in cozonaci sa ne laudam:-D
am de gand sa fac cozonaci.is curajoasa stiu.dar imi trebuie ceva care sa ma motiveze,un sut in fund ceva,ca mi-e o leneeee.asa ca m-am gandit sa ne luam la intrecere-n cozonaci
,poate-mi iau avant.
cine accepta propunerea mea de-a se lua la intrecere cu mine?am de gand sa fac niste cozonaci buni si frumooosssi de sa stea matza-n coada.cu poze si tot tacamul.deal or no deal?![]()
I've g
t you under my skin
Raspunsuri
Roxana Claudia spune:
Ortansa...io ma iau la intrecere cu tine!!
Si daca nu mi-or iesi buni osa pozez niste panettone![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
ADRIANNA spune:
Deal!Ma iau si eu la intrecere dar, ii fac tocmai joi.Cu poze cu tot.Sa vedem ce o iesi:)
Alina spune:
Ortansa,conteaza si pe mine!Tot joi,cu poze cu tot!Daca nu-mi ies,iti pun pozele cu cozonacii la Craciun ca atunci mi-au iesit!![]()
Alina
Roxana Claudia spune:
Mai...dar io ii fac sambata dimineata!! Asa ca decretam competitia finalizata..duminica! Ce ziceti? 
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
Balbina spune:
Iiiiii, fetelor, nici nu va inchipuiti ce rau imi pare ca nu pot sa particip si eu la competitie. In lenea mea, si tot faceam citiva cozonaci, daca stateam acasa anul asta. Dar din pacate, vom fi plecati. O sa urmaresc cu sufletul la gura competitia si abia astept sa vad frumusetile de cozonaci fauriti de voi. Multa bafta!
Roxana(z), unde esti, demult trebuia sa te fi inscris si tu in cursa!
La fel si Adi(69) si alte fete maestre in ale culinarelii.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Cristina_C spune:
Eu nu ma inscriu, dar vroiam sa va spun ca de-abia astept sa vad parada cozonacilior
!
ADRIANNA spune:
Fetele din juriu
aveti mila.La mine e a2a ora cand fac cozonacii.Profit de faptul ca vine fratele meu in vizita si-l pun la framantat aluatul.Am auzit eu ca cei framantati de mana de barbat ies mai buni si mai frumosi.Asa ca pazeaaaa
(oricum si ultimul loc e bun)![]()
speed spune:
vai ce ma suparati fetelor... in viata mea nu mi-a iesit un cozonac ca lumea...asa ca nu ma inscriu la concurs dar am sa stau pe aproape cu ochii pe voi si poate ma incumet sa incerc din nou anul asta...
Ortansa spune:
eu mi-am propus sa-i fac maine,sper sa si reusesc.competitia e deschisa pana la ultimul inscris(a)
,chiar si dupa Paste.
mi-am facut proviziile de azi si maine ma apuc de framantat.
Natalia,pe de-o parte imi pare rau ca n-ai timp si forta de cozonaci,pe de alta imi pare bine
pt ca sigur imi suflai locul 1 de sub nas![]()

nu conteaza a cata oara faceti cozonaci(nici eu nu-s mai breaza),important e sa-i faceti si sa va inscrieti in cursa.
tineti minte-notele se dau in functie de gust(o sa fim nevoite sa-i credem pe cuvant pe membrii familiei degustatoare),aspect(pufaciosi,galbiori sau albi ca zapada,crescuti etc) si prezentare artistica(forme ciudate,neconventionale,ornati cu bombonele,floricele,tot ce va trece prin cap).
basici multe-n cozonaci va doresc!
I've g
t you under my skin
strumfi2004 spune:
Hehe,
si ai mei sunt framantati de mana de barbat 
Gratiela, mamica strumfilor Maria
si Stefan