Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetele cu copilasi fara pofta de papica,de ce nu incercati PIKOVIT?am auzit la mai multe mamici ca ar da rezultatele asteptate ssi micutii s-au pus pe papacit

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mirela, eu i-am luat Pikovit si am citit pe prospect ca are un E periculos, un colorant galben....si ii dau destule e-uri ca sa mai incep si cu asta. La noi a mers f. bine Vitam-ul, are de toate si chiar, bine ca mi-ai amintit de vitamine, o sa-i mai iau o sticluta.
Dani cum se simte? Dar tu? pt voi, ca tare ati mai fost necajiti...sper sa se rezolve cu toate.
Giova, frumoasa felicitare de PASTE !
Pt Ana M si Clarita un gand bun de sarbatori, ca sunteti si voi departe de casa..
Sper sa mai pot intra azi.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
PASTE FERICIT TUTUROR!
TATIANA mi-a fost dor de voi mai povesteste-ne ce fac baietii si frumoasa Clara!

Eu am scos azi din cutie cuburile clementoni (de un cincinal nu le-am scos) si am constatat cu stupoare ca acum Diana le asambleaza foarte usor Numai ca se plictiseste repede.Daca stau pe covor jos langa ea si ma uit, construieste turnuletze.Daca o las singura mai sta ce sta si pleaca in alte zari .Dar a fost dragutza: dupa ce s-a plictisit le-a luat una cate una si le-a pus la loc in cutie Am si filmat-o dar mi-e lene sa descarc.
Azi am zi de bucatarit
Mai trec pe la voi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Lumina invierii sa fa calauzeasca pasii... sa traiti in pace, belsug si iubire.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

La multi ani, Ursu!

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Uf..am terminat si eu drobul de miel, ciorba, crema pt tort, am facut un chec ca cozonacul nu ne place.
Mai am friptura, ciuperci cu maioneza si sa umplu tortul. Am vopsit ieri ouale si am cumparat sunca.
Si cam atat.
Moni...ce bine de tine ca ai vreme sa te joci
Mirela, menajeaza-te cu operatia. la Daniel san.
Giova...asteptam poze cu tricicleta. Fain ca Marcolino e pupacios. Si Dani s-a apucat de o sapt sa dea iar pusi, isi tuguie buzele cand ne da pusi
Ingridtare fain jocul, azi dimineata am bagat unul rapid cand imi beam cafeaua.
Azi Dani a stat cu Sandra pe la ea prin camera ca tot prin piciorele mele era si strange tot ce apuca de pe blatul de mobila.
Spor la pregatiri tuturor.
Paste fericit tuturor

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Doina
Bianca pai sigur ca m-am jucat,ba am mai si fost cu Diana pe afara aproape juma' de ora cu hamul,dupa aia l-am trimis in continuare pe Ghitza cu ea ,cu caruciorul,ca e o vreme superba aici: soare si cald.
Am lasat-o un pic pe iarba si a inceput sa culeaga flori de papadie,cred ca daca o lasam le culegea pe toate
Am fost pe la mami pe la bloc,ne-m intalnit cu catzeii si pisicile din zona si nu am ratat gainile de la casa de alaturi.La plecare (cu greu s-a dat dusa) le-a facut "pa" si gainilor . Pe strada toti se uitau dupa ea, iar am facut furori cu hamul ,ba un domn a zis in ungureste "ptu sa nu o deochi" O tiganca cu un puradel in brate a zis catre barbatu-so (ala cu alta puradea de varsta Dianei in brate) ca uite d-ala le trebuie lor - adica ham ca al Dianei
Bun hamul am slavat-o cu el de la vreo 5 trante,ca avem niste surogate de trotuare cu denivelari,ca sa nu mai zic ca tot la 5 metri e sapat cate un santz sa repare nu stiu ce

Cat priveste bucatareala,ciorba de miel,un fel de prajitura si ouale mi le-a trimis mami,sunca am fiert-o de ieri.Am cumparat panetonne si ceva prajitura foarte buna - are mami reteta,dar nu stiu de unde au gasit de cumparat si e super,asa ca am cumparat amandoua si din aia.Cred ca si ceva cozonac o sa-mi mai trimita.
Eu am facut azi niste mancare de ciuperci cu marar si smantana si am fript peste,asta pentru azi.Mai incolo fac si niste supa de pui,mai mult pentru diana,dar fac mai multa,ca aia tine si avem papica si pentru marti.La fel,carnea de porc o pun mai incolo in cuptor,sa nu fie prea multe deodata.Astea merg rapid.mai sunt de curatat cartofii si maine numai ii fierb si gata ...
Drob nu fac,nu cred ca a facut nicic mami,desi ne palce,dar a fost super ocupata cu magazinul zilele astea,stiti ce full e de sarbatori
Noi dimineatza mancam oua fierte,sunca fiarta,ridichi ,branza telemea si eventual ceapa verde. daca era drob,atunci si drob
Poate pica de undeva,ca mai primeam in alti ani de la te miri cine
Se intorc plimbaretii,va las!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid e bun Vitam-ul???? caci cu vitaminele B nu am faciut mare lucru.

Marco a dormit bine azi noapte, dim. a papat putin laptic, a fost afara cu tricicleta, eu prin oras cu vara-mea. Nu sta cu nimeni, doar cu mine, clau sau tata. cand il vede il striga:"aide"!!!. E topit dupa tata. pe soacra sa nici nu o vada. cum il ia in brate cum urla si zice:mama, ama, mama si intinde mainile spre mine.
Nici cu mama nu mai sta asa.
La pranz a papat un cremvusti, cateva guri de drob si Danette de vanilie.
L-a decalotat Clau de dim., si el zice ca ar fi lipit acolo , acum nu stiu ce sa zic....sa speram ca nu, caci nu-l mai duc din nou.
Plange cand urineaza, si cred ca face tot mai rar, caci pampersurile ii sunt cam goale.

eu am mancat la pranz praji si astept ziua de maine sa pot sa pap iar. Inca rezist...sa vedem pana cand.
Acum sunt cu vopseaua in cap, cand se trezeste marco vrem sa mergem la biserica dupa pasti.Cred ca la noapte vine cu noi la Inviere, doar a adormit de amiaz la 15.30.

Ce e mai important: nu i-am dat antibiotic. am scapat de febra doar cu Nurofen si paracetamol . nu mai pot de fericita. oricum a avut maxim 38.5 si asta numai in prima zi, a doua zi avea pana in 38, pe urma sub 37.

spor la ultimele pregatiri.
maio intru pana deseara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

PASTE FERICIT!

Ursu Mii de scuze! LA MULTI ANI! Sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Noi suntem bine, pregatirile de Pasti putine, dar bune. Ma bucur ca e vremea extraordinara si putem iesi la plimbare cu Tibi.
Astept cu nerabdare concediul de la inceputul lunii mai!

Va pup pe toate, fara nicio exceptie!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello si de la noi,

Anasebe, Tatiana, Anca Oltean, Ana de France ma bucur ca ati scris, sarbatori fericite va dorim
Moni si noi la fel mancam dimineata de Pasti, oua fierte, branza/cascaval, mezel ceva, ridichi, ceapa verde si cand este drob Eu o sa fac si chiftelute mici maine cand ma scol. Fetelor maine e prima zi libera dupa 3 luni Noi am fost la cumparaturi si am luat si geaca de primavara pt Angelo cu 40 euroi, a mancat in oras, luasem de acasa borcanas+danone mic si am fost in Mc ca acolo au scaune de bebei
revin, trebuie sa manance Angelo ca a dormit 2 ore si pleaca la socrosenie...eu sa bag aspiratorul pe ultima 100 m , fac o ciorbita de porc, etc.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput