Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
Messa spune:
Fetelor, va place site-ul asta: http://www.apachedeco.ro ? L-am facut pentru prietena mea care are un magazin de decoratiuni, plante si alte cele. Dati-mi idei daca aveti, sa-i aduc imbunatatiri ![]()
Pitilache, intra site-ul de mai sus, prietena mea face si marturii din flori naturale sau uscate, cu tot soiul de chestiutze frumoase. Intra la pagina de contact, ia numarul ei de acolo si sun-o (vezi ca nu ma stie de Messa, ci de Alina) desi zilele astea cred ca e pe la targul de Paste.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Ivona1977 spune:
Buna fetitele!
Am tot incercat sa scriu si tot nu mergea ragalia de site. Ma scuzati daca nu am raspuns cuiva...
Roxana ti-am vazut invitatia, e draguta foc. Eu nu dau marturii, noi nu prea suntem dusi la biserica si nu vrem sa exageram, sa ne facem de ras. Din cate stiu, majoritatea invitatilor nostri sunt ca noi.
Speram ca nasa sa ne scoata din bucluc, doar e fata de popa!
Ioana, ti-am vazut pozele! Ce frumusei sunteti cum stati pe banca acolo in centru. Am vazut numa magazine faine, Vuiton etc...Cat despre mancare, eu inca n-am facut cumparaturile, abia maine. Si incep cu ouale rosii si albastre, tot maine (vineri nu se fac oua, a zis bunica...). Drob din ficat de pui si pasca sambata si miel gata preparat din supermarket, numa sa-l arunc in cuptor. Fara sarmale, e prea mult de munca.
Asa, am mai vazut poze cu Aelita, ce frumos arata si ea si Sofia cu codite! Ai grija cu toacele, vezi ca ti-ai schimbat centrul de greutate dupa ce ai nascut si de aia te impiedici.
Cristiana, si a mea raspunde, si raaadeee! Tare sunt dulci.
Marinar si eu am un sot in dotare la fel. Tot prin casa trebuie sa bipaie clipeasca si taraie... Macar ascunde sarmele toate prin plinta, ce-i mai place sa faca din astea!
Am vazut ca pe Liuda iar a apucat-o dorul de burta
. Mie nu mi-e dor...
Mai are cineva linia neagra pe burta ca mine?De curiozitate.
la fete!
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Liuda spune:
bai da e obligatoriu cu marturii la botez. ca eu nu am idee.
ce sant? cadouri pentru invitati?
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Messa spune:
hahahaha, Ivona, nasa voastra e fata de popa? Ce tare, si a noastra la fel!!!
O fi aceeasi? 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
nadiutapm spune:
buna ziua si pt astazi ca nu ne-am citit, a fost forumu' in pana si ce mi-a lipsittt offf,
Ioana, ce reteta ai pt drob hai impartaseste si noua, eu nu am facut niciodata si parca ma tenteaza sa fac o bucatica.
Liuda, ai scapat si de gateala, bravo;
mai fetelor fata mea tine la silueta lu' masa, am iesit astazi in IOR-ei si daca ma plimbam e ok doarme nu are treaba iar daca ma asez si eu pe banca incepe foiala si schimonoseala, ei ce ziceti nu am dat o tura de lac dar din ambele parti a parcului....si acum mor de durere de talpi.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
Ivona1977 spune:
Hihi Messuto nu numai ca e fata de popa, dar si numele de familie e tot Popa!
Ar fi culmea sa fie aceeasi dar nu cred...
Ivona1977 spune:
Messo: E foarte fain site-ul, da ai acolo push play for succes? sus in dreapta. Nu se intampla nik daca push. Si success cu 2 de s.
O idee buna pentru prietena ta: sa mai puna si alte cadouri si sa poti plati online si sa le trimita peste tot in tara. Ar avea un succes nebun, mai simplu decat sa trimit eu de aici alea alea prin posta ca si-asa le fura postasul (jumate din felicitari nu ajung). Astea interne dispar mai putin.
Sau sa faci upload la o poza si sa ajunga la bunici carte postala ori calendar.
Vorbesc cam mult, ignora daca exagerez.
Liuda spune:
shine - vrei sa te bag in mess? cu placere!
Cauta-ma ID liuda_liuda79
suna a matriminial...
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
nadiuta stim problema... cat o duc cu carutul prin gropi doarme tun, cum ma opresc - beleste niste ochi cat cepele.... asa ca noi pe asfalt bun nu ne plimbam, cautam pavaje... ca de mai bine se nastea la tara! ... asa ca ajung acasa cu picioarele ca la gasca.
Va pupic pe buric.