Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hai sa intreb si eu ceva : pana cand trebuie sa o incalt cu incaltaminte inalta ( tip ghetuta care sa-i tina glezna ?? ) . Se poate acum si cu altceva sau nu ? Ca< i-au cam ramas mici astea ce i le-am luat in iarna si sa stiu cam ce sa ii iau .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Tzarc??? Eu am si uitat ca exista asa ceva ... cred ca dupa revelion l-am desfiintzat,ca oricum nu mai statea acolo de luni bune>o mai puneam de urgentza pentru 5 minute sa merg linistita la sa zicem ... da nu altfel!
Cat desptre pantofi nu ma pricep.Eu i-am dat la inceput ... adidasii Nike si sandalutzele ca alea le avea mai mici,dar nu pot zice ca a umblat prea mult cu ele,mergea in carucior atunci afara.Doar in apartament la frate-meu mai purta sandalele asta iarna si fara probleme.In casa o tineam descultza.
Afara am scoso-o de cand umbla singura cu ghetutzele si doar de cateva saptamani i-am mai dat niste pantofiori,dar chiar am observat ieri ca nu mergea prea comod cu ei (cu ghetutzele mergea si cate o ora pe jos,cand o duceam cu hamul).Cred ca sunt un pic mai mari,de aia,noroc ca am mers pe traseu scurt,pana la mami doar.Mergea cam ciudat,sau poate doar ca mi se parea mie ca era in rochitza si arata mai aiurea asa???
Oricum de acum o sa ii dau pantofiori sau sandale,nu cred ca ii voi mai da ghete daca vine caldura...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Ana_m

Hai sa intreb si eu ceva : pana cand trebuie sa o incalt cu incaltaminte inalta ( tip ghetuta care sa-i tina glezna ?? ) . Se poate acum si cu altceva sau nu ? Ca< i-au cam ramas mici astea ce i le-am luat in iarna si sa stiu cam ce sa ii iau .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Ana eu stiu ca pana la 3 ani trebuie incaltaminte peste glezna. Hai ca este cuminte Clarita din moment ce sta in tarc atat Angelo sta doar cand am treaba in bucatarie si nu am cu cine sa il las, atunci sta cam o jumatate de ora ca ma vede pe mine trebaluind, tarcul este chiar in fata bucatariei
Moni lasa ca e bine ca atunci cand vrea Diana afara si nu o puteti scoate, o duceti la fratello si tot iese din casa
Giova gandeste-te unde sa va duceti cand vine italianca dupa cum am vazut nu scapi de ea
Giorgos s-a dus la aeroport sa o ia pe matusa Maria ca a venit din mini-vacanta din Gr, eu am dormit cu Angelo 2 h si am incercat sa.i fac poze cu ouale dar le arunca prin casa ca pe mingii

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Tot pauza?
Maraki va sa zica inca un aruncator de oua
Noi ne-am intors ... uitati cu ce
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070409&ctime=193050
A fost o vreme super,in parc era plin de copii,iar la plecare s-a lasat cu dat cu fundul de pamant ca mai voia sa ramana, evident.A scos untul din noi,ca am probat toate cele,dar statea un pic (un minut I) la una ... iar voia la alta ... si tot asa Deci tobogane,hinte,elefant ... etc. Plus tarabe de tzigani pline cu baloane ,iepurasi,vata pe batz si alte oratanii
Am facut o halta pe o banca si a bagat iar in ea pannetone,ca la plecare nu a vrut sa pape mai nimic Acum e cazuta la datorie deja - cum nu ne mai puteam intelege cu ea de obosita,am pus-o in boncer si sta acolo,inca nu a adormit, da' nu mai are mult

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Mi-am amintit ca mi-a zis mami ca dus-o ieri pe Diana sa vada porcul cel mare,cand au fost la matusa-mea si a ramas Diana blocata
Dar fraierii nu au bagat-o in grajd sa vada si vacile si caii, ca si din aia au Ce ciuda imi e
In schimb mami era oripilata, ca nu ii e frica Dianei deloc de caini,cica latrau la ei vreo 3-4 dulai si Diana n-avea nici o treaba.Mami e lesinata de frica de caini Dar Diana seamana pe mine
Voi ce animale ati apucat sa le aratati pe viu si cum au reactionat? Mi-e ciuda ca nu e gradina zoologica in zona,abia astept sa mergem la Oradea s-o vizitam, p-aia de acolo.
Deci Diana a vazut pe viu evident caini,pisici,iepuri,porc,gaini si cocosi,ratze,gaste,porumbei,cai ... astia doar pe strada la carutze.Si cam atat deocamdata...
Noa, ca am aberat destul,merg sa ma trantesc in pat si sa ma joc cu strumfa,ca vad ca Diana nu s-a culcat,doar s-a odihnit in bouncer vreo juma de ora Acum s-a ridicat,probabil cu fortze proaspete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hristos a inviat....na ca am venit si noi de la mare..vreme frumoasa, dar vint..Bia super rasfatata, a papat bine, a mers la greu si s-a ingrasat...obsedata sa mearga in nisip
Nu am apucat sa citesc din urma...o sa incerc sa o fac, daca ma lasa..partea nasoala a venit si mai plina de fite decit a plecat..deci ma asteapta zile GRELE
Am uitat...s-a facut cioara pe fata si maini..

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

HRISTOS A INVIAT!
pup cu drag mamicilie si spiridusii de care mi-a fost dor si sper ca toata lumea e bine, sanatoasa si voiasa. Eu mi-am promis la inceputul Postului Mare ca nu mai intru pe DC sa ma enervez si sa imi stric ziua din cauza celor doua persoane. Am reusit sa ma tin de cuvant si am descoperit ca mi-e mult mai bine, ca am o gramada de timp sa ma distrez cu Razvan, sa facem toate nebuniile, sa ne plimbam si sa ne vedem de ale noastre. Mi-e foarte dor de multe fete si sper sa ne mai auzim pe PM (messu' meu se pare ca trimite virusi intr-o veselie)
Va doresc sanatate multa si bucurii de la copii!
Pupici de la mine si de la spiridusul meu!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neazta!!!
maraki putem sa ne luam de mana cu aruncatul oualelor. ieri l-am pus la pozat pt. site si a aruncat cu 4 oua dupa noi.
M-am cam certat cu sotul italiencei...asa ca... nici nu m-a sunat de paste, cred ca e mancata rau pe mine. foarte bine...asa nu ma streseaza prea tare.
Moni si noi ne luam de mana cu plimbaretul....ieri a stat afara 3 ore s-a distrat de numa cu picii de seama lui, dar mai mult i-a placut in m,asina la tat-su'. Si el de cand se trezeste vrea la usa sau la geam...ca-l punema pe geam la soacra si-l striga pe tata, ca stam vis-a-vis. In Tm striga saracul la masini, ca nu prea are oameni cu care sa vb. de pe balcon.
Cata si Marco e rasfatat, una ca tot la mine in brate vroia, dar si cand era cu neamurile radea si se dadea mare la greu. dar nu stiu unde a invatat.
Ana_m noi nu am avut tarc, dar nici nu statea marco acolo. pai ai o fata cuminte daca mai sta acolo. papuci fara glezna are marco. nu stiam ca pana la 3 ani trebuie.

Azi plecam la Tm., mai catre ora 16, de papat papa putin, tuseste putin.
Cand intra la mami pe usa merge sa-si ia leaganul si sa-l prinda de tocul usii. acolo e si acum si-l tot strioga pe tata:"aide". doamne ca e mort dupa el, dar si seamana cu el.

poate intru mai tarziu.
si o zi buna va doresc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi si Hristos a Inviat.
Noi am petrecut tare bine zilele astea.
Am fost in Harastrau vreo 3 ore..s-a plimbat, a cules iarba...ce mai a fost tare bine.
Ieri am fost cu Anabordea si cu piticele ei in gradina Botanica...
Nu stia Matei unde sa se uite mai repede.
A fost tare incantat de tot ce a vazut.
Seara a picat rupt de oboseala.
I-am dat ieri sa manance ciorba de miel si i-a placut tare mult.
Voi le-ati dat la pitici ciorbita de miel?

In rest, suntem bine, facem o gramada de nebunii, alegram spre nisip si nu vrea sa se joace cu lopatica ci vrea sa ia nisipul cu mainile....
Toate-s bune, dar pacat ca a trebuit sa ne reintoarcem la munca

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Buna!
CATA am vazut pozele,super ca ati fost la mare
GIOVA sunt curioasa daca te mai streseaza macaronara
IOANA imi e dor de Razvan,de ce nu ne mai zici nimic de el?
TOANCA eu i-am dat ciorbitza de miel Dianei si i-a placut.
Diana e la plimbare cu Ghitza,ca e tare fain afara.Eu cu conta de acasa
Poate ies eu dupamiaza cu ea,dar mai probabil va merge mami,sa mai ajung la zi cu treaba .

Mergi la inceput