Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumesc de aprecieri pentru invitatie. As fi vrut sa fie un pic mai colorata dar pana la urma am tiparit-o doar alb-negru. Culoarea o sa fie la botez

Messa e super site-ul. Am dat o raita prin el in fuga! O sa iau idei.

Deci pana la urma marturiile sunt un fel de amintire de la botez pentru invitati, din cate am inteles eu.

Mai caut idei, daca gasesc va spun si voua ce aflu!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

RALI, IVONA, mooooooor de incantare cand il aud gangurind, sa-l vedeti cum s-a prins el ca daca se batzaie in balansoar asta de misca, si deci se misca si jucariile! Acum a mancat, si sta langa mine si-mi vorbeste!

IVONA, aici in Banat doar vineri se fac ouale! De fapt doar asta se face in vinerea mare, in rest plimbare si cumparaturi, odihna, altceva nu-i voie.

MESSA, eu sunt innebunita dupa plante, dar mai ales de gradina, am obosit atatia ani scoate-le vara, umple casa iarna. Dar imi place site-ul, o idee excelenta, pacat ca asa departe!

LIUDA, eu voiam cu mess-ul, stai sa descopar ca lumea cum functioneaza, o singura data am contactat-o pe ADELA pe mess, asta era pe vremea cand aveam burta!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

critiana trimite ID tau pe Pm la mine si te descopar eu

deci... incepe frectia... se trezeste ca de afara se bate la covoare in disperare

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Cristiana, fiecare cu obiceiul lui!

Nadiuta eu fac drob asa:

prajesc ficat de pui (vreun kil sau mai mult)
prajesc ceapa
le bag la mixer si le fac pasta cu tot cu ulei
apoi mai pun 3-4 oua, 2-3 linguri faina, 2 felii de paine inmuiate in lapte si stoarse bine, verdeata, condimente, sare si amestec bine
ung o tava inalta de cozonac cu ulei si pudrez cu faina, pun o parte din compozitie
potrivesc cateva oua rosii cojite handicapate (adica din care s-au spart la fiert) in sir indian in tava peste compozitie
pun restul de compozitie nivelez cu lingura si ung deasupra cu un ou crud batut

Si la cuptor 30-45 minute sa se inchege bine.

Se serveste cu salata de sfecla rosie cu hrean. Arata bine ouale fierte in sectiune.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

ce fac fetele?
CLEOPICIU am primit niste carti de la maternitate in care scria ca bb o sa ia mai putin in greutate incepand cu luna a treia
SHINE si bebela mea cam de 3 sapt mananca tot cam 10 min si de crescut tot a crescut destul de bine ,tot cam asa a luat 800 g pe luna.Eu zic ca asa o trebui sa manance acum pt ca manaca si mai cu forta decat inainte. Am vazut pozele voastre...f frumoase ,imi place ca sta atent si cu ochii mari cand ii faci poze..ii place smecherelului
IOANA o sa incerc si eu cu plansul ca remediu pt sughit ca ma dispera dar sa vad cum reusesc sa o fac sa planga
NADIUTAPM, am mai incercat si eu cu infasatul cand era mai mica si a dat randament
ALINUK, si Bianca are bascutza ca a lui Teo doar ca e roz ...de magazine nu mai spun ca e durere ...in portofel
MESSA,stii tu vorba aia "copii mici -probleme mici, copii mari -probleme mari"? Asa ca lasa-i mai mici asa macar un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

liuda, ce seamana Dienusu cu tine mai ales la ochisori
Alina si Robertica e o dulcinee
si sa va arat cum adoarme fiimea pe urma i-si scoate mainile
si am bentita sunt fetita ignorati fata lu' masa

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Rali. pai tu ce crezi scumpo?? abia am facut un drob de azi dim...am ticat o varza pt sarmale si ceapa pt icre si vinete si le am pregatie pt dupa-amiaza cand va face nani iar bebicuta al meu...
acum astept sa scot drobul de la cuptor si ies cu el afara

mamaaa face kka, muuuuuuuult ooof mititelul...

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bai cred ca pe emma trebuie sa o mai parasc pe aici ca parca simte- cum zic ceva de ea cum se cuminteste. azi de ex a fact kk de 2 ori...super tare.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mey,ce urat a fost azi fara forum...sa speram ca nu se mai intampla.

Liuda,pupam fata blonduta...deja fi-miu da din picioare cind o vede.Nu mai are rabdare.

Alinuk,e figura bb cum tine de biberon...asa face si al meu.Cum adica papa la 6 ore?intreb si eu mirata...

Alinatxa,e o minune bebelina cu sticluta roz.E o frumoasa.

Nadiuta,va invidiez pe toate cu fetite ca puteti sa le puneti bentite,codite si alte minuni.

Asa Ioana,mai spune-ne sa ne calmezi ca tare rau e cu paranoia.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput