Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)
Raspunsuri - Pagina 23
monica70 spune:
Hello hello!
Vad ca toata lumea se distreaza,cam putina lume pe acasa si calare pe net ![]()
Noi am fost la mami cum ziceam si acolo a venit si iepurasul ... cu doi iepurasi: unul de plush care canta si unul de plastic,din ala care se trage.Si ala are patru butoane cu melodii si cu sunete de animale: pisica,caine,ratza si broasca
Plus ceva hainutze si niste oua de ciocolata.Ala cu sunete a avut mai mare succes,dar nu e genul ei sa il traga dupa ea,mai repede era interesata cum i-ar putea demonta rapid rotzile
La ala de plush deja i-a dat rapid jos niste funditze (ce-i drept era cam impopotzonat,sa zicem ca are fata gusturi
)Ouale in cateva secunde le-a tras jos staniolul si deja era cu ciocolata in gura,pana sa apucam sa i le luam 
O fi ea rea
,dar macar progresam la pronuntzie: pe langa "hamu" de ieri,azi am invatzat "ou oua"
In rest a papat la mami ciorba cu carnitza de miel si tort,apoi am venit acasa pe la 15 si a adormit instant.Am dormit si eu un pic.La 18 ne-am trezit,a papat supa de pui si a plecat cu mami cu caruciorul la plimbare.
S-au dus pana intr-un cartier vecin de case,la o matusa ,sora mai mare a lui tati,numai bine sa ii duca si ei mancare de Pasti,ca nu au mai apucat ieri(are cca 75 de ani si are taiate picioarele de la genunchi de cativa ani
,iar fiica-sa si nora "mai rarutz ca-i mai dragutz" dau pe la ei 

,toata ziua da saraca telefon la mami, sa il trimita pe tati ba cu una ba cu alta ca are nevoie
)
Ghitza a plecat pe strand,ca e ceva spectacol cu cascadorii de masini si eu sunt libera ca pasarea cerului azi
Vorba lui mami sa ma odihnesc,ca maine icep iar cu actele 
Uitam ,am pus poze de azi aici,in vreo trei transe 
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070408&ctime=112259
GIOVA sa stii ca mie mi se pare ca Marco are nistre mutritze de smecher,cel putin in unele fotografii!
Nu mai stiu ce voiam sa zic
Ma pun sa dau niste telefoane restante si sa vad daca e ceva interesant la TV,daca nu,citesc - lux curat 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anabordea spune:
Sarbatori Fericite care sa va aduca sanatate, liniste si belsug!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
Biancas spune:
Neatza la 
Ieri am stat acasa pana pe la 17 dupa care am plecat in vizite. Am fost la socrii si la prietenii nostrii, i-am dus cadoul de pasti la finul meu. Am ajuns aseara pe la 21.30 cu Dani obosit ca dormise doar 1 ora de amiaza.Cred ca se intrevede ceva la orizont, a inceput sa baleasca din nou si se trezeste noaptea
. In rest copil cuminte am avut ieri. Sandra a primit de la noi 2 fuste, de la maica-mea 1 si de la sora-mea inca una asha ca e super incantata, dulciurile si papusa nu au mai incantat-o asha tare
Dani e putin mucios, ieri adia vantul si el era cam subtire imbracat. I-am pus ser in nas sa speram ca ii trece.
Noi azi iesim la un gratar la padure..primul pe anul asta
Sora-mea a venit cu ideea si nu am putut refuza
Am scos carne din congelator, o sa facem si cartofi prajiti ca mergem cu discul
Friptura ce mi-a ramas o mancam noi zilele astea![]()
Moni faine pozele, tare bine ii sta la Diana in roz 
Giova...si i-ai facut asigurare la Marco ?
Dani inca nu se catzara, inca nu a descoperit distractia asta
Lui ii place sa fie cu picioarele pe pamant
Ali...azi iesiti gratar?![]()
Distractie frumoasa in continuare, maine incepe o alta zi de munca pt unele![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
BIANCA
si eu sunt la cafea si ... la conta,acum m-am apucat.
Daca tot e asa pauza si am ajuns subiect de pagina 2
,am mai bagat nasul la aradence si am depistat ca vreo 4 stau taman langa mine
,iar dupa ce m-am uitat la niste poze am depistat ca la una ii stiu sotul,am fost colegi de munca recent
si inca n-am studiat toate albumele
.
M-am distrat de numa' ca a aparut una care scrie in ultimul hal de agramat,habar nu are de gramatica,e cam paranoica si a intrat si in razbel
cu alea vechi ... nu mai stiau cum sa scape de ea,ca nu se dadea dusa.Culmea a fost cand mandra a scris amenintzator uneia ca ea "nu e nevasta de fraier in Aradu asta" 

Ce mai,m-am prapadit de ras
In final,au raportat-o la moderatori vreo 3-4 din ele. Si culmea culmilor a fost cand a deschis subiect intitulat "unde sunteti fetelor" in care a scris doar atat "sunt singura ca si cucu?" 
Ce mai ,m-am stricat de ras... chiar o regret daca o tzapa alea ![]()
Mi-e numai sa nu bage nasul si la alte subiecte ca face Aradu' de ras 
Va las ca ma apuc de trebi,poate mai incolo iesim si la padure cu ai mei un pic ,daca e vreme frumoasa.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
maraki spune:
Buna ziua gagici,
Bianca azi va duceti la udat, am vazut la tv dar era maghiar pustiul care s-a dus cu parfumul la o femeie
Pana la urma ce obicei este?
Moni am vazut pozele aseara, sant frumoase, mi.au placut in mod special 3 acolo unde este Diana la usa
Am pus si eu acum cateva facute la ff
Fetele cu PB !!! A aparut episodul 24 din sezonul 2 ? Robert spune ca abea in seara asta va fi la tv si eu nu pot sa astept
pana apare pe net
Moaaama cat de tare este tipul
Tocmai am vazut episodul 2x14
AM noroc cu Angelo ca este cuminte, el se joaca in dormitor in timp ce noi ne uitam la serial
dar mai mult de un episod nu vad.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
MARAKI l-am vazut pe Angelo cu omuletzul ala care se tavalea,acum ii place? Si in ce barca il bagasi? Am vazut si ce scheme facea cu limba ![]()
Ala de care zicea Bianca e obicei unguresc,baietii uda (stropesc) fetele cu parfum azi,sau ... cu galeata cu apa ![]()
Ai noroc ca e asa cuminte Angelo,eu ma pot uita la un film doar cand doarme Diana,altfel e calare pe mine.
Azi a stat Ghitza cu ea in dormitor si pe urma a scos-o mami la plimbare (ce fericita era!),ca sa pot lucra.Acum s-a intors si o punem la nani imediat.
E tot calare pe mine la PC,dar ieri cand am vrut sa o vada Daniela pe webcam avea chef de dansat si nu a vrut la mine in bratze la PC nici o secunda
A trebuit sa i-o arat dansand 
MONI
de
Ana_m spune:
Salutare ,
Noi am stat in casa , ba unul ba altul racit in casa
. Cu Clarita am fost miercuri la pediatra i-am zis ca 2 zile a avut febra cu toate med ce i-am dat , a zis ca are putin gatul rosu , dar in rest e ok. Nu stia ce sa ii de- , a zis ca ea crede ca e ceva usor, dar ceva virus asa ca ii da un antibiotic
. Dar cum nu mi-a mai facut febra eu nu ii dau antibioticul . Are doar putin muci acum, na asta e motiv sa-i dau antibiotic ? Ii dau de 2 ori pe zi paracetmaol (sirop de copii ) si un sirop care sa ii usureze respiratia. Incerc sa o vindec asa , ca e ceva usor. Culmea e ca ne- transmis la toti : soacra-mea a fost joi si vineri cobza, de ieri Nicu , eu doar cu durere de gat si de cap dar m-am tratat cu paracetamol si strepsils si am scapat .
Ieri au venit prieteni la noi , azi mergem noi ca e si ziua unuia si uite asa au trecut si Pastele.
Clara a fost super incantat de oua , oua ded ciocolata le-a aruncat de vreo 10 ori, mi-a golot cosul
, a avut 2 iepuri de cioco , pe unul l-a rupt rapid . A furat 2 oua de cioco si le-a mancat
.
Aseara a cazut in bot si si-a spart buza 

Am pus poze
http://www.dropshots.com/day.php?userid=265516&cdate=20070408&ctime=104752
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Giova spune:

Acum s-a trezit si marco si ii da mama sa manance. pe urma mergem afara si la a 2-a tura de udat. ii place lui marco sa de-a cu parfum lumea, dar cu ajutorul lui tat-su'.
Moni faine poze. ai dreptate cu marco.
Maraki, bianca voi aveti copii linistiti. eu mi-am dorit un astfel de strengar...asa mi-a dat D-zeu
.
Am fost aseara la finii nostri. a primit un tractor cu animale de ferma, care fac exact ca cele adevarate
. e innebunit dupa el. poate asa le invata si el.
Azi am fost la cumnata si doamne ce rau a fost, i-a devastat apartamentul, a aruncat acvariu cu peste pe el
, a aruncat cu oul mare de cioco, de i-a umplut covorul....cu cadoul nici nu a vrut sa se joace si a picat si cu capul de calorifer. acum are un cucui urat la cap.
Avem toata maseluta iesita si gingia crepata de la cea de jos
. cred ca a fost asa cuminte de la homeopate. doamne ajuta tot asa sa fie si pe viitor.
sper sa reusesc azi sa-i fac poze cu ouale, caci nu a stat. le sparge pe toate cum le prinde, dar nu le mananca.
Maine mergem si noi la pranz acasa. si vine nebuna de italianca, sta 10 zile in RO.
sper sa nu ma dispere, caci plec din Timisoara.
va
, odihna placuta in continuare. caci de maine la munci.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:

GIO , ANA 
Si eu sunt cam racita,ma mai ustura gatul dimineata si nici nasul nu-i in stare perfecta ![]()
Diana inca doarme,dupa ce se trezeste plecam cred ca pe strand,ca acolo e iarba deasa si aer curat,in plus fatza de padure mai sunt ceva leagane prin zona,daca se plictiseste.Alaturi e si Parcul Copiilor asa ca speram sa se distreze Diana.
Eu ma mai lupt cu conta,dar n-am nici un chef
ma apuca somnul aci,asa ca din cand in cand mai butonez pe net
!
Am si eu o intrebare:care mai are asa spiridus plimbaretz ca fiica-mea? Ma dispera! Cum se trezeste ,hop e la usa ... Seara pe la 23 imi aduce geaca ca vrea afara
Asta e buna de trimis pachet la Astery plimbareatza
,ca vad ca nu se mai satura de plimbari!
MONI
de
Ana_m spune:
Plimbareata spiridusa ![]()
![]()
. Si eu am , da inca nu imi aduce geaca la usa . Imi da ghetutele
. Da Diana nu mai sta deloc in tarc ? Clara sta cateodata cateva ore . Dimineat ade ex sta doar in trac. Pa la 11-12 se culca 2-3 ore, pe urma papa , si abia atunci dupa-masa are program de plimbat prin casa ( a se citii devastat
: mai nou daca prinde usa deschisa la baie intra ia sampon ulei , ce pote inhata , si daca are 2 in mana unu vrea sa-l arunce in buda
.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m