in cozonaci sa ne laudam:-D
Raspunsuri - Pagina 2
ange spune:
care-i reteta cozonacului facut la masina de paine?
daca ma ajutati cu o reteta ma inscriu si eu in competitie 
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
columbiana spune:
pot participa si eu cu brinzoaice din aluat de cozonac? noi nu prea mincam cozonacul, si atunci fac brinzoaice cu brinza dulce ( de dorul urdoaicelor mamei mele
)
ange, eu nu mai stiu reteta (tre' s-o caut, acusi) dar intotdeauna il framinta masina de piine; il scot apoi si-l las la crescut.
Balbina spune:
Ortansa, stai linistita, ca la cozonaci chiar am putina experienta (am facut doar de 2 ori pina acum), cu siguranta nu ti-as fi suflat locul binemeritat. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
tumpi spune:
Si eu de pe tuse, ca nu stiu daca reusesc sa fac.Am facut odata si nu mi-au iesit pufosi si nu am mai repetat experienta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
LiliaToma spune:
Fetelor, cred ca aveti chef de musafiri nepoftiti, nu?
. S-ar putea ca in loc sa plec in Moldova, sa dau o fuga pana la voi, daca ma ispitesc mult pozele voastre cu cozonacii![]()
Bafta mare la toata lumea, eu o sa fiu juriul daca vreti, dar dupa Paste, dupa ce ma intorc.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
maru spune:
Eu nu vreau sa intru in concurs. Nu ne-am revenit de la ultimul dezastru cozonacesc
Dar vreau RETETE!
Ia ladati-va cu ceva retete!
Fie-va mila si de copchilasii mei!
Doamne'ajuta!
mamidestefan spune:
Fetele ma inscriu si eu la concurs ..
Miine comit cozonacii ..
iar poimiine pasca ..
asa ca TINETI-VA BINE ..
ca aveti o competitoare hotarita sa CISTIGE 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
roxanaz spune:
aici suuunt aici suuunt! (Natalia
). eu incep sa ii faci de maine. am de facut 2/3 ture ca robotul meu nu framanta mai mult aluat odata.
pun link-ul spre subiectul cu retete si as propune sa continuam discutiile la obiect acolo...ca-s multe informatii utile! aici sa fie doar de lauda ![]()
Retete testate de cozonac pufos
Maru nu dezarma, singura cale sa scapi de ultima trauma cozonaceasca e sa purcezi din nou cu optimism la lucru!
si daca citesti retetele din link-ul dat mai sus...e imposibil sa nu te tenteze macar una dintre retete!
succes mult tuturor!
Roxana
adi69 spune:
De mine ati scapat,plec de acasa de Paste si n-are rost sa fac.Si nici timp n-am...ce ma'nerfati...acu v-ati trezit sa va concurati?
PS: stiu sa fac floricele din aluat..si frunzulite si alte alea...![]()
Adriana si-atat...