Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI,mercic de intrebare.nu prea vreau sa stric atmosfera pe aici,zic doar ca se putea si mai bine...
sa zic doua vorbe si de spiridusul meu:ii plac la nebunie struguri...ieri cand sa iasa cu mami pe usa la plimbare s-a uitat la mine si a zis "ma ma ma ma!"de m-am topit toata.a inceput sa mai mearga si singurel,cu funduletzul ala inapoi imi vine sa-l mananc...ii place sa ne jucam pititea,numai asa reusesc sa ma iubeasca si pe mine un pic,cand ma descopera ma strange in brate si e bucuros...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bravo pentru plimbaret,acum a luat-o si el dupa Ayan si Angelo.Cine mai ramase? Stef de Cosmi?Or mai fi ei ... Sunt si o multime de mamici car enu mai zic nimic nici de spiridusi nici de ele

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am ajuns pe la 20.30, am plecat tarziu din Timisoara.
Masina a mers super, am avut loc in ea berechet.

Mirela daca l-ar durea numai cand il decalotam...dar el plange de fiecare data cand face pipi. Asa ca in seara asta il lasam in pace...sper sa nu se lipeasca iar.
Deea, Ana de France ma bucur ca ati intrat. paste fericit si voua!!!

Marco a plans cand a vazut-o pe socrella si pe bunici. si-a revenit la unchiul si matusa mea, iar cand am ajubns la ai mei era in conditii optime. doar cand face pipi.
A dormit mult pe masina, asa ca acum e in leagan asi striga la Daniela.
a papat si putina supica, ca nu a vrut mancarica deloc azi.
a slabit 100 gr, deci are 10600 gr. imi vine sa mor de necajita ce sunt. dar toti de-acasa zic ca s-a inaltat mult. la rama usii are 80 cm, deci numai vreo 2 cm are in plus.
In schimb pe mine m-au vazut toti ca am slabit, asa ca sunt super fericita. Imi venea sa mananc sarmale acum, dar m-am abtinut cu greu. Maine la pranz nu le ratez eu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Am uitat.....si marco i-a pupat pe toti, dar mi-a placut ca toti ii intindeau obrazul.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Paste fericit !!!

Noi n-avem noutati decit ca de vreo 3 zile printesa mea primeste Vi-sol si parca papa o idee mai bine .
In rest, azi a luat o trinta si s-a lovit cu coada ochiului de piciorul scaunului de masa si s-a lovit destul de tare. Oricum , acu seara se mai cunostea doar putin. Sper sa-i treaca pina duminica pt ca atunci mergem la bunici si sigur o sa ne luam cearta ca n-am avut grija de ea. Am avut, dar trebuia sa-i fac papita ca tipa de foame si se invirtea printre picioarele mele la bucatarie si nici nu stiu cind a aterizat jos.

Pupicei fetele si va dorim multa sanatate si sarbatori fericite

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO bine ca ati ajuns cu bine,sper sa ii treaca repede lui Marco
IRINUTZA las ca mai vin trante ,sa o vezi pe Diana ce aterizari baga Azi numai am auzit-o miorlaind ... cand m-am intors spre ea, era deja sus ,nu stiu cum a picat (pe parchet),dar dupa o vreme era cam roz pe frunte intr-o parte Si la plimbare a aterizat de doua ori a zis Ghitza,ca au mers fara ham.Si n-a zis nimic,nici vorba de plans,numai se chinuia sa se ridice,se distra lumea,ca cica la un moment dat statea lejer pe jos pe burta
E nasol ca acum tot se catzara si sare si danseaza si fuge ... normal ca pica mai des!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

SARBATORI FERICITE, cu multa lumina, iubire si pace in suflete!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

tatiana !!! paste fericit si voua. frumosilor ingerasi.
Irina cred ca ma bag si eu pe Vi-sol, caci cu Complexul de vitamine B vad ca nu am rezolvat mare lucru.
Moni asa e cu cataratorii nostri. tre sa fim cu ochii tot pe ei si nici atunci nu reusim sa-i impiedicam de la cazaturi si lovituri.

Mergem la socrella sa dormim, il luam si pe marcutu cu noi, ca va plange si la noapte cand face pipi.
pe maine si noapte buna. la toate.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

si eu pe toata lumea.
Azi am avut treaba prin casa si maine continui cu mancarea.
Pe maine...(defapt azi)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

Fie ca raza soarelui sa va incalzeasca sufletul si in inima voastra sa-nfloreasca numai flori de primavara!
UN PASTE FERICIT!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput