***LA REDOUTE(17)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

gabitaco
Dar de unde stii ca livreaza si in Ro?
Pt ca ti-a acceptat comanda?

Ati vazut ca au si Les defis articole reduse din colectia de vara trecuta? Un fel de aubaines

Feli adidasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

da lavi... au trimis si un mail de preluare a comenzii... nu stiu prea bine ca am facut contul si comanda pe numele vecinei mele... acu ce sa zic... ea a vrut... ea a platit... sper sa-i vina comanda... oricum nu e prea mare... vreo 75 de euroi

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io inca nu-s convinsa ca livreaza si in RO..atat timp cat nu-ti da posibilitatea sa alegi separat tara..., plus ca scrie clar ca livreaza doar in Fr. Poti baga la adresa ROMANIA si la oras Bucuresti, dar asta nu inseamna nimic. Io astept cu interes sa-mi spuna GABI daca ii vine comanda si apoi ma bag.

Au chestii misto, imi place ca am vazut si niste huse ptr scaunul auto al Mirunei...interesant

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

va las ca s-a trezit pitica mea si nu ma lasa la calulator. mai vb

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

s-ar putea sa livreze shi in Ro
am intrat pe contactez nous/autre demande si acolo la tara apare shi Ro

am incercat sa dau link da' nu merge

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

jasmine, ti-am raspuns PM, spune-mi daca ai primit.

ella

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

liliana,

spune-mi si mie cum e gecutza de vant pentru barbati...i-am comandat-o si eu sotului pe bej; tu ce culoare ai luat? s-a potrivit marimea?

merci,

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

E clar comanda mea din 20 o dau la disparute. Cine mai e cu comenzi din 19-20-21 nesosite???????

Lilina cand venise coletul? Iti trimisesera aviz? Vreau sa-mi spui si mie ce lungime are fusta aia...ca de mult vreau si eu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by ella_74

jasmine, ti-am raspuns PM, spune-mi daca ai primit.

ella

l-am primit,saru'mana.Imi place ca ai fost foarte ferma cu ea,n-ai lasat-o sa abereze

Madau,eu am o comanda din 20 nesosita,in conditiile in care am primit deja comenzi din 23 si 25 martie.Tot ce am primit in ultima vreme a fost in punga,sub forma de scrisoare,ca nu mai fac comenzi mari de frica pierderii lor pe drum.

Gabitaco,asteptam cu maaaaaaaaare interes sa ne spui daca ajunge comanda la vecina ta.Si daca da....atunci sa vezi!

Mergi la inceput