asta e cine a mancat tiramisu eu atunci trag consecintele.

Pup toate fetele dragi mie si eu sunt in continuare cu voi pe baricada.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Gusta, felicitari pentru kilogramele pierdute!! A fost greu? Si eu sper sa dau jos cateva kile, desi am dat-o in bara cu multe cure si diete. Acum sper sa am ceva rezultate si pentru ca am oprit admninistrarea anticonceptionalelor. Rezultatele tale, si ale fetelor perseverente de la acest subiect au sa ma motiveze enorm.

Mi-am baut deja tincturile+apa si extractul de lemn dulce - contine estrogen, si favorizeaza cresterea sanilor, eu il iau mai mult ca sa nu mi se lase in timpul curei (acolo 'slabesc' prima data) si in plus este si antitoxic si diuretic.
Urmeaza ananasul, yummy.
An-k si Chiara.2005 va astept cu meniuri. Si eu sper sa am azi timp sa planific si pe saptamana viitoare.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Eu cred ca voi incepe de luni dieta. Asa ca voi comunica datele mele de atunci.
....pana atunci mai trag cu ochiul la meniurile voastre ca sa ma inspir. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

cu
si cu REZULTATUL FINAL AL SUPERDIETEI : 63.6kg ..

ADICA 9.6 kg PIERDUTE ...

Le astept si pe celelalte FINALISTE la RAPORT .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Lidia chiar ca ai inteles gresit.Nu va intorc spatele deloc.Am si zis ca sunt multumita ca am dat cu dieta 12 kg ce vreau mai mult.Eu merg in continuare cu dieta pana sambata dimineata da numai sper sa dau ceva jos.Voi intra aici tot timpul si voi sustine noile fete.Sper ca nu am fost rau inteleasa dar nu ma dau batuta ce daca stagnez bine ca o fac la 64 si nu la mai mult asta e.Nu pot sa ii cer organismului meu mai mult de atat poate ii trebuie mai mult timp.Nici eu nu stit.

Iar despre clisma as incerca da eu aparat de clisma nu am si nici nu cred ca imi vand mie la farmacie asa ceva.Eu am mai spus eu bag totul la cap si accept orice sfat.

Si tot eu cred ca nu am fost inteleasa cand am zis ca vreau sa ajung la 60 da nu acuma imediat asta e in timp.Imi convine ca imi vin haine care numai visam sa le port ca ma pot misca normal si numai gafai ca un porc dupa 100 de m,ca spatele e mai bine si tot asa multe avantaje.E un vis sa ajung la 60 va fi posibil bine daca nu asta e ma bucur si cu 64.

De parasit nu va parasesc si chiar daca stagnarea continua asta e cine a mancat tiramisu eu atunci trag consecintele.

Pup toate fetele dragi mie si eu sunt in continuare cu voi pe baricada.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

MARILENA (gusta)..ITI DATOREZ MII DE SCUZE

Cred ca "m-a cam luat valul" si mi-am varsat amarul pe tine ..
faptul ca ne apropiam de finalul SUPERDIETEI ..
cred ca m-a facut sa devin putin trista ca se termina ..
probabil ca imi doream sa continuam ceea ce am inceput acum 6 saptamini..
si sa nu ne despartim asa devreme ..
de fapt ..cred ca mi-ati devenit tare dragi si faptul ca
trebuie sa ne despartim ma cam doare ..

Asa ca ..m-am gindit sa imi dau o sansa si mie si celorlalte FINALISTE..
si sa schimb numele topicului :
"Impresii din timpul..si de dupa..SUPERDIETA"
In felul asta ..vor fi binevenite aici toate fetele
dornice sa slabeasca ..dar si cele care au slabit ..
sau si-au atins targetul cu SUPERDIETA.

Cred ca ar fi de mare ajutor pentru luptatoare
sa afle cum isi mentin finalistele greutatea de la final de SUPERDIETA...
si cum reactionam la alimentele interzise pina acum
si daca reusim sau nu sa fim mai rezistente in fata tentatiilor
sau dam buzna in bunatati ..etc .. .
Chiar daca ..poate . frecventa de postari ale finalistelor ..
nu va mai fi atit de mare ..totusi ..
informatiile venite de la ele vor fi pretioase pentru luptatoarele curente.

Asa ca..haideti fim IMPREUNA
si sa le incurajam pe cit mai multe fete sa ajunga ..
si dupa SUPERDIETA..nu numai in timpul ei.

you all

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi_j

Mi-am baut deja tincturile+apa si extractul de lemn dulce - contine estrogen, si favorizeaza cresterea sanilor, eu il iau mai mult ca sa nu mi se lase in timpul curei (acolo 'slabesc' prima data) si in plus este si antitoxic si diuretic.
Urmeaza ananasul, yummy.
An-k si Chiara.2005 va astept cu meniuri. Si eu sper sa am azi timp sa planific si pe saptamana viitoare.

Gabici

Poti sa ne spui mai multe despre extractul de lemn dulce ...
adica poate stii cam care sunt indicatiile si contraindicatiile lui ..

Aaaa ..si din cite stiu eu ..estrogenul favorizeaza depunerile de sunculitze ..la tine nu are efecte de genul asta ???

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Lidia, despre lemn dulce gasiti mule informatii www.formula-as.ro/reviste_64566lemnul-dulce.html" target="_blank">aici. Cititi pana la capat, pentru ca sunt si precautii si contraindicatii.
Eu stiu ca lemnul dulce favorizeaza accentuarea diferentei intre mijolc si solduri... sper totusi ca nu prin depunere de pernite de grasime!
Lemnul dulce mai ajuta si in cazul hirsutismului. Dar, mai bine cititi articolul.

Gabici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna din nou, azi cantarul mi-a aratat 65.200, deci nu am pus deloc pe mine de cateva zile, si am mai papat si miel, si pasca si tort...Las sa se termine bunatatile din frigider, mai bine zis sa le termine sotul, si ma apuc din nou, nu stiu de ce fel de dieta, dar o sa bag restrictii, ca sa mai dau jos vreo 4 kg. Dupa aia, ma declar multumita. Am slabit deci de cand cu superdieta, 8.800 kg.
A fost dificil, am slabit cu multe sacrificii, ba chiar in ultima perioada nu am prea mancat mai nimic. Insa acum ma bucur ca am reusit.
Lidia, sa ai grija cu Colonixul, daca folosesti contraceptive orale, e posibil sa le elimini inainte de a elibera cantitatea de hormoni in organism.
Astea fiind spuse, fetele, va doresc sa aveti o zi frumoasa, luptatoarelor le doresc ambitie multa, si sunt pe aici, mai intru.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

HRISTOS A INVIAT! FETELOR,
au fost sarbatorile asa ca am cam stagnat,eu ma abia 69 ,dar nu pot sa zic ca nu mi-am dat silinta sa ma abtin la bunatati.am mancat.ce sa fac.
acum la treaba,cu mine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marilena12

Buna din nou, azi cantarul mi-a aratat 65.200, deci nu am pus deloc pe mine de cateva zile, si am mai papat si miel, si pasca si tort...Las sa se termine bunatatile din frigider, mai bine zis sa le termine sotul, si ma apuc din nou, nu stiu de ce fel de dieta, dar o sa bag restrictii, ca sa mai dau jos vreo 4 kg. Dupa aia, ma declar multumita. Am slabit deci de cand cu superdieta, 8.800 kg.
A fost dificil, am slabit cu multe sacrificii, ba chiar in ultima perioada nu am prea mancat mai nimic. Insa acum ma bucur ca am reusit.
Lidia, sa ai grija cu Colonixul, daca folosesti contraceptive orale, e posibil sa le elimini inainte de a elibera cantitatea de hormoni in organism.
Astea fiind spuse, fetele, va doresc sa aveti o zi frumoasa, luptatoarelor le doresc ambitie multa, si sunt pe aici, mai intru.

MARILENA SI ANNA

Merci de info ..Marilena..
Deocamdata nu am inceput COLONIX-ul ca alaptez...dar in citeva luni ..tot am sa il iau .
Contraceptice nu iau ..inca ..ca nu mi-au venit rusii deloc ..de cind am nascut .."mi-au tot dat tircoale" dar se pare ca mai dureaza pina vin cu adevarat..si chiar daca vor veni ..nu am de gind sa iau contraceptive ..pe principiul ca oricum vreau bb2 ..nu acum ..dar in 2-3 ani ..si nu prea sunt convinsa ca hormonii artificiali sunt benefici la o viitoare sarcina ..asa ca voi apela la alte alternative ..pentru a amina bb2 cit mai mult posibil .

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput